Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Beti
rysunki fajne, a ja chora jestem i nie nadrabiam dogo bo leżę w łóżku :roll: Mam burdel w domu i muszę sprzątać, balkon mi remontowali i jest pełno pyłu i kurzu wszędzie, a ja się podnieść nie mogę. Molinda biedna niewybiegana, ale nie mogę z nią iść do parku bo boje sie że zasłabnę na słońcu, ogólnie beznadzieja. A co u ciebie? Jak w pracy ci idzie? ;)

Posted

Celina12 napisał(a):
No piękne te rysunki :loveu::loveu:...nadrobiłam zaległości...zdjęcia super.

Teraz mam mniej czasu-ale obiecuję poprawę.

czesccc , dzieki za odwiedzinki :) ciesze sie ze czasem tu zagladniesz ;) nie szkodzi ze rzadko ;)

SZPiLKA23 napisał(a):
Łał bet piekne sa:)

Łał Szpilciek mnie odiedzil :) :calus:

smallpati napisał(a):
cześć Beti
rysunki fajne, a ja chora jestem i nie nadrabiam dogo bo leżę w łóżku :roll: Mam burdel w domu i muszę sprzątać, balkon mi remontowali i jest pełno pyłu i kurzu wszędzie, a ja się podnieść nie mogę. Molinda biedna niewybiegana, ale nie mogę z nią iść do parku bo boje sie że zasłabnę na słońcu, ogólnie beznadzieja. A co u ciebie? Jak w pracy ci idzie? ;)

czesc Smalllllll :loveu:

Co Ci powiem to Ci powiem ale rowniez chora jestem :roll: tak mnie przewialo, albo nie wiem co, ze moja prawa strona glowy jest spuchnieta, i w ogole boli mnie glowa :( i fatalnie sie czuje, wiec praca narazie lezy i kwiczy.
Ale poza tym normlanie sobie zyje :) bylam na obozie klikerowym na 4 dni, teraz cwicze troszke wiecej z Tosia jakies bzdurki (taki zapal poobozowy :eviltong: No i kuruje sie w domku.

Ty tez sie kuruj patik, bo to okropne byc chorym, a TY jeszcze mowisz ze nie masz sil wyjsc na dwor to w ogole-ja akurat kawalek sie przejde.

pozdrowka dla wszystkich :) i dziekuje za odwiedziny.

Posted

Ja nie wiem czym się tak dowaliłam :-( wczoraj myłam 2 okna, nie miałam przeciągu ani nic, ale po tym mnie rozłożyło :roll: Ale przynajmniej nie jestem sama :diabloti::evil_lol: przylazłam z apteki, w której zostawiłam 50zł :crazyeye: a kupiłam:syrop, cholinex, witaminę C i rutinoscorbin :question: Jakoś się doczołgałam do apteki, jeszcze mnie Mola zdenerwowała bo jak zawsze o tej porze szczeli sobie kupkę to teraz nie, bo ma nową taktykę, nie wypróżnia się od razu tylko po trochu żebym z nią chodziła co 5 min na spacer, a ja nie mogę bo mi słabo :angryy:

Obóz kilkerowy o tej porze roku? :hmmmm:

Posted

smallpati napisał(a):
Ja nie wiem czym się tak dowaliłam :-( wczoraj myłam 2 okna, nie miałam przeciągu ani nic, ale po tym mnie rozłożyło :roll: Ale przynajmniej nie jestem sama :diabloti::evil_lol: przylazłam z apteki, w której zostawiłam 50zł :crazyeye: a kupiłam:syrop, cholinex, witaminę C i rutinoscorbin :question: Jakoś się doczołgałam do apteki, jeszcze mnie Mola zdenerwowała bo jak zawsze o tej porze szczeli sobie kupkę to teraz nie, bo ma nową taktykę, nie wypróżnia się od razu tylko po trochu żebym z nią chodziła co 5 min na spacer, a ja nie mogę bo mi słabo :angryy:

Obóz kilkerowy o tej porze roku? :hmmmm:

Biedna small :( az tak Ci zle... miejmy nadzieje ze specyfiki pomoga.. a u lekarza bylas? ja bylam i mi antybiotyk przepisal- podobno silny, ale nie pomogl za bardzo :roll:
To Moli mowisz ze czeka z zalatwieniem sie na ostatni moment? a moze robisz tak ze (lub robilas), ze tuz po jej zalatwieniu szłaś prosto do domu? Jesli tak to ja i nie tylko ja mialam to samoz Tosca... przeczytalam zeby zorbic tak, ze jak pies sie zalatwi to przejsc sie z nim jeszcze kawalek, by nie odczul, ze zaraz po kupce jest powrto do domu.

Oboz jest jak co roku w weekend majowy :)

Posted

smallpati napisał(a):
U lekarza nie byłam jeszcze, ale jak tak dalej pójdzie to będę musiała iść :roll:

No właśnie nie, Ja zazwyczaj mam stałą rundkę taką 10min, i ona sie załatwiała na początku a my szłyśmy dalej, nie wiem co jej odbija. Pewnie chciałaby poszaleć ale nie ma z kim :shake: musi zaczekać az wyzdrowieje

hmmm to ciekawe.. no pewnie za malo atrakcji ma dziewczyna ;)

TY zreszta obecnie tez ;) a jak szkola Twoja?

Posted

U lekarza nie byłam jeszcze, ale jak tak dalej pójdzie to będę musiała iść :roll:

No właśnie nie, Ja zazwyczaj mam stałą rundkę taką 10min, i ona sie załatwiała na początku a my szłyśmy dalej, nie wiem co jej odbija. Pewnie chciałaby poszaleć ale nie ma z kim :shake: musi zaczekać az wyzdrowieje

Posted

betty_labrador napisał(a):
hmmm to ciekawe.. no pewnie za malo atrakcji ma dziewczyna ;)

TY zreszta obecnie tez ;) a jak szkola Twoja?

obie mamy mało atrakcji ;)
do szkoły nie idę w przyszłym tygodniu, muszę się wykurować bo najgorsza jest niedoleczona choroba :roll:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Dwie bidaki siedza w domu i choruja:calus::calus::calus:

Szpileczko fajnie ze TY jestes zdrowa :) bo naprawde chorowac to niefajne zajecie i prace sie zawala :roll:

:calus:

infers1995 napisał(a):
Ależ z tej moli okrutna bestja:shake:

Zdrowiej szybko!

A tu będą jakieś foty?:roll:

dziekuje za zyczonka :) :multi:

foty...beda :) moga byc np z obozu klikerowego :) jesli chcecie :)

smallpati napisał(a):
obie mamy mało atrakcji ;)
do szkoły nie idę w przyszłym tygodniu, muszę się wykurować bo najgorsza jest niedoleczona choroba :roll:

ja tez mam za malo atrakcji przez odsiadke domowa :roll: ale za tydzien w sobote musze byc zdrowa, zeby dotrzec na przyjecie urodzinowe ktore wyprawia chlopak kolezanki i mnie zaprosili :)

Tak Pati masz racje ze najgorsza jest niedoleczona choroba.. a wiesz co Ci powiem? nie kazdy to rozumie.. ja sie czuje fatalnie, na spacery chodze nikle, ale na dluzsza mete padlabym z bolem i w ogole... no i dzis mialam isc do rpacy na noc..a szef mowi ze przeciez nic mi sie nie stanie jak sie bede kurowac w pracy!!! :roll: no i ze mam zwolnienie tez go nie obeszlo.. oczywiscie ze nie pojechalam do pracy. On chyba nie wiem ze tam zimno w nocy jak nie wiem co, bo tam nie siedzial nigdy w nocy..

dobra troszke sie Wam wyzalilam :) dziekuje za wysluchanie :)

Posted

Tinka:) napisał(a):
dziwnie słuchać coś co jest napisane. : P

ale masz rację, do pracy nie chodź!

no powiedzmy - wysluchanie poprzez przetworzenie w mózgu napisanych informacji, a nastepnie stworzenie w przestrzeni umysłowej czegos co moznaby nazwac wyobrazeniem o osobie wypowiadajacej sie w realu, tuz obok nas...

ale wymyslilam inteligentny tekst :evil_lol: :eviltong:

dziekuje za przyznanie mi racji :p

Posted

[quote name='betty_labrador']no powiedzmy - wysluchanie poprzez przetworzenie w mózgu napisanych informacji, a nastepnie stworzenie w przestrzeni umysłowej czegos co moznaby nazwac wyobrazeniem o osobie wypowiadajacej sie w realu, tuz obok nas...

ale wymyslilam inteligentny tekst :evil_lol: :eviltong:

dziekuje za przyznanie mi racji :p
te stwarzanie to niemalże tak jak latające pomarańcze :evil_lol:

http://img367.imageshack.us/img367/6941/dscf9669qo8.jpg
jaki on ma śmieszny nosek :evil_lol: :loveu::loveu:

Posted

Mudik napisał(a):
Przyszlam nadrobic zleglosci i ci widze Bet chora,zdrowiej szybciutko,ale juz:cool3::p,paskudne chorobsko,no:mad::mad:

czesc Magdo :)

dziekuje za odwiedzinki :multi: :)

no chorobsko jest paskudne, w ogole takie ladne dni teraz a ja w czapce i szaliku chodze na najwyzej 20 minutowe spacery. Ble...

A u Ciebie ok?

Posted

[quote name='Mudik']http://img228.imageshack.us/img228/2152/dscf9703ro7.jpg
wodny skorpionik:lol::lol::lol:

hehe, no Argo tak czesto siadal lub kladl sie w wodzie w celu ochlody :lol: slodki jest psiak :)

[quote name='Matusz']http://img228.imageshack.us/img228/9818/dscf9672wz5.jpg

http://img384.imageshack.us/img384/9316/dscf9713zr0.jpg

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

o i Matik wpadl :)

[quote name='cuciola']sliczne rysunki Betty!

dziekuje Ci za opinie :)

kolejne psiaki :)

Tofiik

Optimus

Beza

Tekla

Posted

Bardzo miło było mi Was poznać! :)
Tosca jest świetna i super mi się z nią biegało torki (za danie mi możliwości bardzo Ci dziękuję). :)

Pozdrawiamy
Ania&Scooby