Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):
:D
hehe, myslalam ze odwrotnie.
czemu on nie je?

Kilka razy probowalam przejsc na wege ale moj organizm najwyrazniej potrzebuje mieska, ktorego wsumie wiele nie jem a odkad Kris nie je to jeszcze mniej go wchlaniam. Czemu on nie je hmm on ma fazy i jego faza bylo niejedzenie miesa i od potorej roku poprostu nie je :)

• 2 weeks later...
  • Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzeba bedzie odbudowac. Rady dużej nie ma teraz :)

a ja w szpitalu Poszlam 15 kwietia, mial byc zabieg zwykły i mialam wyjsc w srode, ale zrobila sie komplikacja po zabiegu i wyladowalam na operacji. No ale juz ok, dochodze do siebie, i bedzie coraz lepiej :) Wazne ze dobrze zadzialali. Tosia siedzi u Aleksandra95 :) bardzo milo Olu z Twojej strony ze sie nia opiekujesz-dziekuje :)
No i dlatego galeria stanela bo nie mam tu ciagle komputera tylko tata na chwile przywiózł. Mam nadzieje ze za jakis czas rusze z moim fotoblogiem.
Cierpliwosci prosze wiec :) :bye:

Posted

nie, operacja jelita :roll: przedziurawili mi podczas zabiegu , masakra :shake: ale juz coraz lepiej.

Nie przychodze czesto przez brak netu.

Ojejku moja Tosia kochana :loveu: kiedy wygłaszczę ten pyszczek. Juz pewnie niedlugo. :)

dzieki Wam :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
nie, operacja jelita :roll: przedziurawili mi podczas zabiegu , masakra :shake: ale juz coraz lepiej.

:mdleje: że co?! polska służba zdrowia, ja cież pierdzielę :roll:
zdrówka życzę ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
dopiero o 18. :D nie ma tak dobrze. :p hehe. :D

hehe. Biedny Tosiak :) kochana psinka moja :loveu: dbaj o nia dbaj :) :*

understandme napisał(a):
Oj wracaj Betty do zdrowia szybciutko!

dzieki dzieki kochana, na pewno sie przyda.

Unbelievable napisał(a):
:mdleje: że co?! polska służba zdrowia, ja cież pierdzielę :roll:
zdrówka życzę ;)

no niestety... robia to jak chca niby mowia ze zrobili wszystko ok, ale co wynika z tego jak pojawiają sie takie błędy.
Dzieki wielkie :)

Ale dzis juz naprawde lepiej, wyjeli mi en dren cały z brzucha, nie boli nic, jadlam normalnie 3 posilki, więc wraca wszystko do normy :) :multi: jestm tu do czwartku-piatku i dobrej mysli.

Dzieki kochani za wsparcie :)

ps.Ola masz nowe foty Tosi z Dorą? :) zapodaj jakies :D

Posted (edited)

ano nie wiem czy mam.:D zaraz zobacze:p

edit. nowych nie mam :-( jutro zrobię, obiecuje dziś siedziałam nad biologią.. :roll:

Edited by Aleksandra95