SZPiLKA23 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 :new-bday::tort:Wszystkiego najlepsiejszego!!!!!:beerchug::BIG: [SIZE=1]o 2 min. sie spóźniłam Quote
betty_labrador Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='limoncia']Witam Śliczna galeria :):) ale błotka :) http://img217.imageshack.us/img217/2428/dscf9248kl5.jpg witamy w galerii :) [quote name='smallpati']ja jestem specjalistka od wszystkiego :eviltong: nie w wampa tylko wilkołaka :D:D uuufff jak dobrze że W-wa tak daleko jest :evil_lol: ale na wszelki wypadek się ubezpieczę w czosnek i srebro :diabloti: wilkolak! no tak Pati juz zrobilas zakupy? bo Cie nawiedze lada dzien po niedzieli :eviltong: [quote name='Tinka:)']Z tym YCD to ja tak samo- oczy mi sie same zamykały ale obejrzałam : P hehe no :P kto jest twym idolem w YCD? [quote name='aleb']Hej betty :) hej Albeku :) [quote name='SZPiLKA23']:new-bday::tort:Wszystkiego najlepsiejszego!!!!!:beerchug::BIG: [SIZE=1]o 2 min. sie spóźniłam oh dziekujemY!!!!!! ja jestem gapa i wylecialo mi z glowy! ze Tosca ma 11 kwietnia urodzinki! w tym roku konczy 5 latek :) dziekujemy szpilciu jeszcze raz, to nic ze spoznione :) Tosia sie ucieszyla napewno :) Quote
Mudik Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Wszystkiego Naj,Naj Najlepsiejszego !!!:multi::multi::multi::multi: życzą śpiące już mudiki;-) Quote
betty_labrador Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Mudik napisał(a):Wszystkiego Naj,Naj Najlepsiejszego !!!:multi::multi::multi::multi: życzą śpiące już mudiki;-) dziekujemy, dziekujemy :multi::multi: milych snow dla mudiczkow :) Quote
NightQueen Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Wszystkiego najlepsiejszego :multi::multi: Zakupy zrobione :) zaopatrzyłam sie nawet w kołnierz ortopedyczny żebyś mnie nie ugryzła :evil_lol: Quote
Martens Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Też najlepszego dla Tosi :loveu: U nas po południu będą nowe zdjęcia :) Quote
betty_labrador Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='smallpati']Wszystkiego najlepsiejszego :multi::multi: Zakupy zrobione :) zaopatrzyłam sie nawet w kołnierz ortopedyczny żebyś mnie nie ugryzła :evil_lol: Dziekujemy za zyczonka :multi: :loveu: hehe, ciekawy zestaw tych zakupow :evil_lol: :eviltong: [quote name='Martens']Też najlepszego dla Tosi :loveu: U nas po południu będą nowe zdjęcia :) witaj Martens :) rowniez dziekujemy za zyczonka :) a to nasza solenizantka :) Quote
betty_labrador Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 to są w ogole zdjecia z wypadu nad Wisła 7 kwietnia :) wiec bedzie i Gucio i Maja ;) powstawiam pokolei teraz :) Quote
Matusz Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Wszystkiego najlepsiejszego :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Vitka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Tosia jest taka groźna że nosi kaganiec? Czy tak po prostu- bo trzeba?:razz: Quote
betty_labrador Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Vitka']Sto lat!!!!:multi::multi::multi::multi: dziekujemy :multi::multi::multi::multi: Quote
Martens Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 http://img524.imageshack.us/img524/693/dscf9374kk2.jpg Wy już się pluskacie? :loveu: Zapraszam na nowe foty. Quote
betty_labrador Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Matusz']Wszystkiego najlepsiejszego :multi::multi::loveu::loveu::loveu: dziekujemy :multi::multi::loveu::loveu::loveu: :cool3: [quote name='Vitka']Tosia jest taka groźna że nosi kaganiec? Czy tak po prostu- bo trzeba?:razz: tak, Tosia jest BARDZO groźna :diabloti::cool3::eviltong: no co TY....na jada śmieci i gówienka(ludzkie :roll:) a to ja przed uprawianiem tego nawyku chroni ;) Quote
betty_labrador Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Martens']http://img524.imageshack.us/img524/693/dscf9374kk2.jpg Wy już się pluskacie? :loveu: Zapraszam na nowe foty. no pewnie plusk plusk :cool3: byla akurat tego dnia ladna pogoda :) Gucisław Guciek i Maja :) Tosiek wrona :p i Guć Quote
Mudik Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Gdzie macie taką plażę,można sie do Was kiedy podłączyć?:cool3::cool3::cool3: Quote
betty_labrador Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 i znow nikt nie oglada moich fot :( Maik :) Guciek Quote
betty_labrador Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Mudik napisał(a):Gdzie macie taką plażę,można sie do Was kiedy podłączyć?:cool3::cool3::cool3: czeeeeeeeeeeeesc :multi: no pewnie, zapraszamy ;) plaza jest nad wislaw samej wawie. To jest na saskiej kępie ogolem mowiac :) Quote
Recommended Posts