Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']http://img99.imageshack.us/img99/9788/dscf8384oc4.jpg
jejjj ale zajebistaaaaaaaaaaaaaaa :loveu::loveu::loveu:
ja mam na biurku czaszkę kota :loveu:(ryzyko,bo nie wiadomo na co ten kot padł:evil_lol:ale może nie na wścieklizne:evil_lol:) i ta by też się ładnie komponowała:diabloti:a w ogóle to marzę o czaszce krowy:loveu::cool3:

oo nareszcie komus sie spodobala czaszka :multi: tez myslalam by ja wziac ale z tej padliny smierdzi jeszcze jakos tak. Tez bym chciala miec jakas ladna czaszeczke w domu. Kiedys w lesie lezala jakas, chyba kocia, ale nie wzielam nie wiem czemu. Teraz bym wziela :> tylko mama by mnie wykopala :eviltong:

Posted

no to widzę Betty że mamy podobne zamiłowanie do czaszek ! muszę obfocić tą moją kocią i wstawić :eviltong: z tym że mama ją raz zrzuciła i ząb wyleciał :evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']http://img210.imageshack.us/img210/2230/dscf8365bg7.jpg

piękna Tosca :loveu::loveu::loveu:

:crazyeye::crazyeye:
http://img99.imageshack.us/img99/9788/dscf8384oc4.jpg

witaj Mateusz :) nareszcie dotarles do galeryjki :cool3:

[quote name='eria']no to widzę Betty że mamy podobne zamiłowanie do czaszek ! muszę obfocić tą moją kocią i wstawić :eviltong: z tym że mama ją raz zrzuciła i ząb wyleciał :evil_lol:

hehe no ba, czekam na te fotki. ja narazie mam zdjecia czasek ale z muzem :p

wstawie jak image zadziala :roll:

EDIT: juz zadzialal :p

czaszka tygrysa szablozebnego

i taki dziobaczek :p

Posted

[quote name='eria']nooo kły tygrysa robią wrażenie !!

no ba, tylko ze przez nie tygrysy szybko wyginely, bo byly dzieki nim zbyt wasko wyspecjalizowane :roll:

[quote name='aleb']http://img442.imageshack.us/img442/4347/img2141we8.jpg
Piękne!

dokładnie!

:p:p

[quote name='magda_drakkar']http://img442.imageshack.us/img442/4347/img2141we8.jpg o kuraki, ale fajowe!:-o

no nie? :cool3:

[quote name='infers1995']Betty nowy banerek widzę! Bardzo mi się podoba:loveu:

czesc :) dziekuje. ale to zasluga smallpati, ktora mi go zrobila w prezencie :p

[quote name='Celina12']http://img442.imageshack.us/img442/4347/img2141we8.jpg...ale paszcza.

kotka zdjęć dawno nie było...

a tak, jakos nie robilam kotkowi ostatnio, ale zaraz cos wygrzebie :)

Posted

[quote name='betty_labrador']witaj Mateusz :) nareszcie dotarles do galeryjki :cool3:

ja zawsze tutaj docieram :eviltong::eviltong: tylko nie zawsze piszę:p:p

a kicia słodka, cała biała :loveu::loveu::loveu: słodycz:loveu::loveu:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Sliczna kotaaaa:)

Szpil!!! a ja tak tesknilam za Toba :razz: :multi:

[quote name='Matusz']
ja zawsze tutaj docieram :eviltong::eviltong: tylko nie zawsze piszę:p:p

a kicia słodka, cała biała :loveu::loveu::loveu: słodycz:loveu::loveu:

oh dobrze wiedziec :cool3: no kicia jak mleko :cool1:

[quote name='smallpati']ma się te znajomości :cool3: heh

Jak się kicia nazywa? śliczna jest, taki aniołeczek :p

znajomosci ze small to same korzysci :p

tak Ty bys zobaczyla tego aniołeczka gdy nie serwujesz zbyt szybko posilku o odpowiedniej porze :diabloti:

Kicia sie nie nazywa "Mów mi poprostu KICIA" :evil_lol:

