betty_labrador Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Superrrrrrr.... Szpil :cool3: jak tam Aza :diabloti::lol: [quote name='Matusz']ładnie was zasypało :evil_lol::evil_lol: u nas od rana piękne słonko :multi: zabieram Tobiasza i na rower;) no zasypalo..ale juz roztopnialo :eviltong: i robi sie wiosenka :-o [quote name='Mudik']Brrrr ale u was zimno.U nas słonko, a śniegu było tycio,tycio vide fotki Zapraszamy! no juz u nas tez slonko :lol: dziekujemy zaraz skorzystamy z zaproszenia :) [quote name='katik']Ale Was śnieg zasypał. Sama nie wiem czy zazdrościć tego śniegu czy nie. U nas troszke popruszyło, ale na ziemi wszystko od razu znikało. hmm moze snieg na dluzsza mete nie jest fajny, ale ja ubolewam ze klimat sie zmienia i lodowce topnieja, a to wiazeszereg kolejnych niekorzystnych dla planety zmian :roll: biedne pingwiny... [quote name='Celina12']Jej ile śniegu-u nas słonko. Ślicznie Pannie w śniegu :loveu::loveu: czesc :) dzieki :multi: snieg byl chwilowy, nawet zdjec nie porobilam w lesie, gdzie bylo wrecz cudnie :loveu: bylo...... [quote name='magda_drakkar']Od maja 2006:-( ah rozumiem :( przykro mi. Mojego kotka znalzlam 1 maja 2006... dzis robilam sesje mojej kici Quote
Mudik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Jest przepiekna,musze powklejac u siebie troche moich kotów... Quote
betty_labrador Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 dziekuje Magdo :) to nasze ostatnio nagrane chodzenie przy nodze, troszke z kadru wylatywalysmy :lol: http://www.youtube.com/watch?v=zVrXjCT0T0k Quote
KasiaSonia Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Witanko ;] Jaka ładna czarnusia psineczka :loveu: A jaki piękny koteczek :loveu: Taki model z niego total profeska hehe:cool3: A fotki na śniegu cuuuudne :) Quote
wiq Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 u nas też padało, ale wszystko stopniało :D tak btw, Tosca jest wysterylizowana? Quote
betty_labrador Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 KasiaSonia napisał(a):Witanko ;] Jaka ładna czarnusia psineczka :loveu: A jaki piękny koteczek :loveu: Taki model z niego total profeska hehe:cool3: A fotki na śniegu cuuuudne :) witam nowa osobke w galerii :) wiq napisał(a):u nas też padało, ale wszystko stopniało :D tak btw, Tosca jest wysterylizowana? czesc wiq nie, nie ma sterylki.. Quote
Mudik Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Filmik super! Hihi,my też często wychodzimy z kadru.tak to jest jak się siebie samego nagrywa. Dobranoc! Quote
basia bonnie Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 http://img246.imageshack.us/img246/7604/dscf8436nq4.jpg aaale cudne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
katik Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Beata, ja bardzo lubię zime, szczególnie jak jest dużo śniegu, ale teraz już wyczekuje wiosny i ciepła. :cool3: Kicia cudowna :loveu: Quote
wiq Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 betty_labrador napisał(a): nie, nie ma sterylki.. moje mają ;) tym bardziej, że Mona to taka .. wędrowniczka..:evil_lol: żebym nie musiala za Kazikiem powtarzać:evil_lol: Quote
Martens Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Witanko Śliczne masz te kocisko :) Kontrast z Tosią musi być genialny. Quote
goldenka245 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 http://img246.imageshack.us/img246/7604/dscf8436nq4.jpg Śliczna kiciunia:loveu: Quote
