betty_labrador Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Biologia-komórka,bakterie,wirusy.. :( czekam na zdjęcia :D to najciekawsze właśnie :) :eviltong: to powodzenia :) Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 betty_labrador napisał(a):to najciekawsze właśnie :) :eviltong: to powodzenia :) ale trudne, jestem na komórce.:D Quote
betty_labrador Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ale trudne, jestem na komórce.:D poucz sie o komórce -telefonie :lol: Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 betty_labrador napisał(a):poucz sie o komórce -telefonie :lol: nom, chyba łatwiej by było.:p Quote
betty_labrador Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):nom, chyba łatwiej by było.:p np jak pisać mmsy :D :) Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 betty_labrador napisał(a):np jak pisać mmsy :D :) hehe, dawaj fotki z dzisiaj.:D:D Quote
betty_labrador Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):hehe, dawaj fotki z dzisiaj.:D:D no właśnie nie mogę bo tu w Radzyminie nie mam zainstalowanego programu do zgrywania i obrabiania fotek. Niebawem jade do Wawy ;) Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 betty_labrador napisał(a):no właśnie nie mogę bo tu w Radzyminie nie mam zainstalowanego programu do zgrywania i obrabiania fotek. Niebawem jade do Wawy ;) Dobra, poczekam.:D:D:D Quote
anetta Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Piękny dog, podoba mi się:loveu::loveu: Jak wilk, gdyby nie oczy i obroża :cool3: http://img12.imageshack.us/img12/5735/img6890ik.jpg Quote
betty_labrador Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 nowy skan doga :) lepszej jakości ;) Aleksandra95 napisał(a):Dobra, poczekam.:D:D:D :) anetta napisał(a):Piękny dog, podoba mi się:loveu::loveu: Jak wilk, gdyby nie oczy i obroża :cool3: http://img12.imageshack.us/img12/5735/img6890ik.jpg dzięki :loveu: prawda ze go przypomina? :) Quote
zerduszko Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 WOW http://img715.imageshack.us/img715/5520/dogniemieckicaly.jpg Quote
betty_labrador Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Dobra, poczekam.:D:D:D zerduszko napisał(a):WOW http://img715.imageshack.us/img715/5520/dogniemieckicaly.jpg cieszę sie że sie podoba :) szkoda że ten skan marny :/ no i obiecane zdjecia z dziś :D szczęśliwa gromadka :lol: widok niezapomniany :) Quote
betty_labrador Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 no i na dziś koniec szczęśliwych zdjęć :) Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 O matko.:p jak Ty ogarnęłaś sama tyle psów :loveu: Quote
betty_labrador Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):O matko.:p jak Ty ogarnęłaś sama tyle psów :loveu: o , wcześnie wstajesz do szkoły :) tu nie ma problemów -same się ogarniają :lol: trzymaja sie blisko, i często razem, a poza tym pilnuja gdzie jestem :) no i kazdy przychodzi na zawołanie :) jakos tak burki sie sluchaja :) Sąsiad też chodzi z nimi na spacerki wiec są dość posłuszne :) Quote
SZPiLKA23 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 wow stado ekstraa :p http://img715.imageshack.us/img715/5520/dogniemieckicaly.jpg ozesz w doga:loveu: Quote
betty_labrador Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 SZPiLKA23 napisał(a):wow stado ekstraa :p http://img715.imageshack.us/img715/5520/dogniemieckicaly.jpg ozesz w doga:loveu: o szpila fajnie ze wpadłaś :) no to jeszcze przed wyjściem kicia -która wczoraj polowała na koziorożce w tv :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 :D:D:D dobry kot, moj poluje na odblaski od lusterka Czasu mam wiecej to wpadam Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 betty_labrador napisał(a):o , wcześnie wstajesz do szkoły :) tu nie ma problemów -same się ogarniają :lol: trzymaja sie blisko, i często razem, a poza tym pilnuja gdzie jestem :) no i kazdy przychodzi na zawołanie :) jakos tak burki sie sluchaja :) Sąsiad też chodzi z nimi na spacerki wiec są dość posłuszne :) Wstaje jeszcze wcześniej, jak to pisałam to jadłam śniadanko i w komórce na dogo.:D:D spięć nie było ? bo ja bym się bała, że ta moja by cos odwaliła i na nia wszystkie.:diabloti: dopiero teraz sobie uświadomiłam, że ja o 12 w niedziele mam korepetycje z angielskiego.:placz: Quote
betty_labrador Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Wstaje jeszcze wcześniej, jak to pisałam to jadłam śniadanko i w komórce na dogo.:D:D spięć nie było ? bo ja bym się bała, że ta moja by cos odwaliła i na nia wszystkie.:diabloti: dopiero teraz sobie uświadomiłam, że ja o 12 w niedziele mam korepetycje z angielskiego.:placz: U nas w grupce spięć nie ma-jakoś tak się dobrały 3 suki i pies(Cezar) , że sie dogadują. Tylko czasem przez płot głośno rozmawiają. ale poza nim zgoda :) Wiem że Saba nie da sobie w kasze dmuchać i wejdzie w konflikt jeśli jakiś drugi pies konfliktowy. Ma zadarte z sukami dalszych sąsiadów-kiedys tak się spięły, że jedna miała dziury w nodze, druga rany na pysku. Wiec tu akurat wszystkie uległe i Saba je lubi ;) a nie mam pojęcia jakby bylo z Twoją :hmmmm: ale przeciez nie musi iśc wtedy Saba na spacer :p Oj to faktycznie nauka wre :lol: wiem-bo moi rodzice też maja korepetycje nawet w niedziele- masakra jakaś jak kazdy chce umieć angielski i matmę :P To troche masz dzień rozwalony przez ten angielski ;) Quote
Aleksa. Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 betty_labrador napisał(a):U nas w grupce spięć nie ma-jakoś tak się dobrały 3 suki i pies(Cezar) , że sie dogadują. Tylko czasem przez płot głośno rozmawiają. ale poza nim zgoda :) Wiem że Saba nie da sobie w kasze dmuchać i wejdzie w konflikt jeśli jakiś drugi pies konfliktowy. Ma zadarte z sukami dalszych sąsiadów-kiedys tak się spięły, że jedna miała dziury w nodze, druga rany na pysku. Wiec tu akurat wszystkie uległe i Saba je lubi ;) a nie mam pojęcia jakby bylo z Twoją :hmmmm: ale przeciez nie musi iśc wtedy Saba na spacer :p Oj to faktycznie nauka wre :lol: wiem-bo moi rodzice też maja korepetycje nawet w niedziele- masakra jakaś jak kazdy chce umieć angielski i matmę :P To troche masz dzień rozwalony przez ten angielski ;) No właśnie nie wiem jak to by było.:p czeka na więcej fotek.;) Quote
betty_labrador Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):No właśnie nie wiem jak to by było.:p czeka na więcej fotek.;) moznaby sprobować. ALe tez nie mam pojęcia. narazie dalam kota z misiem. dzis wiecej nie dam rady. do jutra pa na dobranoc ciuchcia z 3 psów :D Quote
Recommended Posts