Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
2 zdjecie wyglada jkaby to był ten sam pies tylko inna masc:)

to jest Tosci rozdwojenie jaźni :diabloti: raz czarne oblicze, raz zółte :eviltong:

smallpati napisał(a):
oj Bet jak ty o nas nie dbasz :placz:

gdzie pracujesz? przyznawaj się :evil_lol:

oh zaniedbałam Was moje slicznotki :loveu:

ja pracuje w konsultingu obslugujacym siec nowej telefoni komorkowej pod nazwa CARREFOURMOVA :evil_lol: ostatnio czesto tu jestem dosc.

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
kolejna zapracowana:evil_lol:
też cierpisz na totalny brak czasu ? :shake:

yyhy :cool1: niestety zupelnie nie mam ostatnio czasu dla siebie :roll:

dzieki Eria ze wpadlas ;)

infers1995 napisał(a):
TBC-bardzo poważna choroba coraz więcej populacji na nią cierpi:evil_lol::evil_lol:

no prawda :eviltong: TY również?

Tinka:) napisał(a):
ano:shake:

ano :cool3:

smallpati napisał(a):
a co tam robisz?

ta telefonia to jest ten reklamowany Mobilking czy coś takiego?

ta telefonia to Carrefourmova, startery sprzedawane w sieciach sklepow Carrefour w calej Polsce.

a co robie? :evil_lol: odbieram telefony od klientow i ich grzecznie (nie moge sie klocic :( :eviltong: ) o ofercie jaka istnieje w tej sieci, a niektorzy sa nieuprzejmi i sie kloca, ale ja moge tylko spokojnie im tlumaczyc ze nic nie moge zrobic w tej sprawie. :roll: :razz:

Posted

betty_labrador napisał(a):

a co robie? :evil_lol: odbieram telefony od klientow i ich grzecznie (nie moge sie klocic :( :eviltong: ) o ofercie jaka istnieje w tej sieci, a niektorzy sa nieuprzejmi i sie kloca, ale ja moge tylko spokojnie im tlumaczyc ze nic nie moge zrobic w tej sprawie. :roll: :razz:

boże, ktoś to kupuje? :evil_lol:
i tak ciągle nawijasz i nawijasz i nawijasz...?

Posted

kto kupuje :hmmmm: :lol: no wiesz najczesciej starsze osoby :p ale w srednim wieku i dzieci takze. Najczesciej sie kloca dziadki, ale nie tylko.

Tak musze nawijac, nawijac i bla, czyli odpowiadac na ich pytania, uwagi, prosby, żądania etc, co tam jeszcze wymysla ;)

no ale kwestia wprawy i przyzywczajenia. Ja juz w sumie te informacje odklepuje im automatycznie wiec wiesz.

jakie to nudne musi być...

dali ci jakaś książeczkę odpowiedzi czy jak? :evil_lol::evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
boże, ktoś to kupuje? :evil_lol:
i tak ciągle nawijasz i nawijasz i nawijasz...?

kto kupuje :hmmmm: :lol: no wiesz najczesciej starsze osoby :p ale w srednim wieku i dzieci takze. Najczesciej sie kloca dziadki, ale nie tylko.

Tak musze nawijac, nawijac i bla, czyli odpowiadac na ich pytania, uwagi, prosby, żądania etc, co tam jeszcze wymysla ;)

no ale kwestia wprawy i przyzywczajenia. Ja juz w sumie te informacje odklepuje im automatycznie wiec wiesz.

Posted

czesc Diabelku :)

niestety obecnie nie moge. Najwczesniej (i je dam) wieczorem w niedziele. Obecnie w pracy do rana siedze wiec tu nie mam nawet fot :(

no i zreszta jutro na spacer ide dlugi z kolezanka i jej psami, wiec fotek bedzie troszku :)

pozdr.

Posted

[quote name='Tinka:)']tory? : O nie boisz się tam psa puszczać?

tzn, ja nie ide tylko przy torach, ale pociagi jeżdza tam bardzo rzadko, kilka razy na dzien zaledwie i to sa pociagi towarowe. Wiec jak narazie zawsze widzialam pociag z daleka i zdarzylam zapiac psa. Ale najczesciej przechodze przez tory i nie ide wzdluz tylko sie od nich oddalam :) w ten sposob.

[quote name='infers1995']http://img73.imageshack.us/img73/8031/dscf9293bd6.jpg

Nie było lepszej okazji do strzelenia foty:diabloti::diabloti:

prawdaż? :P

[quote name='Tinka:)']myślałam że napisałeś że wygięła się jak ruska gimnastyczka :evil_lol:

:evil_lol:

[quote name='infers1995']Radziecka jak już:diabloti:

[quote name='Tinka:)']może i tak być :evil_lol:

jestescie dowcipni jak szczypiorek na wiosne- a Saba biedna miala zatwardzenie :diabloti:

dam Wam teraz troche konikow, arabki- ktore byly w stajni w ktorej kiedys jezdzilam - jezdzilam na tym bialym (jego imie to Hanover).

Posted

tzn, ja nie ide tylko przy torach, ale pociagi jeżdza tam bardzo rzadko, kilka razy na dzien zaledwie i to sa pociagi towarowe. Wiec jak narazie zawsze widzialam pociag z daleka i zdarzylam zapiac psa. Ale najczesciej przechodze przez tory i nie ide wzdluz tylko sie od nich oddalam :) w ten sposob.

mimo wszystko bym się bała... ja też chodzę przy torach, pociągi jeżdżą pare razy na miesiąc a i tak się boję :shake:

jestescie dowcipni jak szczypiorek na wiosne- a Saba biedna miala zatwardzenie :diabloti:

nie ma to jak zgranie, prawda?:loveu::diabloti:
trzeba było jej jakiś lek dać : P