betty_labrador Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Mudik']Filmik super! Hihi,my też często wychodzimy z kadru.tak to jest jak się siebie samego nagrywa. Dobranoc! czesc :) dzieki :) no lepsze wyleciec z kadru niz nic :eviltong: [quote name='basia bonnie']http://img246.imageshack.us/img246/7604/dscf8436nq4.jpg aaale cudne :loveu: :loveu: :loveu: czesc Basiu!! dzieki :) [quote name='katik']Beata, ja bardzo lubię zime, szczególnie jak jest dużo śniegu, ale teraz już wyczekuje wiosny i ciepła. :cool3: Kicia cudowna :loveu: o i Kasia zajrzala :) no tak teraz to juz na drzewach listki nawet sa :lol: [quote name='wiq']moje mają ;) tym bardziej, że Mona to taka .. wędrowniczka..:evil_lol: żebym nie musiala za Kazikiem powtarzać:evil_lol: czyli ze nie trzymalas ich w czasie cieczki na smyczy? [quote name='Martens']Witanko Śliczne masz te kocisko :) Kontrast z Tosią musi być genialny. hehe no jest dosc fajny, no i co wazne zwierzaki sie lubia, a kot akceptuje Tosce jako jedynego psa, i sie jej wcale nie boi. [quote name='goldenka245']http://img246.imageshack.us/img246/7604/dscf8436nq4.jpg Śliczna kiciunia:loveu: czesc Krolinek :loveu: dzieki :) Quote
wiq Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 czyli ze nie trzymalas ich w czasie cieczki na smyczy? pewnie, że nie ;) a ktoś trzyma?.. Quote
NightQueen Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dzień dobry :D godzina 09:21 a ty jeszcze śpisz? ja już o 7 z Moli na spacerku byłam a ty co leniu? :p Beti szukasz u siebie nowych talentów? fotograficznych hehe :evil_lol::evil_lol: Quote
aleb Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 http://img246.imageshack.us/img246/7604/dscf8436nq4.jpg Śliczną masz kicię! :loveu: Quote
betty_labrador Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='wiq']pewnie, że nie ;) a ktoś trzyma?.. tak ja :p [quote name='smallpati']Dzień dobry :D godzina 09:21 a ty jeszcze śpisz? ja już o 7 z Moli na spacerku byłam a ty co leniu? :p Beti szukasz u siebie nowych talentów? fotograficznych hehe :evil_lol::evil_lol: :P ja wstalam po 10? :P a spacer bedzie dopiero z kolezanka jak przyjedzie z psami. [quote name='aleb']http://img246.imageshack.us/img246/7604/dscf8436nq4.jpg Śliczną masz kicię! :loveu: dziekuje!!! Quote
betty_labrador Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 wiq napisał(a):to się suka nie wybiega wtedy.. :shake: :lol: no truno, jakos musi przebolec te 3 tyg na smyczy ;) jakos to jest.Zreszta Tosca ma cieczke raz do roku wiec wiesz. cocker napisał(a):Hehhe dopiero? my juz po spacerku :P no dopiero bo do mnie dzis przyjechala kolezanka o 13.30 z psami, i poszlismy na dluuuuuuugi 3,5 godzinny spacer, przed chwila dopiero wrocilam :D pozniej dam fotki, bo troche porobilam ale bateria padla :roll: Quote
Matusz Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 przyszliśmy zostawić ślad:diabloti::diabloti: :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
wiq Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 nie no, nabijam się :lol: też nigdy nie spuszczałam, ale chodzi mi o to, któraś mogła zwiać z cieczką moim rodzicom i byłaby buba ;) dlatego zanim wyjechałam to wycięłam suki ;) Quote
betty_labrador Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Matusz']przyszliśmy zostawić ślad:diabloti::diabloti: :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: oh jestem happy :loveu: [quote name='wiq']nie no, nabijam się :lol: też nigdy nie spuszczałam, ale chodzi mi o to, któraś mogła zwiać z cieczką moim rodzicom i byłaby buba ;) dlatego zanim wyjechałam to wycięłam suki ;) a juz myslalam ze na powaznie mowisz :cool3: naralas mnie :eviltong: no tak racja, rodzice nie zawsze wiedza jak urzymac suke w cieczce ;) dzisiejszy spacerek :) zaraz dam wiecej :roll: image muli Quote
Recommended Posts