betty_labrador Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']mnie rozbawiło to, jak nie umiałam jej pokazać, że ma przejść tyłem między nogami ! :D ale w końcu się zrozumiałyśmy :loveu: fajne too :loveu:[/QUOTE] no bo wystarczy czasem drobny szczególik by zadziałało :D Quote
betty_labrador Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 no to psiorki i kicia Sabcia cesar w pełnym biegu Mina Saby :evil_lol: Kicia na fototapecie :D kicia kangurek :eviltong: Quote
Falkaa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ooo zdjęcia :loveu: cóż to za psióry? powiekszyła ci sie gromadka? :lol: Ja nie mogę, jak ta kicia jest pieknie umaszczona :loveu: wysterylizowana? :) http://img46.imageshack.us/img46/9373/img7151yf.jpg A co tam pisze, co tam pisze? :D Quote
betty_labrador Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 :D Falciu- te psiury dodatkowe to Sabcia i Cearek(żólta i huskus) psy sąsiadó. Poprostu jaks złam na spacer to je spuścił i dołączyły do wesołej gromadki :) ale nieczęsto się to zdarza niestety ;) Kicia wysterilizowana ze schroniska :) sama nas wybrala jak tam pojechalismy, była taka urocza :) A Tizzy na obroży ma napis ze jest czipowana :) Quote
Aleksa. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 kotka ma taki różowiutki nosek...:loveu: Quote
betty_labrador Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Aleksandra95']kotka ma taki różowiutki nosek...:loveu:[/QUOTE] fajny, prawdaż? :loveu: taki sam jak nasza Pusia :( (*) Quote
Aleksa. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='betty_labrador']fajny, prawdaż? :loveu: taki sam jak nasza Pusia :( (*)[/QUOTE] taki słodziak.:loveu: ehh.:( Quote
betty_labrador Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 no to obiecane fotki :) Quote
betty_labrador Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 no i fotki z poniedzialku ze spacerku z Ola (Aleksandra95) Quote
Aleksa. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ale mi się podobają!!!! :loveu: idę się szykować do szkoły,popołudniu obejrze dokładniej:) Quote
betty_labrador Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 ciesze się Ola , że Ci sie podobają :) jeszcze lewa(nasza) strona do wycieniowania :) Quote
Aleksa. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 http://img703.imageshack.us/img703/5444/img7074q.jpg http://img35.imageshack.us/img35/9761/img7129g.jpg te mi się bardzo spodobały.:):)::):)) rysunek też ładny..:):) ja nie umiem rysować.:p Quote
Natalia&Cody Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Witamy się! :) Od zawsze uwielbiam Flat Coated Retrievery, dlatego Twoja mała czarna jest moją następną ulubienicą. :loveu: :diabloti: EDIT: Super rysujesz. Też bym tak chciała. :o Quote
betty_labrador Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Silky123']Witamy się! :) Od zawsze uwielbiam Flat Coated Retrievery, dlatego Twoja mała czarna jest moją następną ulubienicą. :loveu: :diabloti: EDIT: Super rysujesz. Też bym tak chciała. :o[/QUOTE] czesc Silky :)) :loveu: witamy w naszych progach skromnej galerii :) ciesze sie ze juz lubicie sie z Tosia :D dziekuje :) Quote
Natalia&Cody Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='betty_labrador']czesc Silky :)) :loveu: witamy w naszych progach skromnej galerii :) ciesze sie ze juz lubicie sie z Tosia :D dziekuje :)[/QUOTE] Dziękujemy za powitanie. :D Quote
Karro Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Macie kolegę Cesara? Fajnie :) Ale psiaki ucieszone :loveu: Quote
betty_labrador Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='understandme']Macie kolegę Cesara? Fajnie :) Ale psiaki ucieszone :loveu:[/QUOTE] tak, dokładnie tak :D prawdaz? :D :loveu: Quote
Karro Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='betty_labrador']tak, dokładnie tak :D prawdaz? :D :loveu:[/QUOTE] Ale numer :D:D Jeszcze nie spotkaliśmy tak dokładnego imiennika :D Spotykaliśmy CeZara Ale nie CeSara. Ale fajnie :multi: Patrzyłam kiedyś na bazie owczarków podhalańskich rodowodowych na całym świecie, to są dwa Cesary :) Quote
betty_labrador Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 (edited) moje dzisiejsze dzielo(cały dzien roboty) logo dla sklepu zoologicznego w ktorym pracuje :) a raczej dla sieci sklepów :) co o tym myślicie? Understandme no wiesz to ja tak pisze przez S , ale nie wiem co na to jego właściciele :razz: ja tylko z wymowy znam to jego imie :D a wiem gdzie spotkasz Cesara na pewno przez S :P , jak włąćzysz program Zaklinacz psów :eviltong: a tak w ogole wszyscy krzyczeli o fotki, a jak wstawiłam to cisza :eviltong: Edited February 26, 2012 by betty_labrador Quote
Bolsbokser Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 dzisiaj pogoda całkiem fajne. Będziemy Toscę focić. Quote
Aleksa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Według mnie logo jest fajne!:) podoba mi się. Myślę że i szefowi się spodoba.;) a co do fotek,to ja już się zachwycałam i czekam na kolejne z naszego spaceru. :Dhehe.:) Quote
Recommended Posts