betty_labrador Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 (edited) deer_1987 napisał(a):To filmik juz jutro (jeszcze mamy sobote!) zobacze :loveu: program sie nie odcina :shake: muszę zrobić od nowa :placz: :cool3: Edit: kochane programiki - zapisalo sie automatycznie :loveu: :) udało sie :razz: teraz na YT wgrać :) :multi: Edited March 31, 2012 by betty_labrador Quote
patusiove Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 a może by tak nowe fotki? ;) Śliczne flacisko ;* Quote
betty_labrador Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 (edited) patusiove napisał(a):a może by tak nowe fotki? ;) Śliczne flacisko ;* czesc :D :multi: witamy w galeryjce :) dzieki. narazie nowy filmik. co prawda zimowy bo spóźniony :) ale zaraz będę montować nowy -wiosenny :) [video=youtube;JdZB7FGO230]http://www.youtube.com/watch?v=JdZB7FGO230&feature=plcp&context=C45375aaVDvjVQa1PpcFNbYKVfK2mzUty5ntxGOaa_ biioPlU84gE%3D[/video] miłego oglądania! Edited March 31, 2012 by betty_labrador Quote
betty_labrador Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 kurde, nie wiem co jest.. z 10 razy wgrywałam ten filmik na YT i ciagle to samo-zacina sie w jendym miejscu. Juz dzis sily nie mam :roll: zreszta powiedzcie sami czy u Was też sie tnie ;) [video=youtube;1NKaXqWPd78]http://www.youtube.com/watch?v=1NKaXqWPd78&feature=youtu.be[/video] Quote
Falkaa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Świetne filmiki :D drugi jest bardzo fajny, i nigdzie mi się nie ściął, cały obejrzałam :P tak, tak. jesteśmy szczęśliwe :)! :D Quote
taxelina Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 U mnie sie nie tnie. Jak fajnie sie zaczepiaja :loveu: Quote
betty_labrador Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Falkaa napisał(a):Świetne filmiki :D drugi jest bardzo fajny, i nigdzie mi się nie ściął, cały obejrzałam :P tak, tak. jesteśmy szczęśliwe :)! :D hej, to super ze juz caly leci :D ze zmeczenia nie wiedzialam czy mi sie tnie czy nie juz ;P deer_1987 napisał(a):U mnie sie nie tnie. Jak fajnie sie zaczepiaja :loveu: fajnie, ciesze sie :) no nie? :P tak sie nakręcaja na siebie :P SZPiLKA23 napisał(a):Fajne filmiki swietnie sie ze soba bawia:) dzieki Szpilciu :) jeszcze dzis sprobuje cos skombinować :) Ja własnie byłam z Tosia na spacerku godzinke, przyszłam i zaczęło śniezyć :grins: Gotuje sobie ryż brązowy :) Quote
SZPiLKA23 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 2 psiaki to zawsze weselej i maja co robic:) Ryz brazowy od czasu do czasu lubie ale jednak dlamnie zatwardy, ja ostatnio na brokulach jade bo sie odchudzam:D Quote
betty_labrador Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):2 psiaki to zawsze weselej i maja co robic:) Ryz brazowy od czasu do czasu lubie ale jednak dlamnie zatwardy, ja ostatnio na brokulach jade bo sie odchudzam:D Prawda, że lepiej we dwa psiaki, tylko nie mogę mieszkac z dwoma :/ chyba ze wroce do radzymina mojego raju na ziemi :D tylko te dojazdy głupie :P :roll: za twardy? to ile Ty go gotujesz? 15min? :P przeciez 35-40 sie powinien moczyć :D odchudzasz? z czego? z kosci na ości? :grins: Quote
taxelina Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Ja tez wole miec dwa psy bo jakos weselej im :loveu: Quote
betty_labrador Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 deer_1987 napisał(a):Ja tez wole miec dwa psy bo jakos weselej im :loveu: oj prawda, prawda :) sniło mi sie wczoraj że adoptowałam dużego super pieska mieszanke z onkiem :D wszyscy sie pukali w głowe ze nie dam rady ale go wziełam :D wygrzebane fotki ktorych jeszcznie nie bylo :) Quote
SZPiLKA23 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 betty_labrador napisał(a):Prawda, że lepiej we dwa psiaki, tylko nie mogę mieszkac z dwoma :/ chyba ze wroce do radzymina mojego raju na ziemi :D tylko te dojazdy głupie :P :roll: za twardy? to ile Ty go gotujesz? 15min? :P przeciez 35-40 sie powinien moczyć :D odchudzasz? z czego? z kosci na ości? :grins: Zawsze jadlam taki ryz w restauracji i jakos tak wychodzilo moze byl zle zrobiony Musze zrzucic troche bo lato idzie ;) Quote
betty_labrador Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Zawsze jadlam taki ryz w restauracji i jakos tak wychodzilo moze byl zle zrobiony Musze zrzucic troche bo lato idzie Nie wiem jak przyrządzają ryż w restauracji, ale ja jem miekki po ugotowaniu u siebie :D :) no tak rozumiem :) ja sie odchudzalam i z 70 kg zostało mi teraz 55 :P teraz staram sie zeby waga mi za bardzo jeszcze nie spadła :) znalazłam fotki z maja 2010 :loveu: wtedy były jakies 2 miesiace po tym jak Tizzy do nas przybyła :) a przyroda w maju zapiera dech :) :loveu: Quote
betty_labrador Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Falkaa napisał(a):Aaaaa kocham kozy! :loveu: prawda ze cudne? ja pamietam jak byłam dzieckiem, męczyłam mame o koze :diabloti: ale sie nie zgodzila :roll: sasiadka u nas na wsi ma podworko pełne zwierzatek. miala 30 krolikow ale ktoś jej otruł :angry: rzucił im zatruty chleb..jakby mu naprawde przeszkadzały ze biagaja u niej na zamknietym podwórku :/ Quote
Falkaa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 kózki są takie towarzyskie i sympatyczne :loveu: wiecie, że to najlepszy towarzysz dla konia, kiedy trzyma się tylko jednego? :razz: To jak byłam mała, męczyłam o owieczkę :D Też mam króliki, i nie wyobrażam sobie jakby mogły latem nie biegac na wybiegu :o A jakby je ktoś otruł.. :shake: ludzie to są jednak świnie..:angryy: Quote
SZPiLKA23 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Kozy sa wypasne:D ja mialam tylko na wychowaniu oFfficzkee ;) Wow no to niezle polecialas z wagi- szacun, ja chce wazyc 60-62 kg przy wzroscie 174 najgorsze jest to ze mam wahania wagi nawet o 5 kg w ciągu miesiaca ale niegdy nie przekroczyłam 68 kg Quote
betty_labrador Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Falkaa napisał(a):kózki są takie towarzyskie i sympatyczne :loveu: wiecie, że to najlepszy towarzysz dla konia, kiedy trzyma się tylko jednego? :razz: To jak byłam mała, męczyłam o owieczkę :D Też mam króliki, i nie wyobrażam sobie jakby mogły latem nie biegac na wybiegu :o A jakby je ktoś otruł.. :shake: ludzie to są jednak świnie..:angryy: nie wiedzialam o tym koniu i kozie :D ludzie sa bezndziejni ;) SZPiLKA23 napisał(a):Kozy sa wypasne:D ja mialam tylko na wychowaniu oFfficzkee ;) Wow no to niezle polecialas z wagi- szacun, ja chce wazyc 60-62 kg przy wzroscie 174 najgorsze jest to ze mam wahania wagi nawet o 5 kg w ciągu miesiaca ale niegdy nie przekroczyłam 68 kg nie -ja nie chcialam tyle schudnać.. mam wzrost podobny bo 173,5cm..jak schudłam do 62 -63 to bylo ok..ale pozniej jakos tak mniej jadlam i samo wyszlo a teraz mi ciezko przytyć ;) ale nie mów ze same brokuły wcinasz :> Quote
SZPiLKA23 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Aha no to faktyczniejakos tak polecialas, ja mam sporo miesni i ich potrzebuje jak spadlam pracujac w belgi ponizej 60 kg to mnie paczka trocin przewracala dlatego teraz wiecej nie chce niz do 60kg Nie nie jasnne ze nie rano jem jogurt naturalny z otrębami potem 2 sniadanie jakies kanapki z chleba zairnistego lekki obiad brokul to raczej przerywnik i wypełniacz, nie jem słodyczy i smażonego w 3 tygodnie schudlam 4 kg a wiec tak wmiare Quote
betty_labrador Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):Aha no to faktyczniejakos tak polecialas, ja mam sporo miesni i ich potrzebuje jak spadlam pracujac w belgi ponizej 60 kg to mnie paczka trocin przewracala dlatego teraz wiecej nie chce niz do 60kg Nie nie jasnne ze nie rano jem jogurt naturalny z otrębami potem 2 sniadanie jakies kanapki z chleba zairnistego lekki obiad brokul to raczej przerywnik i wypełniacz, nie jem słodyczy i smażonego w 3 tygodnie schudlam 4 kg a wiec tak wmiare no- mięśnie mieć zamiast tłuszczu to jest coś. Ja tez mam trochę siły mimo takiej wagi. Poprostu teraz jem ciut wiecej tzn staram sie nie tylko makaron czy ryż sam ale z dodatkami. I masz rację , ze nie jedząc słodyczy można sporo stracić :) a mięso np? bo nie pamiętam czy Ty jesz czy nie? Ja byłam z Tosca poćwiczyć na boisku ktore jest na przeciwko mojego bloku :) wejscie w płocie-ćwiczyłysmy ok 40min. Tosca taka zapalona, chetnie wszystko robiła i pamiętała. Niecały rok temu ćwiczym z nią wysyłanie do kwadratu- z jednym pachołkiem-nie mam więcej :P poprostu dobiega do pacholka i sie przy nim kladzie obracając sie do mnie. I dzis na boisku lezal jakis pacholek-wziełam i ja wysłałam od razu wiedziała co robić :D Poza tym chdozenie rpzy nodze, aportowanie-raz aport ukryty kiedy nie patrzyłą, zmiana komend na odleglosc i troche nie podejmowanie pokarmu z ziemi- ale to srednio nam idzie :P Niestety nie mial kto nas nagrac czy pocykac zdjec :P ja cwiczylam na jednej części boiska, a 3 chlopcow z pilka na drugiej części- jak wychodzilam z boiska i przechodzilam obok nich to jeden mówi do drugiego : Wiesz teraz ja Cie muszę troche potrenować - usiądź :D śmieszne to było :) Quote
Karro Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 http://img213.imageshack.us/img213/143/img7718yh.jpg Jak ja lubie ten widok mord wpatrzonych tak :loveu: Quote
Falkaa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 no to potrenowałyście sobie trochę :D myślałaś o nauczeniu Tosci jakichś elementów tańca? :D to by moglo ciekawie wygladac :P Quote
SZPiLKA23 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Ja miesko jem ale moj Kris nie Tosca spryciula:) Quote
betty_labrador Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 understandme napisał(a):http://img213.imageshack.us/img213/143/img7718yh.jpg Jak ja lubie ten widok mord wpatrzonych tak :loveu: :D smakolyki robia swoje :P Falkaa napisał(a):no to potrenowałyście sobie trochę :D myślałaś o nauczeniu Tosci jakichś elementów tańca? :D to by moglo ciekawie wygladac :P nom, trochę, myslalam ale nie mam pomyslow za duzo. Umie narazie cofać, kłaniac się, robić piruety, obracać przez plecy, podawać łapy z daleka i bliska, przystawiać sie do nogi.. ale jakos nie sklepywałam tego w całość. :) SZPiLKA23 napisał(a):Ja miesko jem ale moj Kris nie Tosca spryciula:) hehe, myslalam ze odwrotnie. czemu on nie je? Quote
Recommended Posts