Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']mnie rozbawiło to, jak nie umiałam jej pokazać, że ma przejść tyłem między nogami ! :D ale w końcu się zrozumiałyśmy :loveu: fajne too :loveu:[/QUOTE]

no bo wystarczy czasem drobny szczególik by zadziałało :D

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:D Falciu- te psiury dodatkowe to Sabcia i Cearek(żólta i huskus) psy sąsiadó. Poprostu jaks złam na spacer to je spuścił i dołączyły do wesołej gromadki :) ale nieczęsto się to zdarza niestety ;) Kicia wysterilizowana ze schroniska :) sama nas wybrala jak tam pojechalismy, była taka urocza :)

A Tizzy na obroży ma napis ze jest czipowana :)

Posted

[quote name='Silky123']Witamy się! :)
Od zawsze uwielbiam Flat Coated Retrievery, dlatego Twoja mała czarna jest moją następną ulubienicą. :loveu: :diabloti:
EDIT: Super rysujesz. Też bym tak chciała. :o[/QUOTE]

czesc Silky :)) :loveu: witamy w naszych progach skromnej galerii :)
ciesze sie ze juz lubicie sie z Tosia :D

dziekuje :)

Posted

[quote name='betty_labrador']tak, dokładnie tak :D

prawdaz? :D :loveu:[/QUOTE]

Ale numer :D:D Jeszcze nie spotkaliśmy tak dokładnego imiennika :D Spotykaliśmy CeZara Ale nie CeSara. Ale fajnie :multi:

Patrzyłam kiedyś na bazie owczarków podhalańskich rodowodowych na całym świecie, to są dwa Cesary :)

Posted (edited)

moje dzisiejsze dzielo(cały dzien roboty) logo dla sklepu zoologicznego w ktorym pracuje :) a raczej dla sieci sklepów :) co o tym myślicie?

Understandme no wiesz to ja tak pisze przez S , ale nie wiem co na to jego właściciele :razz: ja tylko z wymowy znam to jego imie :D
a wiem gdzie spotkasz Cesara na pewno przez S :P , jak włąćzysz program Zaklinacz psów :eviltong:

a tak w ogole wszyscy krzyczeli o fotki, a jak wstawiłam to cisza :eviltong:

Edited by betty_labrador
Posted

Według mnie logo jest fajne!:) podoba mi się. Myślę że i szefowi się spodoba.;)
a co do fotek,to ja już się zachwycałam i czekam na kolejne z naszego spaceru. :Dhehe.:)