eria Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Noo motywacja znana, też się właśnie z tego powodu rzuciłam hihihi Już mam 7h jazd za sobą i jest super ! :) gratulacja!!! Quote
zerduszko Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='eria']Noo motywacja znana, też się właśnie z tego powodu rzuciłam hihihi Już mam 7h jazd za sobą i jest super ! :) gratulacja!!![/QUOTE] Jaka ta motywacja? Co tam znów nazmieniali? Quote
Bonsai Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='zerduszko']Jaka ta motywacja? Co tam znów nazmieniali?[/QUOTE] Od przyszłego roku, jak się zda egzamin to co jakiś czas trzeba będzie do niego ponownie przystąpić. Quote
eria Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Przede wszystkim chodziło o nowe masakryczne zasady egzaminu teoretycznego, które miały wejść w lutym tego roku ;) Jednak całe szczęście jak to w Polsce bywa nie dopracowali tego na czas i najpewniej zmiany zostaną wprowadzone od 2013 :) Quote
Karro Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Hej co tam u Was? co tu tak ciuchutko? mało zdjęć ;) Quote
zerduszko Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Bonsai']Od przyszłego roku, jak się zda egzamin to co jakiś czas trzeba będzie do niego ponownie przystąpić.[/QUOTE] [quote name='eria']Przede wszystkim chodziło o nowe masakryczne zasady egzaminu teoretycznego, które miały wejść w lutym tego roku ;) Jednak całe szczęście jak to w Polsce bywa nie dopracowali tego na czas i najpewniej zmiany zostaną wprowadzone od 2013 :)[/QUOTE] Ło matko, ale poszaleli. Pamiętam, jak moja mama zdawała, nie miała placu w ogóle :D Quote
betty_labrador Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']Również gratuluję ! :):):) a może jakieś fotki ? ? ;) Ps. nie mam jak odebrać na razie smaków, ale może wysłać Ci na konto kaskę za nie ? ;)[/QUOTE] dziekuje :) no wlasnie, trudno o spotkanie ;) [quote name='eria']Noo motywacja znana, też się właśnie z tego powodu rzuciłam hihihi Już mam 7h jazd za sobą i jest super ! :) gratulacja!!![/QUOTE] fajnie, zawsze do przodu. I kiedy egzamin? [quote name='zerduszko']Jaka ta motywacja? Co tam znów nazmieniali?[/QUOTE] jeszcze nic właśnie:) [quote name='Bonsai']Od przyszłego roku, jak się zda egzamin to co jakiś czas trzeba będzie do niego ponownie przystąpić.[/QUOTE] przystąpic ponownie - podobno nie, tylko robic okresowe badania. Ale nie wiem nic na 100% [quote name='eria']Przede wszystkim chodziło o nowe masakryczne zasady egzaminu teoretycznego, które miały wejść w lutym tego roku ;) Jednak całe szczęście jak to w Polsce bywa nie dopracowali tego na czas i najpewniej zmiany zostaną wprowadzone od 2013 :)[/QUOTE] tak..Polska do tylu-jak zwykle ;) [quote name='understandme']Hej co tam u Was? co tu tak ciuchutko? mało zdjęć ;)[/QUOTE] nie robie ostatnio zdjęć-nie mam kiedy i gdzie. :roll: [quote name='zerduszko']Ło matko, ale poszaleli. Pamiętam, jak moja mama zdawała, nie miała placu w ogóle :D[/QUOTE] Hmm to kiedys w ogole nie bylo placów? :hmmmm: Quote
eria Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Nie mam jeszcze terminu egzaminu, jeszcze 23 godziny przede mną,długa droga przez mękę z łukiem i parkowaniem hihih bo z resztą sobie radzę nieźle Quote
betty_labrador Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='eria']Nie mam jeszcze terminu egzaminu, jeszcze 23 godziny przede mną,długa droga przez mękę z łukiem i parkowaniem hihih bo z resztą sobie radzę nieźle[/QUOTE] a no to troche masz do wyjeżdzenia ;) ale fajna rzecz. Tylko potem auto zdobyc dla siebie :roll: :lol: Quote
zerduszko Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='betty_labrador']Hmm to kiedys w ogole nie bylo placów? :hmmmm:[/QUOTE] Tak było 100 lat temu. Jak już moja mama zdawała, to na maluchu był plac, a na jakimś większym nie, więc mama poszła na większy :lol: Godzin było chyba 6 do wyjeżdżenia :D i jeździli we 3 w jednym aucie 3h zmieniając się. Egzamin we własnym mieście trwający 10-15 minut, auto to na którym się uczyli jeździć i instruktor w środku, chyba nawet to on mówił gdzie jechać. To były czasy :) Quote
eria Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Autko -w sensie model mam już wybrany, tylko potem z kimś znającym się na rzeczy trzeba będzie pojeździć i pooglądać czy dane autko jest coś warte czy lepiej odpuścić... To chyba największy problem. Quote
betty_labrador Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [img]http://img11.imageshack.us/img11/1623/misiai.jpg[/img] Quote
pina_collie Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Witam, ale Tosca jest piękna! zaraz jadę z moim psem po nią :D Quote
betty_labrador Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='pina_collie']Witam, ale Tosca jest piękna! zaraz jadę z moim psem po nią :D[/QUOTE] witam rowniez panią :) ciesze sie moja czarnucha sie podoba. Tez bylam w Twojej galerii, zachwycalam sie psiakami, akita ma cudne umaszczenie :loveu: tylko zaraz-jak wejsc do twojej galerii :hmmmm: link w bannerku nie działa. Ale jakos widzialam Twoje psiska-na ganku, poza nim ..hm... Quote
pina_collie Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 muszę zmienić galerię bo coś mi ją zablokowało, zrobie chyba nową. Quote
betty_labrador Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='anetta']Gratuluję prawka! :)[/QUOTE] dziekuje :) ja bylam dzis z psami na 2,5godzinnym spacerku i mam fotki ! :) ale dzis juz nie bede dawac. Quote
Aleksa. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='betty_labrador']dziekuje :) ja bylam dzis z psami na 2,5godzinnym spacerku i mam fotki ! :) ale dzis juz nie bede dawac.[/QUOTE] i nic nie powiedziałaś..:( Quote
betty_labrador Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 [quote name='Aleksandra95']i nic nie powiedziałaś..:([/QUOTE] sorka, ale nie do końca było pewne że pojade do Radzymina. W ten tydzien mysle ze pojade. tzn weekend. Myslisz ze masz checi? :) ps. pamietam o Tobie-spokojnie. A Tizzy luzem juz biega inie boję sie jej pjuścić :) Dzis znow o 5.40 wstalam -tym razem po to by o 6:40 znaleźć sie na hali mirowskiej i zrobić dla Tizzy 30kg zapasów surowizny :) a później 2godziny dzielenia- to najgorsze :P Quote
Aleksa. Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 hehe, chęci mam.. ale niestety nie mogę..:( a tak w ogóle, to ma być straszliwy mroz w ten weekend.:o Quote
betty_labrador Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 [quote name='Aleksandra95']hehe, chęci mam.. ale niestety nie mogę..:( a tak w ogóle, to ma być straszliwy mroz w ten weekend.:o[/QUOTE] eh, to szkoda. dam znac nastepnym razem :) rety, weź nie strsz bo spacer sie nie uda :grins: Quote
Aleksa. Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='betty_labrador']eh, to szkoda. dam znac nastepnym razem :) rety, weź nie strsz bo spacer sie nie uda :grins:[/QUOTE] w wiadomościach coś tam mówili, że do -30.:D brr.:( Quote
betty_labrador Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 [quote name='Aleksandra95']w wiadomościach coś tam mówili, że do -30.:D brr.:([/QUOTE] rety.. to Syberia idzie :P Quote
Aleksa. Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='betty_labrador']rety.. to Syberia idzie :P[/QUOTE] noom, moja Dora to w domu bedzie się grzała:loveu: Quote
Recommended Posts