Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']Noo motywacja znana, też się właśnie z tego powodu rzuciłam hihihi Już mam 7h jazd za sobą i jest super ! :) gratulacja!!![/QUOTE]
Jaka ta motywacja? Co tam znów nazmieniali?

Posted

[quote name='zerduszko']Jaka ta motywacja? Co tam znów nazmieniali?[/QUOTE]

Od przyszłego roku, jak się zda egzamin to co jakiś czas trzeba będzie do niego ponownie przystąpić.

Posted

Przede wszystkim chodziło o nowe masakryczne zasady egzaminu teoretycznego, które miały wejść w lutym tego roku ;) Jednak całe szczęście jak to w Polsce bywa nie dopracowali tego na czas i najpewniej zmiany zostaną wprowadzone od 2013 :)

Posted

[quote name='Bonsai']Od przyszłego roku, jak się zda egzamin to co jakiś czas trzeba będzie do niego ponownie przystąpić.[/QUOTE]

[quote name='eria']Przede wszystkim chodziło o nowe masakryczne zasady egzaminu teoretycznego, które miały wejść w lutym tego roku ;) Jednak całe szczęście jak to w Polsce bywa nie dopracowali tego na czas i najpewniej zmiany zostaną wprowadzone od 2013 :)[/QUOTE]

Ło matko, ale poszaleli. Pamiętam, jak moja mama zdawała, nie miała placu w ogóle :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']Również gratuluję ! :):):) a może jakieś fotki ? ? ;)

Ps. nie mam jak odebrać na razie smaków, ale może wysłać Ci na konto kaskę za nie ? ;)[/QUOTE]

dziekuje :)

no wlasnie, trudno o spotkanie ;)

[quote name='eria']Noo motywacja znana, też się właśnie z tego powodu rzuciłam hihihi Już mam 7h jazd za sobą i jest super ! :) gratulacja!!![/QUOTE]

fajnie, zawsze do przodu. I kiedy egzamin?

[quote name='zerduszko']Jaka ta motywacja? Co tam znów nazmieniali?[/QUOTE]

jeszcze nic właśnie:)

[quote name='Bonsai']Od przyszłego roku, jak się zda egzamin to co jakiś czas trzeba będzie do niego ponownie przystąpić.[/QUOTE]

przystąpic ponownie - podobno nie, tylko robic okresowe badania. Ale nie wiem nic na 100%

[quote name='eria']Przede wszystkim chodziło o nowe masakryczne zasady egzaminu teoretycznego, które miały wejść w lutym tego roku ;) Jednak całe szczęście jak to w Polsce bywa nie dopracowali tego na czas i najpewniej zmiany zostaną wprowadzone od 2013 :)[/QUOTE]

tak..Polska do tylu-jak zwykle ;)

[quote name='understandme']Hej co tam u Was? co tu tak ciuchutko? mało zdjęć ;)[/QUOTE]

nie robie ostatnio zdjęć-nie mam kiedy i gdzie. :roll:

[quote name='zerduszko']Ło matko, ale poszaleli. Pamiętam, jak moja mama zdawała, nie miała placu w ogóle :D[/QUOTE]

Hmm to kiedys w ogole nie bylo placów? :hmmmm:

Posted

Nie mam jeszcze terminu egzaminu, jeszcze 23 godziny przede mną,długa droga przez mękę z łukiem i parkowaniem hihih bo z resztą sobie radzę nieźle

Posted

[quote name='eria']Nie mam jeszcze terminu egzaminu, jeszcze 23 godziny przede mną,długa droga przez mękę z łukiem i parkowaniem hihih bo z resztą sobie radzę nieźle[/QUOTE]

a no to troche masz do wyjeżdzenia ;) ale fajna rzecz. Tylko potem auto zdobyc dla siebie :roll: :lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']Hmm to kiedys w ogole nie bylo placów? :hmmmm:[/QUOTE]
Tak było 100 lat temu. Jak już moja mama zdawała, to na maluchu był plac, a na jakimś większym nie, więc mama poszła na większy :lol: Godzin było chyba 6 do wyjeżdżenia :D i jeździli we 3 w jednym aucie 3h zmieniając się. Egzamin we własnym mieście trwający 10-15 minut, auto to na którym się uczyli jeździć i instruktor w środku, chyba nawet to on mówił gdzie jechać. To były czasy :)

Posted

Autko -w sensie model mam już wybrany, tylko potem z kimś znającym się na rzeczy trzeba będzie pojeździć i pooglądać czy dane autko jest coś warte czy lepiej odpuścić... To chyba największy problem.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='pina_collie']Witam, ale Tosca jest piękna! zaraz jadę z moim psem po nią :D[/QUOTE]

witam rowniez panią :) ciesze sie moja czarnucha sie podoba. Tez bylam w Twojej galerii, zachwycalam sie psiakami, akita ma cudne umaszczenie :loveu: tylko zaraz-jak wejsc do twojej galerii :hmmmm: link w bannerku nie działa. Ale jakos widzialam Twoje psiska-na ganku, poza nim ..hm...

Posted

[quote name='betty_labrador']dziekuje :)

ja bylam dzis z psami na 2,5godzinnym spacerku i mam fotki ! :) ale dzis juz nie bede dawac.[/QUOTE]

i nic nie powiedziałaś..:(

Posted

[quote name='Aleksandra95']i nic nie powiedziałaś..:([/QUOTE]

sorka, ale nie do końca było pewne że pojade do Radzymina. W ten tydzien mysle ze pojade. tzn weekend. Myslisz ze masz checi? :)
ps. pamietam o Tobie-spokojnie. A Tizzy luzem juz biega inie boję sie jej pjuścić :)

Dzis znow o 5.40 wstalam -tym razem po to by o 6:40 znaleźć sie na hali mirowskiej i zrobić dla Tizzy 30kg zapasów surowizny :) a później 2godziny dzielenia- to najgorsze :P

Posted

[quote name='Aleksandra95']hehe, chęci mam.. ale niestety nie mogę..:(

a tak w ogóle, to ma być straszliwy mroz w ten weekend.:o[/QUOTE]

eh, to szkoda. dam znac nastepnym razem :)

rety, weź nie strsz bo spacer sie nie uda :grins:

Posted

[quote name='betty_labrador']eh, to szkoda. dam znac nastepnym razem :)

rety, weź nie strsz bo spacer sie nie uda :grins:[/QUOTE]

w wiadomościach coś tam mówili, że do -30.:D brr.:(