iwa77 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Jomar - te zdjęcia w szafie są po prostu rewelacyjne .Zwłaszcza to na tych spodniach :evil_lol: Co za minkę zrobił Dinuś :p:loveu: Quote
Jomar Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Zrobił minkę, bo wykotłował z szafy trochę rzeczy, a ja go spytałam, co zrobił. Pewnie się zastanawiał, o co mi chodzi. Quote
iwa77 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 To z Dinusia mały rozrabiaka jest :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Asia_Klero Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Foteczki przesliczne:D:DWidac ze szczesliwy:D Quote
Jomar Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Rzeczywiście Dinuś wydaje się szęśliwy, dlatego tym pilniej szuka domu. Im później pójdzie do domu stałego, tym będzie dla niego gorzej. Quote
Mysia_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Jomar napisał(a):Rzeczywiście Dinuś wydaje się szęśliwy, dlatego tym pilniej szuka domu. Im później pójdzie do domu stałego, tym będzie dla niego gorzej. dokładnie..... Quote
pati Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ciotka widze, ze i u ciebie zamieszkala tymczasowo sliczna bida tylko teraz to juz ne taki biedunia jak wczesniej nic sie ne martw ciotka domki sie znajda i dla Dina i dla mojego nicponia. Cierpliwosci :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 oby jak najszybciej, bo Dinuś pewnie bardzo się przywiazuje..... Quote
Jomar Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Tak, to prawda, że on się bardzo przywiązuje. A domu nie ma. Nie wiem tylko, co z nim będzie w październiku. Ja wyjeżdżam, suką będzie opiekowała się koleżanka, a z nim nie wiem, co będzie. W lipcu, póki jest u mnie ew. mogłabym go wykastrować, jeżeli nie będzie przeciwwskazań zdrowotnych. Nie wiem tylko, ile kosztuje kastracja takiego psiaka. Tzn. oczywiście nie ja osobiście. Quote
iwa77 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Biedny malutki , kochany rudasek - czemu nikt go nie chce ?:-( Quote
jusstyna85 Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Asia_Klero napisał(a):Zaczynam sie niepokoic....co u Dinusia? Jomar nie pozwoliłaby, żeby Dinusiowi sie coś stalo.... Quote
Jomar Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 U Dinusia nic nowego nie słychać. Ja cały czas myslę intensywnie, czy dam radę zostawić go u mnie w domu. Im jest dłużej u mnie tym jest bardziej oczywiste że zostanie, nie mogę zrobić psu swiństwa i po pół roku go nie oddać. Szulam mu domu, ale chyba tak szukam, żeby nie znależć. W najbliższym czasie będą nowe zdjęcia. Poza tym będę potrzebowała gdzieś go przechować przez 2 tygodnie od 28 września do 12 października, ponieważ wyjeżdżam, a koleżanka narazie nie dała się przekonać do opieki nad dwoma psami. Mam nadzieję, że mi sie uda jednak ją pzrekonać, ale na wszelki wypadek muszę zacząć czegoś szukać. Jest taki kochany mały spryciarz. Dzisiaj postaram się go zapisać na sierpień do dr. Niziołka na badania kontrolne. W międzyczasie został zaszczepiony na wściekliznę, na pozostałe choroby nie był szczepiony, ponieważ wetka zadecydowała, że narazie nie powinien dostawać innych szczepionek. Quote
Asia_Klero Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 No to chyba Dinus u Ciebie zostanie..;)Byleby tylko mial sie nim kto zaopiekowac jak cie nie bedzie... Quote
jusstyna85 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Lepiej, żeby tak nie było... Jeśli Dinuś znajdzie domek,to Jomar pomoże następnemu psiakowi... Quote
Mysia_ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 aż wierzyć się nie chce, że przez tyle czasu nikt nie zechciał Dinusia :shake: Quote
Recommended Posts