Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyplówki mogą \miec kostki ale moga tylko futro,widziałaś kiedyś jak kot wypluwa zjedzona podczas mycia swoją sierść? To jest podobne do wyplówek.
A ten kwiat myślałam,że podbiał ale chyba mlecz ale nie ten który wszycsy nazywają mleczem,tylko mlecz właściwy.To co ludzie zwą mleczem nazywa się inaczej ale mi wypadło z głowy w tym momencie:roll::oops:

Posted

[quote name='cocker']2 razy to samo :(

[quote name='cocker']Ale się świubźziu wypaprało :evil_lol: bo ganiało po polach bo je pańcia wyprwadzila :eviltong:

slucham? :P to jest snieg te biale kropki ktory zaczal prószyć :lol:

[quote name='Martens']http://img216.imageshack.us/img216/227/dscf8607jc1.jpg Śliczna :loveu:

http://img220.imageshack.us/img220/7213/dscf8569zm3.jpg Śliczne miejsce i ujęcie

http://img229.imageshack.us/img229/466/dscf8544rv0.jpg Teraz nie jadłam. A mech śliczny :p

dziekujemy :p

a mech tak jest wrecz boski, a to co na nim leży jeszcze ładniejsze :lol:

[quote name='Mudik']Wyplówki mogą \miec kostki ale moga tylko futro,widziałaś kiedyś jak kot wypluwa zjedzona podczas mycia swoją sierść? To jest podobne do wyplówek.
A ten kwiat myślałam,że podbiał ale chyba mlecz ale nie ten który wszycsy nazywają mleczem,tylko mlecz właściwy.To co ludzie zwą mleczem nazywa się inaczej ale mi wypadło z głowy w tym momencie:roll::oops:

hmm... chodzi bardziej o to ze to moze byc wypluwka ptaka? czy jeszcze jakies zwierzeta je maja? tak widzialam jak moj kot zwracal siersc w klebku.
hm....no trudno powiedziec co to. ale wypluwki moga byc glownie na sciezkach w lesie, czasem na kamieniach lub niskich slupkach wlasnie na drozkach lesnych?

a nie wiem co to za kwiatek nie mam zielonego pojecia :) na skraju lasu rosnie.

Posted

czesto spotykam takie kupki :evol_lol: czy to sa lisie? czy jak?

Nooo nieeeee przyyy jedzeeeniuuuu....

Ciekawa sprawa, ja bym poszukała na Twoim miejsu jakiegoś przyrodniczego forum i tam spytała :)

Posted

[quote name='anetta']Nooo nieeeee przyyy jedzeeeniuuuu....

Ciekawa sprawa, ja bym poszukała na Twoim miejsu jakiegoś przyrodniczego forum i tam spytała :)

hehe..wiem ze lubisz tu zagladac by czasem dostac dreszczyku emocji..zwlaszcza gdy jesz moj fotoblog jest pozadanym miejscem odwiedzin :diabloti:

hmm dzieki za poddanie pomyslu -zapomnialam ze tu forum psie :eviltong:

a to fotki z dzisiaj juz :p

wczoraj troche poznecalam sie nad Tosca (TOZ :diabloti: ) i obciachalam jej tylna czesc tulowia- tzn ogonek podcielam-dzieki temu jest gestszy i nie robia sie takie paskudne frędzle :roll: wlos na portkach przycielam bo tez byly juz takie zlepiajace sie frędzelki, oraz wlos na brzuchu podcielam. Przednia czescia ciala zajme sie niebawem-zamierzam kupic grabki do szyi, bo degazowkami ciezko sie robi. A no i uszy przytne :)
Mudik jakie grabki polecasz dla flata? zeby ladnie szyje wygladzic? a moze co innego?
aha- jak oceniasz Magdo takie przystrzyzenie? w miare ujdzie?

strona prawa

a tak to wyglada z drugiej lewej strony

Posted

[quote name='eria']wydaje mi się że ten sam -podbiał ,ale roślinki nie są moim mocnym punktem więc mogę się mylić :lol:

mozliwe, mozliwe ;) ja tam niby botanike mialam ale srednio to mnie interesowalo :lol:

a Ty Eria ze tak spytam co skonczylas za studia?

a tak wyglada tyl przed obciachaniem-mniej wiecej widac ze sa fredzle :P

Posted

[quote name='eria']Robisz z flata laba :mad:

no wypraszam sobie, Tosca ma talie flata :D laby nie maja dlugiej siersci na ogonie i na tylku :P a ze nie wspomne juz o niektorych goldenach ktore naprawde wygaldaja jak laby... :roll:

to porownanie moze jednozestawowe

Posted

infers1995 napisał(a):
Elo!
Fajne fotki!
A Tosia jak zwykle piękna!!:loveu:

witam :p

szczerze? wlasnie myslalam czemu juz nas nie odwiedzacie :cool3: no i prosze, myslami sie zawsze kogos sciaga :p

w koncu i do Was zajrze, bo sie wybieram juz tam od jakiegos czasu :multi: