Celina12 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 No piękne te rysunki :loveu::loveu:...nadrobiłam zaległości...zdjęcia super. Teraz mam mniej czasu-ale obiecuję poprawę. Quote
NightQueen Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 cześć Beti rysunki fajne, a ja chora jestem i nie nadrabiam dogo bo leżę w łóżku :roll: Mam burdel w domu i muszę sprzątać, balkon mi remontowali i jest pełno pyłu i kurzu wszędzie, a ja się podnieść nie mogę. Molinda biedna niewybiegana, ale nie mogę z nią iść do parku bo boje sie że zasłabnę na słońcu, ogólnie beznadzieja. A co u ciebie? Jak w pracy ci idzie? ;) Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Celina12 napisał(a):No piękne te rysunki :loveu::loveu:...nadrobiłam zaległości...zdjęcia super. Teraz mam mniej czasu-ale obiecuję poprawę. czesccc , dzieki za odwiedzinki :) ciesze sie ze czasem tu zagladniesz ;) nie szkodzi ze rzadko ;) SZPiLKA23 napisał(a):Łał bet piekne sa:) Łał Szpilciek mnie odiedzil :) :calus: smallpati napisał(a):cześć Beti rysunki fajne, a ja chora jestem i nie nadrabiam dogo bo leżę w łóżku :roll: Mam burdel w domu i muszę sprzątać, balkon mi remontowali i jest pełno pyłu i kurzu wszędzie, a ja się podnieść nie mogę. Molinda biedna niewybiegana, ale nie mogę z nią iść do parku bo boje sie że zasłabnę na słońcu, ogólnie beznadzieja. A co u ciebie? Jak w pracy ci idzie? ;) czesc Smalllllll :loveu: Co Ci powiem to Ci powiem ale rowniez chora jestem :roll: tak mnie przewialo, albo nie wiem co, ze moja prawa strona glowy jest spuchnieta, i w ogole boli mnie glowa :( i fatalnie sie czuje, wiec praca narazie lezy i kwiczy. Ale poza tym normlanie sobie zyje :) bylam na obozie klikerowym na 4 dni, teraz cwicze troszke wiecej z Tosia jakies bzdurki (taki zapal poobozowy :eviltong: No i kuruje sie w domku. Ty tez sie kuruj patik, bo to okropne byc chorym, a TY jeszcze mowisz ze nie masz sil wyjsc na dwor to w ogole-ja akurat kawalek sie przejde. pozdrowka dla wszystkich :) i dziekuje za odwiedziny. Quote
NightQueen Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ja nie wiem czym się tak dowaliłam :-( wczoraj myłam 2 okna, nie miałam przeciągu ani nic, ale po tym mnie rozłożyło :roll: Ale przynajmniej nie jestem sama :diabloti::evil_lol: przylazłam z apteki, w której zostawiłam 50zł :crazyeye: a kupiłam:syrop, cholinex, witaminę C i rutinoscorbin :question: Jakoś się doczołgałam do apteki, jeszcze mnie Mola zdenerwowała bo jak zawsze o tej porze szczeli sobie kupkę to teraz nie, bo ma nową taktykę, nie wypróżnia się od razu tylko po trochu żebym z nią chodziła co 5 min na spacer, a ja nie mogę bo mi słabo :angryy: Obóz kilkerowy o tej porze roku? :hmmmm: Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 smallpati napisał(a):Ja nie wiem czym się tak dowaliłam :-( wczoraj myłam 2 okna, nie miałam przeciągu ani nic, ale po tym mnie rozłożyło :roll: Ale przynajmniej nie jestem sama :diabloti::evil_lol: przylazłam z apteki, w której zostawiłam 50zł :crazyeye: a kupiłam:syrop, cholinex, witaminę C i rutinoscorbin :question: Jakoś się doczołgałam do apteki, jeszcze mnie Mola zdenerwowała bo jak zawsze o tej porze szczeli sobie kupkę to teraz nie, bo ma nową taktykę, nie wypróżnia się od razu tylko po trochu żebym z nią chodziła co 5 min na spacer, a ja nie mogę bo mi słabo :angryy: Obóz kilkerowy o tej porze roku? :hmmmm: Biedna small :( az tak Ci zle... miejmy nadzieje ze specyfiki pomoga.. a u lekarza bylas? ja bylam i mi antybiotyk przepisal- podobno silny, ale nie pomogl za bardzo :roll: To Moli mowisz ze czeka z zalatwieniem sie na ostatni moment? a moze robisz tak ze (lub robilas), ze tuz po jej zalatwieniu szłaś prosto do domu? Jesli tak to ja i nie tylko ja mialam to samoz Tosca... przeczytalam zeby zorbic tak, ze jak pies sie zalatwi to przejsc sie z nim jeszcze kawalek, by nie odczul, ze zaraz po kupce jest powrto do domu. Oboz jest jak co roku w weekend majowy :) Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 smallpati napisał(a):U lekarza nie byłam jeszcze, ale jak tak dalej pójdzie to będę musiała iść :roll: No właśnie nie, Ja zazwyczaj mam stałą rundkę taką 10min, i ona sie załatwiała na początku a my szłyśmy dalej, nie wiem co jej odbija. Pewnie chciałaby poszaleć ale nie ma z kim :shake: musi zaczekać az wyzdrowieje hmmm to ciekawe.. no pewnie za malo atrakcji ma dziewczyna ;) TY zreszta obecnie tez ;) a jak szkola Twoja? Quote
NightQueen Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 U lekarza nie byłam jeszcze, ale jak tak dalej pójdzie to będę musiała iść :roll: No właśnie nie, Ja zazwyczaj mam stałą rundkę taką 10min, i ona sie załatwiała na początku a my szłyśmy dalej, nie wiem co jej odbija. Pewnie chciałaby poszaleć ale nie ma z kim :shake: musi zaczekać az wyzdrowieje Quote
SZPiLKA23 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dwie bidaki siedza w domu i choruja:calus::calus::calus: Quote
infers Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ależ z tej moli okrutna bestja:shake: Zdrowiej szybko! A tu będą jakieś foty?:roll: Quote
NightQueen Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 betty_labrador napisał(a):hmmm to ciekawe.. no pewnie za malo atrakcji ma dziewczyna ;) TY zreszta obecnie tez ;) a jak szkola Twoja? obie mamy mało atrakcji ;) do szkoły nie idę w przyszłym tygodniu, muszę się wykurować bo najgorsza jest niedoleczona choroba :roll: Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Dwie bidaki siedza w domu i choruja:calus::calus::calus: Szpileczko fajnie ze TY jestes zdrowa :) bo naprawde chorowac to niefajne zajecie i prace sie zawala :roll: :calus: infers1995 napisał(a):Ależ z tej moli okrutna bestja:shake: Zdrowiej szybko! A tu będą jakieś foty?:roll: dziekuje za zyczonka :) :multi: foty...beda :) moga byc np z obozu klikerowego :) jesli chcecie :) smallpati napisał(a):obie mamy mało atrakcji ;) do szkoły nie idę w przyszłym tygodniu, muszę się wykurować bo najgorsza jest niedoleczona choroba :roll: ja tez mam za malo atrakcji przez odsiadke domowa :roll: ale za tydzien w sobote musze byc zdrowa, zeby dotrzec na przyjecie urodzinowe ktore wyprawia chlopak kolezanki i mnie zaprosili :) Tak Pati masz racje ze najgorsza jest niedoleczona choroba.. a wiesz co Ci powiem? nie kazdy to rozumie.. ja sie czuje fatalnie, na spacery chodze nikle, ale na dluzsza mete padlabym z bolem i w ogole... no i dzis mialam isc do rpacy na noc..a szef mowi ze przeciez nic mi sie nie stanie jak sie bede kurowac w pracy!!! :roll: no i ze mam zwolnienie tez go nie obeszlo.. oczywiscie ze nie pojechalam do pracy. On chyba nie wiem ze tam zimno w nocy jak nie wiem co, bo tam nie siedzial nigdy w nocy.. dobra troszke sie Wam wyzalilam :) dziekuje za wysluchanie :) Quote
Unbelievable Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 dziwnie słuchać coś co jest napisane. : P ale masz rację, do pracy nie chodź! Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Tinka:) napisał(a):dziwnie słuchać coś co jest napisane. : P ale masz rację, do pracy nie chodź! no powiedzmy - wysluchanie poprzez przetworzenie w mózgu napisanych informacji, a nastepnie stworzenie w przestrzeni umysłowej czegos co moznaby nazwac wyobrazeniem o osobie wypowiadajacej sie w realu, tuz obok nas... ale wymyslilam inteligentny tekst :evil_lol: :eviltong: dziekuje za przyznanie mi racji :p Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 zdjecia pieskow obozowych Rudolf Argo Kaja Quote
Unbelievable Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='betty_labrador']no powiedzmy - wysluchanie poprzez przetworzenie w mózgu napisanych informacji, a nastepnie stworzenie w przestrzeni umysłowej czegos co moznaby nazwac wyobrazeniem o osobie wypowiadajacej sie w realu, tuz obok nas... ale wymyslilam inteligentny tekst :evil_lol: :eviltong: dziekuje za przyznanie mi racji :p te stwarzanie to niemalże tak jak latające pomarańcze :evil_lol: http://img367.imageshack.us/img367/6941/dscf9669qo8.jpg jaki on ma śmieszny nosek :evil_lol: :loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Tinka:)']te stwarzanie to niemalże tak jak latające pomarańcze :evil_lol: tzn? :lol::diabloti: [quote name='Tinka:)']http://img367.imageshack.us/img367/6941/dscf9669qo8.jpg jaki on ma śmieszny nosek :evil_lol: :loveu::loveu: prawdaż? tak jakby ktos mu zdarł pigment :loveu: Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Mudik napisał(a):Przyszlam nadrobic zleglosci i ci widze Bet chora,zdrowiej szybciutko,ale juz:cool3::p,paskudne chorobsko,no:mad::mad: czesc Magdo :) dziekuje za odwiedzinki :multi: :) no chorobsko jest paskudne, w ogole takie ladne dni teraz a ja w czapce i szaliku chodze na najwyzej 20 minutowe spacery. Ble... A u Ciebie ok? Quote
Mudik Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Przyszlam nadrobic zaleglosci i co widze?:-( Bet chora,zdrowiej szybciutko,ale juz:cool3::p,paskudne chorobsko,no:mad::mad: Quote
Mudik Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 http://img228.imageshack.us/img228/2152/dscf9703ro7.jpg wodny skorpionik:lol::lol::lol: Quote
Matusz Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 http://img228.imageshack.us/img228/9818/dscf9672wz5.jpg http://img384.imageshack.us/img384/9316/dscf9713zr0.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Mudik']http://img228.imageshack.us/img228/2152/dscf9703ro7.jpg wodny skorpionik:lol::lol::lol: hehe, no Argo tak czesto siadal lub kladl sie w wodzie w celu ochlody :lol: slodki jest psiak :) [quote name='Matusz']http://img228.imageshack.us/img228/9818/dscf9672wz5.jpg http://img384.imageshack.us/img384/9316/dscf9713zr0.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: o i Matik wpadl :) [quote name='cuciola']sliczne rysunki Betty! dziekuje Ci za opinie :) kolejne psiaki :) Tofiik Optimus Beza Tekla Quote
Ania&Psy Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Bardzo miło było mi Was poznać! :) Tosca jest świetna i super mi się z nią biegało torki (za danie mi możliwości bardzo Ci dziękuję). :) Pozdrawiamy Ania&Scooby Quote
Recommended Posts