Posted

znajomosci ze small to same korzysci :p

tak Ty bys zobaczyla tego aniołeczka gdy nie serwujesz zbyt szybko posilku o odpowiedniej porze :diabloti:

Kicia sie nie nazywa "Mów mi poprostu KICIA" :evil_lol:

heh to tak jest jak się maleństwo głodzi, że aż siłą musi się domagać :eviltong:

Kicia- krótko i na temat :loveu:

Posted

smallpati napisał(a):
heh to tak jest jak się maleństwo głodzi, że aż siłą musi się domagać :eviltong:

Kicia- krótko i na temat :loveu:

hehe no ba, ale niektore koty sa wiecznie glodne -jak niektore psy :P

SZPiLKA23 napisał(a):
Jak sie tak steskniłas to ide na konkursiwo o mieszancach ;]

oh, Szpila wkracza do akcji :cool3:

Posted

hehe no ba, ale niektore koty sa wiecznie glodne -jak niektore psy :P

nie tłumacz się, ty jej w ogolę pewnie w ramach oszczędności dajesz jedzenie raz na tydzień, a resztę sama musi upolować (dlatego nie ma psów już w okolicy, albo są pozamykane) :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
nie tłumacz się, ty jej w ogolę pewnie w ramach oszczędności dajesz jedzenie raz na tydzień, a resztę sama musi upolować (dlatego nie ma psów już w okolicy, albo są pozamykane) :evil_lol:

haha, tylko winni sie tlumacza :eviltong: jasne daje jej raz na miesiac byle suchy chleb a tak to wszystkie zwierzeta gospodarskie-krowy, swinie-poznikaly z obor i chlewni :evil_lol:

nie no, a serio to dostaje rano mleczko, i wieczorem mleczko plus zarcie albo z puszki, albo bialy ser, jajko etc. a tak jelsi nie ma mrozu to lata cale dnie lub w nocy i poluje, na lace, na strychu wszystko wylapuje. Ostatnio ze strychu zniosla 4 myszy ktorych nie przejadla i sobie leza na ogrodku :evil_lol:

Mudik napisał(a):
Kicia przeeeeecudowna kocham koty,tak tęsknie za moimi:-(
Śliczna:loveu::loveu::loveu::loveu:

dzieki :) a TY musialas swoje zostawic? ile mialas(masz)?

Posted

Musiałam im znaleść nowe domy.
Emkę wcięło(była u znajomej),Bełka wpadła pod samochód:-(:-(,
Dalma i Bodza mieszkają pod Wawą(mam nadzieję,że u nich ok.)
Dymek mieszka w Piasecznie,Rilla w Warszawie a Vivat pod Radomiem.
Nikta mieszka tam gdzie były Emka i Bełka
Było 8!
ich foty na mojej stronie

Posted

haha, tylko winni sie tlumacza :eviltong: jasne daje jej raz na miesiac byle suchy chleb a tak to wszystkie zwierzeta gospodarskie-krowy, swinie-poznikaly z obor i chlewni :evil_lol:

nie no, a serio to dostaje rano mleczko, i wieczorem mleczko plus zarcie albo z puszki, albo bialy ser, jajko etc. a tak jelsi nie ma mrozu to lata cale dnie lub w nocy i poluje, na lace, na strychu wszystko wylapuje. Ostatnio ze strychu zniosla 4 myszy ktorych nie przejadla i sobie leza na ogrodku :evil_lol:

Noo zawsze myślałam że to rozwój gospodarczy coraz więcej eliminuje mniejsze gospodarstwa domowe, a tu wreszcie rozwikłałam problem, otóż ludzie nie karmią kotów i te polują na zwierzęta gospodarskie, do tego są bardzo agresywne ;) UWAGA GOSPODARZE! strzeżcie swoje gospodarstwa przed kotami, zwłaszcza białymi :evil_lol:

Mi wet kiedyś mówiła że nie powinno się wbrew pozorom dawać dużo mleka kota, bo chyba może uczulić ale nie jestem pewna.
Kicia drapieżna jest, wszystkie myszy upoluje :) w końcu ktoś musi na dom zarabiać :evil_lol: bo Tosia to miękkie serducho ma :evil_lol:

P.S chyba najwyższy czas pochować myszki :placz: