Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Aleksandra95 napisał(a):
Tizzy na zawołanie przychodzi ? :D a jak Tosia po operacji ?

tak, jest grzeczna. Choc czasem jest "głucha" bo tak szczęśliwie hasa :)
Tosia jakby operacji nie bylo -doszła do siebie i nic juz "nie pamiętamy" :)

Edited by betty_labrador
Posted

Aleksandra95 napisał(a):
to dobrze, a co Tizzulka taka niewyraźna ? :D

zapomniała rutinoskorbinu :D niestety w takim ruchu jak psy sa -ciężko coś porządnie uchwycić :) tu skupiłam się na kadrze-ostrość nie wyszła :)

a jak tam Wasze Dorkowe zimowe spacerki? :) uskuteczniane?

Posted

aaa dobrze, ale za wiele ich nie było, bo nie mam z kim chodzić... tak daleko do lasu..:( raz byłam sama i pies mi uciekł tzn. nie uciekła, ale 30 minut nie dała sie złapać, ja juz sie przestraszyłam sama w lesie a ciemno sie robiło..:(

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
aaa dobrze, ale za wiele ich nie było, bo nie mam z kim chodzić... tak daleko do lasu..:( raz byłam sama i pies mi uciekł tzn. nie uciekła, ale 30 minut nie dała sie złapać, ja juz sie przestraszyłam sama w lesie a ciemno sie robiło..:(

o kurcze to lipnie troszke. ..jak pies ucieknie na tak długo i ciemno sie robi... eh. ale na lince była? czy luzem? Dlaczego rodzice z Toba nie pójdą? tak chyba tez dla Ciebie niebezpiecznie, co? jakie u Was te lasy?

Posted

betty_labrador napisał(a):
o kurcze to lipnie troszke. ..jak pies ucieknie na tak długo i ciemno sie robi... eh. ale na lince była? czy luzem? Dlaczego rodzice z Toba nie pójdą? tak chyba tez dla Ciebie niebezpiecznie, co? jakie u Was te lasy?

Ale ona mi nie uciekla,a uciekala ciągle ją widziałam przebiegala koło mnie ale nie dała się złapać. rodzice w pracy byli.wiesz co daleko w las nie chodziłam miałam blisko w razie czego do osiedla które budują.;) mam nadzieję że będzie lepiej następnym razem a i była bez linki.tak w ogóle po tamtej akcji uczymy się za pomocą gwizdka.tzn przywoływania :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Ale ona mi nie uciekla,a uciekala ciągle ją widziałam przebiegala koło mnie ale nie dała się złapać. rodzice w pracy byli.wiesz co daleko w las nie chodziłam miałam blisko w razie czego do osiedla które budują.;) mam nadzieję że będzie lepiej następnym razem a i była bez linki.tak w ogóle po tamtej akcji uczymy się za pomocą gwizdka.tzn przywoływania :D

aha w ten sposob ;) to przyda sie troche szkolenia :) trzymam kciuki za gwizdek!

Posted

understandme napisał(a):
Wreszcie zdjęcia :multi: Super że Tizzy przychodzi na zawołanie :) Super fotki :loveu:

:D dzis kolejna seria-wiec postaram sie szybko zgrać. Dzis mialam przez połowe spaceru 4 szczęśliwe psiory :D i mam to uwiecznione na zdjeciach :D usmiać skie można z ich szczęśliwych pysków :) :diabloti:

Tizzy czasem głuchą uda, ale po chwili przylatuje kochana :)

SZPiLKA23 napisał(a):

tak , Tizzy biega z pełną gębą szczęścia :) jak prawdziwy wilk :)

Aleksandra95 napisał(a):
może i to galeria Tosi :loveu: ale w sniegu husky :loveu: cudoo.:loveu:

Musze zmienić tytuł chyba ze to galeria dwóch piesków :)

Justa napisał(a):
Betty, podcięłabyś Tosi te farfocle przy stópkach :diabloti:
Jaka szczęśliwa Tizzy, aż się serce cieszy :loveu:

no właśnie tez parę dni temu mialam to na myśli-narazie skróciłam farfocle na ogonie, i jednym udzie, i będę kontynuowac :)
oh happy dogi :)

Posted

To się okaże. w tym tygodniu zaliczenie-wiesz co mam na myśli,plus dziewczyny do przytuliska chciały jechać już od dawna.ale może się uda tak,że sobota z nimi,a niedziela z wami.:) bo z tego co wiem,to Ty dopiero w sobotę wieczorem w radzyminie jesteś,prawda?:)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
To się okaże. w tym tygodniu zaliczenie-wiesz co mam na myśli,plus dziewczyny do przytuliska chciały jechać już od dawna.ale może się uda tak,że sobota z nimi,a niedziela z wami.:) bo z tego co wiem,to Ty dopiero w sobotę wieczorem w radzyminie jesteś,prawda?:)

no rozumiem rozumiem. Fajnie jak sie uda. Trzymam oczywiscie kciuki za Twoje zaliczenia! no i prawda że w radzyminie jestem w soboty wieczorem :)

eria napisał(a):

dziękuję. dziekuje. Chyba kark mi sie wzmocnił od dźwigania aparatu, bo juz nie sprawia mi trudności noszenie i jego i dwóch flexi przewieszonych z obrożami przez szyję :lol:

Posted

Rysunek świetny! te faflunki:loveu: pewnie ten rysunek niedokonczony,ale ja właśnie wolę takie ołówkiem :loveu:

dziękuję,kciuki się przydadzą bo ciężko mi idzie.. mam obawy,czy dam radę..:(
a jakie pieski wam dzisiaj towarzyszyły?:)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Rysunek świetny! te faflunki:loveu: pewnie ten rysunek niedokonczony,ale ja właśnie wolę takie ołówkiem :loveu:

dziękuję,kciuki się przydadzą bo ciężko mi idzie.. mam obawy,czy dam radę..:(
a jakie pieski wam dzisiaj towarzyszyły?:)

dziękuję. :) Rysunek wygląda jak niedokonczony bo tu w Radzyminie mamy zły skaner i miejsca jaśniej pocieniowane nie skanują się prawie wcale. W wawie zeskanuje raz jeszcze :) i może jakieś tło walnę.

a to z czego masz najciężej? jakie przedmioty, tematy? i to pewnie pamięciówki jeszcze?

Dziś przyłączyły sie dwa psiaki sąsiadów- Saba i Cesar. Jak świetnie wyglądała czwórka uśmiechniętych czworonogów na wybiegu :lol: