betty_labrador Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 no to kilka fotek z sobotniego 20.01 spacerku :) Quote
Aleksa. Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Tizzy na zawołanie przychodzi ? :D a jak Tosia po operacji ? Quote
betty_labrador Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 (edited) Aleksandra95 napisał(a):Tizzy na zawołanie przychodzi ? :D a jak Tosia po operacji ? tak, jest grzeczna. Choc czasem jest "głucha" bo tak szczęśliwie hasa :) Tosia jakby operacji nie bylo -doszła do siebie i nic juz "nie pamiętamy" :) Edited February 1, 2012 by betty_labrador Quote
Aleksa. Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 to dobrze, a co Tizzulka taka niewyraźna ? :D Quote
betty_labrador Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Aleksandra95 napisał(a):to dobrze, a co Tizzulka taka niewyraźna ? :D zapomniała rutinoskorbinu :D niestety w takim ruchu jak psy sa -ciężko coś porządnie uchwycić :) tu skupiłam się na kadrze-ostrość nie wyszła :) a jak tam Wasze Dorkowe zimowe spacerki? :) uskuteczniane? Quote
Aleksa. Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 aaa dobrze, ale za wiele ich nie było, bo nie mam z kim chodzić... tak daleko do lasu..:( raz byłam sama i pies mi uciekł tzn. nie uciekła, ale 30 minut nie dała sie złapać, ja juz sie przestraszyłam sama w lesie a ciemno sie robiło..:( Quote
betty_labrador Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Aleksandra95 napisał(a):aaa dobrze, ale za wiele ich nie było, bo nie mam z kim chodzić... tak daleko do lasu..:( raz byłam sama i pies mi uciekł tzn. nie uciekła, ale 30 minut nie dała sie złapać, ja juz sie przestraszyłam sama w lesie a ciemno sie robiło..:( o kurcze to lipnie troszke. ..jak pies ucieknie na tak długo i ciemno sie robi... eh. ale na lince była? czy luzem? Dlaczego rodzice z Toba nie pójdą? tak chyba tez dla Ciebie niebezpiecznie, co? jakie u Was te lasy? Quote
Aleksa. Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 betty_labrador napisał(a):o kurcze to lipnie troszke. ..jak pies ucieknie na tak długo i ciemno sie robi... eh. ale na lince była? czy luzem? Dlaczego rodzice z Toba nie pójdą? tak chyba tez dla Ciebie niebezpiecznie, co? jakie u Was te lasy? Ale ona mi nie uciekla,a uciekala ciągle ją widziałam przebiegala koło mnie ale nie dała się złapać. rodzice w pracy byli.wiesz co daleko w las nie chodziłam miałam blisko w razie czego do osiedla które budują.;) mam nadzieję że będzie lepiej następnym razem a i była bez linki.tak w ogóle po tamtej akcji uczymy się za pomocą gwizdka.tzn przywoływania :D Quote
betty_labrador Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Ale ona mi nie uciekla,a uciekala ciągle ją widziałam przebiegala koło mnie ale nie dała się złapać. rodzice w pracy byli.wiesz co daleko w las nie chodziłam miałam blisko w razie czego do osiedla które budują.;) mam nadzieję że będzie lepiej następnym razem a i była bez linki.tak w ogóle po tamtej akcji uczymy się za pomocą gwizdka.tzn przywoływania :D aha w ten sposob ;) to przyda sie troche szkolenia :) trzymam kciuki za gwizdek! Quote
Aleksa. Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 uwielbiam Twoje fotki i te tereny :loveu: Quote
betty_labrador Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):uwielbiam Twoje fotki i te tereny :loveu: dzieki :) milo mi to slyszeć :) to na dobranoc fotki Tosia w kagańcu bo wszystko żre mi suka :diabloti: ale biegała i tak szczęśliwa :) Quote
Karro Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Wreszcie zdjęcia :multi: Super że Tizzy przychodzi na zawołanie :) Super fotki :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 http://img12.imageshack.us/img12/5735/img6890ik.jpg Tizzy wieczny usmiech a Tosia wieczna powaga http://img7.imageshack.us/img7/2605/img6893z.jpg Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 może i to galeria Tosi :loveu: ale w sniegu husky :loveu: cudoo.:loveu: Quote
Justa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Betty, podcięłabyś Tosi te farfocle przy stópkach :diabloti: Jaka szczęśliwa Tizzy, aż się serce cieszy :loveu: Quote
betty_labrador Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 understandme napisał(a):Wreszcie zdjęcia :multi: Super że Tizzy przychodzi na zawołanie :) Super fotki :loveu: :D dzis kolejna seria-wiec postaram sie szybko zgrać. Dzis mialam przez połowe spaceru 4 szczęśliwe psiory :D i mam to uwiecznione na zdjeciach :D usmiać skie można z ich szczęśliwych pysków :) :diabloti: Tizzy czasem głuchą uda, ale po chwili przylatuje kochana :) SZPiLKA23 napisał(a):http://img12.imageshack.us/img12/5735/img6890ik.jpg Tizzy wieczny usmiech a Tosia wieczna powaga http://img7.imageshack.us/img7/2605/img6893z.jpg tak , Tizzy biega z pełną gębą szczęścia :) jak prawdziwy wilk :) Aleksandra95 napisał(a):może i to galeria Tosi :loveu: ale w sniegu husky :loveu: cudoo.:loveu: Musze zmienić tytuł chyba ze to galeria dwóch piesków :) Justa napisał(a):Betty, podcięłabyś Tosi te farfocle przy stópkach :diabloti: Jaka szczęśliwa Tizzy, aż się serce cieszy :loveu: no właśnie tez parę dni temu mialam to na myśli-narazie skróciłam farfocle na ogonie, i jednym udzie, i będę kontynuowac :) oh happy dogi :) Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A masz może jeszcze jakieś ładne fotki z tego naszego spacerku?:oops: Quote
betty_labrador Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Ola musialabym przejrzeć :) za tydzień możesz przybyć? Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 To się okaże. w tym tygodniu zaliczenie-wiesz co mam na myśli,plus dziewczyny do przytuliska chciały jechać już od dawna.ale może się uda tak,że sobota z nimi,a niedziela z wami.:) bo z tego co wiem,to Ty dopiero w sobotę wieczorem w radzyminie jesteś,prawda?:) Quote
eria Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 http://img15.imageshack.us/img15/4241/img6913mr.jpg śliczny portrecik Tosi !:loveu: Quote
betty_labrador Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):To się okaże. w tym tygodniu zaliczenie-wiesz co mam na myśli,plus dziewczyny do przytuliska chciały jechać już od dawna.ale może się uda tak,że sobota z nimi,a niedziela z wami.:) bo z tego co wiem,to Ty dopiero w sobotę wieczorem w radzyminie jesteś,prawda?:) no rozumiem rozumiem. Fajnie jak sie uda. Trzymam oczywiscie kciuki za Twoje zaliczenia! no i prawda że w radzyminie jestem w soboty wieczorem :) eria napisał(a):http://img15.imageshack.us/img15/4241/img6913mr.jpg śliczny portrecik Tosi !:loveu: dziękuję. dziekuje. Chyba kark mi sie wzmocnił od dźwigania aparatu, bo juz nie sprawia mi trudności noszenie i jego i dwóch flexi przewieszonych z obrożami przez szyję :lol: Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Rysunek świetny! te faflunki:loveu: pewnie ten rysunek niedokonczony,ale ja właśnie wolę takie ołówkiem :loveu: dziękuję,kciuki się przydadzą bo ciężko mi idzie.. mam obawy,czy dam radę..:( a jakie pieski wam dzisiaj towarzyszyły?:) Quote
betty_labrador Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Aleksandra95 napisał(a):Rysunek świetny! te faflunki:loveu: pewnie ten rysunek niedokonczony,ale ja właśnie wolę takie ołówkiem :loveu: dziękuję,kciuki się przydadzą bo ciężko mi idzie.. mam obawy,czy dam radę..:( a jakie pieski wam dzisiaj towarzyszyły?:) dziękuję. :) Rysunek wygląda jak niedokonczony bo tu w Radzyminie mamy zły skaner i miejsca jaśniej pocieniowane nie skanują się prawie wcale. W wawie zeskanuje raz jeszcze :) i może jakieś tło walnę. a to z czego masz najciężej? jakie przedmioty, tematy? i to pewnie pamięciówki jeszcze? Dziś przyłączyły sie dwa psiaki sąsiadów- Saba i Cesar. Jak świetnie wyglądała czwórka uśmiechniętych czworonogów na wybiegu :lol: Quote
Aleksa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Biologia-komórka,bakterie,wirusy.. :( czekam na zdjęcia :D Quote
Recommended Posts