Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiście Dinuś wydaje się szęśliwy, dlatego tym pilniej szuka domu. Im później pójdzie do domu stałego, tym będzie dla niego gorzej.

Posted

Jomar napisał(a):
Rzeczywiście Dinuś wydaje się szęśliwy, dlatego tym pilniej szuka domu. Im później pójdzie do domu stałego, tym będzie dla niego gorzej.

dokładnie.....

Posted

ciotka widze, ze i u ciebie zamieszkala tymczasowo sliczna bida

tylko teraz to juz ne taki biedunia jak wczesniej nic sie ne martw ciotka domki sie znajda i dla Dina i dla mojego nicponia. Cierpliwosci :loveu:

Posted

Tak, to prawda, że on się bardzo przywiązuje. A domu nie ma. Nie wiem tylko, co z nim będzie w październiku. Ja wyjeżdżam, suką będzie opiekowała się koleżanka, a z nim nie wiem, co będzie. W lipcu, póki jest u mnie ew. mogłabym go wykastrować, jeżeli nie będzie przeciwwskazań zdrowotnych. Nie wiem tylko, ile kosztuje kastracja takiego psiaka. Tzn. oczywiście nie ja osobiście.

• 2 weeks later...
Posted

U Dinusia nic nowego nie słychać.
Ja cały czas myslę intensywnie, czy dam radę zostawić go u mnie w domu. Im jest dłużej u mnie tym jest bardziej oczywiste że zostanie, nie mogę zrobić psu swiństwa i po pół roku go nie oddać. Szulam mu domu, ale chyba tak szukam, żeby nie znależć.
W najbliższym czasie będą nowe zdjęcia. Poza tym będę potrzebowała gdzieś go przechować przez 2 tygodnie od 28 września do 12 października, ponieważ wyjeżdżam, a koleżanka narazie nie dała się przekonać do opieki nad dwoma psami. Mam nadzieję, że mi sie uda jednak ją pzrekonać, ale na wszelki wypadek muszę zacząć czegoś szukać.
Jest taki kochany mały spryciarz.
Dzisiaj postaram się go zapisać na sierpień do dr. Niziołka na badania kontrolne.
W międzyczasie został zaszczepiony na wściekliznę, na pozostałe choroby nie był szczepiony, ponieważ wetka zadecydowała, że narazie nie powinien dostawać innych szczepionek.