Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak będzie ładna pogoda po prostu MUSZĘ się w którąś niedzielę umówić,może jutro po treningu????:cool3:Albo 20 tego bo 26-27 nas nie ma(zawody)

Posted

[quote name='cocker']heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :P

sie rozpisaliscie :P czesc:D

[quote name='Matusz']allee fotek, piękne !!

:loveu::loveu::loveu::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

dzieki Mateusz ;)

[quote name='Mudik']Jak będzie ładna pogoda po prostu MUSZĘ się w którąś niedzielę umówić,może jutro po treningu????:cool3:Albo 20 tego bo 26-27 nas nie ma(zawody)

hejj.. No niestety jutro to ja siedze w pracy :roll: i to caly dzien :( 20 w niedziele wolne mam :) wiec moze wtedy. a moze chcialabys do nas na Radzyminskie łąki i lasy przyjechac?

[quote name='SZPiLKA23']1 fotka z ostatnich 5 superrrr.... tylko szkoda ze bez głowy:D

dzieki Szpil :)

[quote name='anetta']Ale spacer! Świetne miejsce :cool3: :multi:
Saska Kępa...A ja myślałam że tam jest teren cały zachaszczony i zadrzewiony.

no to moja kolezanka od Gucia odkryla to miejsce :)

Posted

ożesz !! Betty ale dałas czadu !!!!!!!!! tyyyyyyle fot :loveu::loveu::loveu: i wszystkie (no prawie wszystkie:eviltong:) superanckie:lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']strasznie podoba mi sie ta dziewczyna od afro i facet od dachów :evil_lol::evil_lol:

http://img80.imageshack.us/img80/5515/dscf9393yb9.jpg
myślałam że to koń :razz:

od afro? hmmm....a nie wiem ktora mas zna mysli ;) a ten od dachow faktyczni fajnie freestajluje :)

:evil_lol: ja Ci dam kon :eviltong:

[quote name='SZPiLKA23']Wyspałas sie juz ;) jak mineło do 6 rano??

a minelo szybko jakos, az sie zdziwilam. nawte nie usnelam. a w domu spalam do 14 ;) i jest ok :)

[quote name='Matusz']http://img377.imageshack.us/img377/9072/dscf9448hx5.jpg

suseł :loveu::loveu:

[quote name='Matusz']http://img365.imageshack.us/img365/4988/dscf9452im0.jpg:diabloti:

tańcząca z flatami

hehe dzieki :D susuel w wodzie? :razz: :multi:

Posted

Tinka:) napisał(a):
strasznie podoba mi sie ta dziewczyna od afro i facet od dachów :evil_lol::evil_lol:

Fajny ten od dachów, dekarz czy jak mu tam :evil_lol: a jaką klatę ma :loveu: najlepszą ze wszystkich :loveu::loveu:

Ja lubię jeszcze tą Anie (taka pulchną w czerwonych (?) włosach)

Posted

betty_labrador napisał(a):
od afro? hmmm....a nie wiem ktora mas zna mysli ;) a ten od dachow faktyczni fajnie freestajluje :)

ona tańczyła, pierwsza, zaraz wejdę na stronę YCD i pokażę.
smallpati napisał(a):
Fajny ten od dachów, dekarz czy jak mu tam :evil_lol: a jaką klatę ma :loveu: najlepszą ze wszystkich :loveu::loveu:

tylko jedno w głowie...:roll::diabloti:

Posted

[quote name='eria']ożesz !! Betty ale dałas czadu !!!!!!!!! tyyyyyyle fot :loveu::loveu::loveu: i wszystkie (no prawie wszystkie:eviltong:) superanckie:lol:

ooo, nie zauwazylam wczesniej Twojego wpisu :evil_lol: no jak sie rozpedze to na maxa :lol:

wiem, wiem, zdaje sobie sprawe ze nie wszystkie foty wychodza super :) jeszcze duuuuuuuuuuuuuużo nauki przede mna zanim zaczne robic wiecej lepszych :) w kazdym razie dziekuje za opinie :)

[quote name='smallpati']Fajny ten od dachów, dekarz czy jak mu tam :evil_lol: a jaką klatę ma :loveu: najlepszą ze wszystkich :loveu::loveu:

hehe klate mial (i pewnie nadal ma albo mu sflaczala juz? :hmmmm: :lol:) :D od wbijania tych gwoździ pewnie :evil_lol:

Ania sympatyczna :)

[quote name='Tinka:)']ona tańczyła, pierwsza, zaraz wejdę na stronę YCD i pokażę.

tylko jedno w głowie...:roll::diabloti:

aha ta co pierwsza to juz bardziej kojarze :) ale pokaz dla pewnosci ;)

Posted

betty_labrador napisał(a):
ah taaa.. no fajnie tanczy :)

to sami znajomi tam zaraz beda wystepowac :eviltong:

moich dwóch kolegów było na castingach :evil_lol::evil_lol: ale oni od września tańczą, jak ja :cool1: