betty_labrador Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 understandme napisał(a):Wrócił? No to super :multi: tak, dzieki ! :) zerduszko napisał(a):Nie miałam czasu nadrabiać... lepiej już ze zdrowiem? hej :) lepiej, jestem juz w domu, tylko sie zrastam :) milo ze wpadłaś :) ale dziś super dzień :D Quote
Kawalier Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 betty_labrador napisał(a): Dzis postaram sie wieczorem nowe fotki w koncu wstawic :)Czekam na obiecane zdjęcia. Jestem też ciekaw co powiesz (tzn. napiszesz) nt. "skocznych" zdjęć Dolara. Pozdrawiam. Quote
betty_labrador Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 u mnie oczywiscie ciagle cos musi sie dziać :roll: dzis poszlam z kolezanka na spacer i z psami. Tosca wrocila galopem i zaczeła kuleć... oglądam jej tylną łapę, a tam krew leci, patrze dokladniej a ona ma rozciety staw skokowy, oderwana skore. Pojechalam z nia do weta i do szycia rana ...eh :( Trzymajcie kciuki! Quote
betty_labrador Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Przyjechałam z Tosca po szyciu, Sciegno bylo naderwane, i o malo co nie przecieła sobie scięgien w calosci. ma opatrunek, piszczy biedna , siedzi smutna :( Quote
Natalia&Cody Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 O matko boska....biedna Tosca...utulić ją od nas! Kurde to co ona robiła? :( Quote
betty_labrador Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Natalia&Cody napisał(a):O matko boska....biedna Tosca...utulić ją od nas! Kurde to co ona robiła? :( nie mam pojęcia co robiła :shake: biega po jakis haszczach, na coś sie nadziała. Dobrze ze przybiegła w ogole z Tizzy, a nie ze ja po lesie musialabym ja szukać . dzieki, utulę :) Quote
betty_labrador Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 No to nareszcie obiecane zdjecia :) Quote
betty_labrador Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 teraz przedstawiam Wam kota na wybiegu :D już nie ucieka na tak długo. Quote
betty_labrador Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):Haha kot fajna przyczajke przy psach robi :D tak :D ale nie boi sie szczególnie, psy na nia nie reaguja. Gorzej z psami sąsiadów. Później zrobie zdjecie Tosi z bandażem na łapie, na pamiątke mojego inteligentnego skaczącego wszedzie i nie wiadomo gdzie -pieska ;) Quote
makot'a Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ojej biedna Tosca... :( Może wpadła w jakieś sidła? Albo jakaś żyłka w lesie była? Macie tam jakieś zbiorniki wodne? Bo u nas latem zdarzają się żyłki po wędkarzach w krzakach poplątane :angryy: Quote
betty_labrador Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 makot'a;19044177 napisał(a):Ojej biedna Tosca... :( Może wpadła w jakieś sidła? Albo jakaś żyłka w lesie była? Macie tam jakieś zbiorniki wodne? Bo u nas latem zdarzają się żyłki po wędkarzach w krzakach poplątane :angryy: hej. właśnie teraz byłam z Tizzy na spacerku-krotko bo jest tak duszno :roll: -i tez myślałam ze mogła o jakis drut typu sidła sie zahaczyć. Są zbiorniki wodne ale to głównie rowy z wodą, ale smieci w lesie nie brakuje :angryy: wszystko mozliwe. O szkło raczej sie nie zahaczyla bo to dosc wysoko, a drewno nie uciełoby jej tak prosto tej skóry. To wyglądało jaky takie równe mocne cięcie. Quote
Karro Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Jakie cudne umaszczenie koteczka :loveu: Dziewczynki jak zawsze piękne. Tosca wracaj do zdrowia i nie rób już więcej takich niespodzianek pani! ;) Quote
betty_labrador Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 (edited) understandme napisał(a):Jakie cudne umaszczenie koteczka :loveu: Dziewczynki jak zawsze piękne. Tosca wracaj do zdrowia i nie rób już więcej takich niespodzianek pani! ;) no, takie wyjatkowe :D dzieki, a Tosce tłumacze ze ma sie juz nie wygłupiać w lesie :D tak jak kiedys rozcięła sobie rogówkę w oku :roll: kolejne fotki do obejrzenia :) Edited May 4, 2012 by betty_labrador Quote
betty_labrador Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 :) moj tata z Tizzy :) ja z psami :) Quote
betty_labrador Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Aleksandra95 napisał(a):super fotki.:loveu: dzieki :) pozniej dam jeszcze kilka :) właśnie wróciłyśmy z Tosia od wetki, dostała antybiotyk, i zmieniła pani jej opatrunek- to było najgorsze,bo Tosca sie trzesła przy tej zmianie jakby obdzierano ja ze skóry :lol: stękała przy tym jak krowa :evil_lol: i pazurki miala skracane-też spanikowała nieźle :P Quote
Kawalier Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 betty_labrador napisał(a):nie mam pojęcia co robiła :shake: biega po jakis haszczach, na coś sie nadziała. Dobrze ze przybiegła w ogole z Tizzy, a nie ze ja po lesie musialabym ja szukać . dzieki, utulę :)Przykro mi z tego powodu. Czas leczy rany, ale wiadomo, że pies cierpi i to bardzo smuci. Trzymaj(Cie) się! A zdjęcia jak zawsze eleganckie. Najlepsze: To się nazywa portret http://img687.imageshack.us/img687/6814/img7836r.jpg Piękne miejsce do wybiegania psów. http://img214.imageshack.us/img214/8832/img7875c.jpg Pozdrawiam. Quote
Justa Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Zdrówka dla Tosi, żeby ładnie się goiło ! I Ty tez zdrowiej, bo straszliwie wychudłaś :mdleje: Quote
Aleksa. Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Justa napisał(a):Zdrówka dla Tosi, żeby ładnie się goiło ! I Ty tez zdrowiej, bo straszliwie wychudłaś :mdleje: no właśnie :mad: Quote
betty_labrador Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Kawalier napisał(a):Przykro mi z tego powodu. Czas leczy rany, ale wiadomo, że pies cierpi i to bardzo smuci. Trzymaj(Cie) się! A zdjęcia jak zawsze eleganckie. Najlepsze: To się nazywa portret http://img687.imageshack.us/img687/6814/img7836r.jpg Piękne miejsce do wybiegania psów. http://img214.imageshack.us/img214/8832/img7875c.jpg Pozdrawiam. hej :) dzieki za mile opinie o zdjeciach . A Tosca ma sie juz dzis o wiele lepiej, no tyle ze na spacerze nie byla, troche sie wynudzi :) Justa napisał(a):Zdrówka dla Tosi, żeby ładnie się goiło ! I Ty tez zdrowiej, bo straszliwie wychudłaś :mdleje: dziekuje Justa :) tak sie dzieje. Dobrze ze juz mam prawko bo jestem sama w domu i inaczej nie mialabym jak jej zawiezc do weta-choc autem jedzie sie 5min(na pieszo tylko 40 :lol: ) Aż tak widać? :razz: wykończyli mnie w szpitalu i te stresy, nerwy zrobily swoje :shake: Aleksandra95 napisał(a):no właśnie :mad: :evil_lol: oj tam oj tam :D Quote
Justa Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 A to już jeździsz autem sama? :) Dobrze że w tych nerwach byłaś w stanie się skupić na jeździe ! Widać widać.. nóżki takie chudziutkie :shake: Niech Cię rodzice trochę odkarmią, bo połowa Cię została !!! Quote
Recommended Posts