NightQueen Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Tinka:) napisał(a):moich dwóch kolegów było na castingach :evil_lol::evil_lol: ale oni od września tańczą, jak ja :cool1: i co i co widzieli Piróga :loveu: nie no jak od września to widze że już zaawansowani są, prawie do YCD :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='smallpati']i co i co widzieli Piróga :loveu: nie no jak od września to widze że już zaawansowani są, prawie do YCD :evil_lol::evil_lol: hehe Piróg tez ma klate ? :cool3: Small i Ty dawaj na casting za rok :) co Ci szkodzi :) przyszla pani z haszczakiem :loveu: ale byl na smyczy tylko ;) Quote
anetta Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 http://img80.imageshack.us/img80/7391/dscf9471va7.jpg Rany, to przy Grubej Kaśce. Kawał drogi odemnie. Fajnie tam. Nie bałaś się wpuszczać jej do wody? ;) Quote
betty_labrador Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='anetta']http://img80.imageshack.us/img80/7391/dscf9471va7.jpg Rany, to przy Grubej Kaśce. Kawał drogi odemnie. Fajnie tam. Nie bałaś się wpuszczać jej do wody? ;) wiesz..ona sama sie tam wpuszczala :evil_lol: ale troszke moze sie balam jak za daleko poplynela-bo podobno wiry tam sa? ale staralam sie rzucac blisko patyki, bo ona jako urodzony aportert plywala tylko za nimi i do nich, nic wiecej jej nie obchodzilo. Dlatego tez tam byla bez kaganca, bo wtedy tylko jej w glowie patyki i plywanie, a nie szukanie smakolykow na wlasna lape ;) ja tez w to miejsce mam kawal drogi ode mnie z domu :) ponad godzine jade tam busami. Quote
Unbelievable Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 betty_labrador napisał(a):hehe, :P to rozumiem za rok dostajecie sie do grupy tanecznej na scene :cool3: W czwartek mieliśmy pierwszy pokaz :evil_lol::evil_lol: smallpati napisał(a):i co i co widzieli Piróga :loveu: nie no jak od września to widze że już zaawansowani są, prawie do YCD :evil_lol::evil_lol: strasznie zaawansowani xDDDDD Quote
infers Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Widzę, że Tosia pięknie z wody aportuje! Moja jakoś nie chce pływać do wody wchodzi ale pływać nie chce:shake:. P.S Tosia piękna jest:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Ale mokrusia....i tez CUDNA!!!!:loveu::loveu: Moja Dumka uwielbia tez pływać... Quote
Anza&Hacker Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 http://img388.imageshack.us/img388/4971/dscf9483hm2.jpg - super fota! :loveu: http://img388.imageshack.us/img388/4121/dscf9485ek6.jpg - jaki ładny portret... uda :evil_lol: ...a w ogóle troche spuźnione - WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO dla Tosci! :tort: Quote
basia bonnie Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 http://img267.imageshack.us/img267/8568/dscf9492fb0.jpg skrętoszyjna Tosca :loveu: Quote
anetta Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 wiesz..ona sama sie tam wpuszczala ale troszke moze sie balam jak za daleko poplynela-bo podobno wiry tam sa? ale staralam sie rzucac blisko patyki, bo ona jako urodzony aportert plywala tylko za nimi i do nich, nic wiecej jej nie obchodzilo. Wiry to nawet przy brzegu są. A Wisła jest bardzo zdradliwa, masz grunt, zrobisz krok i już go nie masz :shake: Ja bym napewno psu do Wisły nie pozwoliła wejść. Ze względu na to co napisałam, no i jeszcze dlatego że najzwyczajniej brudna jest. Ja się zastanawiam jak ci rybacy mogą łowić ryby...bleeee Quote
Mudik Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Właśnie miałam to napisać ,czy po takich "kąpielach" niemaja problemów ze skórą.Deliego bym nie puściła on kurde wrażliwiec jest jak babcia:shake::roll: Betty hop,hop! Quote
betty_labrador Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 czesc Kochani... ja niestety nie moglam byc dyspozycyjna przy necie przez ten tydzien, i moze to jeszcze potrwac, sama nie wiem -ale moge byc dopiero we wtorek, chyba ze sie wczesniej uda dorwac :roll: dziekuje Wam za odwiedziny. :calus: Szpileczko ja tez.... Quote
Unbelievable Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 po galeriach łazi a do siebie nie zajrzy łajza jedna! : P Quote
NightQueen Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Oj Betula gdzie ty się podziewasz cały czas :) nie rób odwyku tylko wracaj do nas ;) Quote
betty_labrador Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Bettttttttttttt noooooo dzie jestes [quote name='Tinka:)']po galeriach łazi a do siebie nie zajrzy łajza jedna! : P [quote name='smallpati']Oj Betula gdzie ty się podziewasz cały czas :) nie rób odwyku tylko wracaj do nas ;) dziewczynki moje drogie :) widze ze sie stesknilyscie :D fajnie, milo mi :p tylko ze ja ostatnio zcasu na nic nie mam, bo praca ciagle :/ i tak jakos sie faktycznie odwyknelam od dogo z lekka. na dobranoc takie zdjatko :) Quote
SZPiLKA23 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 2 zdjecie wyglada jkaby to był ten sam pies tylko inna masc:) Quote
NightQueen Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 oj Bet jak ty o nas nie dbasz :placz: gdzie pracujesz? przyznawaj się :evil_lol: Quote
Recommended Posts