Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
hejka.:loveu: jak tam, dzisiaj też taki super spacerek ? :loveu:

hej :) tez sie odbył :) podobna trasa co wczoraj-moze ciut krotsza bo 2 godzinki ;) mam tylko kilka filmikow (drugi aparat) a tamtego nie bralam :) ale tez szczesliwe biegaly :loveu: a WY ?

Posted

betty_labrador napisał(a):
hej :) tez sie odbył :) podobna trasa co wczoraj-moze ciut krotsza bo 2 godzinki ;) mam tylko kilka filmikow (drugi aparat) a tamtego nie bralam :) ale tez szczesliwe biegaly :loveu: a WY ?

pokaż filmiki :loveu::loveu::loveu: niee, my nie ja w szkole byłam. :evil_lol:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
pokaż filmiki :loveu::loveu::loveu: niee, my nie ja w szkole byłam. :evil_lol:

jeszcze ich nie zgralam, teraz sie relaksuje przy rysunku :evil_lol: jak znajde siły :D

no wiem ze szkoła, ale myslalam ze choć na chwilę :D :)

Posted

jeszcze ich nie zgralam, teraz sie relaksuje przy rysunku :evil_lol: jak znajde siły :D

no wiem ze szkoła, ale myslalam ze choć na chwilę :D :)

niestety, a dzisiaj to się fatalnie czuje...:( nie dość, że mnie wszystko boli, to jeszcze doszła do tego boląca głowa.....:(

Ps. dzisiaj w szkole poszłam w innych butach i się nie przewaliłam.:D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
niestety, a dzisiaj to się fatalnie czuje...:( nie dość, że mnie wszystko boli, to jeszcze doszła do tego boląca głowa.....:(

Ps. dzisiaj w szkole poszłam w innych butach i się nie przewaliłam.:D

ojej.. chyba faktycznie nasz spacer był bardzo długi.. mnie wczoraj głowa też bardzo łupała... wiec sie nie dziwie że Ciebie tez. Szybko wracaj do siebie :)

w szkole poszlas w butach? :D

understandme napisał(a):
Ale mieliście spacer :loveu: Zazdroszczę takiej gromadki zabawowo - spacerowej ;) Kicia bardzo pomysłowa - zbiła niedobrego misia :evil_lol:

czesc :) no spacer ekstra :) szkoda ze nie jestes z naszych rejonów ;) a Kicia ma nałóg tv ciagle poluje na lwy, hieny :D wczoraj mama ogladala Jasia fasole i też sie na niego uwzieła. Ale to jest powoli troche męczące więc ja oduczam, chwilowo jest spokój :D

Posted

hahahahahah :D widzisz, za bardzo mnie głowa boli :D do szkoły. :D ahahahahah:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
hahahahahah :D widzisz, za bardzo mnie głowa boli :D do szkoły. :D ahahahahah:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

najwidoczniej Twoja bystrość spadłą od bólu :D haha :P

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
:p

jak tam dzisiaj u Was ? :lol:

my dzis kolejny spacer 2 godzinki :D psy luzem ciągle :) wiec dzien super. Teraz bazgram żubra w lesie :) zdjęć nie moge zgrać bo nie moge znaleźć programu.. na płytce. Chyba poczekaja do momentu az bede w Wawie :roll: wiec przykro mi.

a WY nauka zapewne :cool3:

Posted

my dzis kolejny spacer 2 godzinki :D psy luzem ciągle :) wiec dzien super. Teraz bazgram żubra w lesie :) zdjęć nie moge zgrać bo nie moge znaleźć programu.. na płytce. Chyba poczekaja do momentu az bede w Wawie :roll: wiec przykro mi.

a WY nauka zapewne :cool3:

spokojnie,poczekamy.:) spacerow zazdroszczę.. ja jutro lekcję do 15:(
W sobotę jeszcze jesteś tutaj,bo ja na spacer chętna po korepetycjach :-)

A teraz idę uczyć się biologii :( odpisze za jakiś czas z komórki.;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']spokojnie,poczekamy.:) spacerow zazdroszczę.. ja jutro lekcję do 15:(
W sobotę jeszcze jesteś tutaj,bo ja na spacer chętna po korepetycjach :-)

A teraz idę uczyć się biologii :( odpisze za jakiś czas z komórki.;)

no ucz sie ucz, o Twoja przyszłość świetlana :D :grins:

ja w domu bede w niedziele, bo od czwarku do soboty jestem u babci :)

dla odmiany {że brakuje mi zdjęć psów } daje swoje jakieś z pizzeri :D

Posted

ewentualnie myśle ze tak, tzn wstępnie :)

okok, to wstępnie chętna na jakieś dwie godzinki, bo nie wiem kiedy do przytuliska jade-chcę w ten weekend.;)

ahh, a jeszcze biologia nauka na sprawdzian a jest tego od cholery :/ :loveu:.....:p