Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest ta pani, która dzwoniła do mnie?? Ma młodziutką charcię i kotki;)

NELA dogaduje się ze wszystkimi stworzeniami. Mam do tej Pani zadzwonić i powiedzieć, jak sprawa wygląda??

Posted

podobno Negri ma juz dom dla neli...... ja tu chyba zwariuje od nadmiaru informacji.... a domek w katowicach mial przyjac pieska ze starej wsi ???

Posted

kikou napisał(a):
podobno Negri ma juz dom dla neli...... ja tu chyba zwariuje od nadmiaru informacji.... a domek w katowicach mial przyjac pieska ze starej wsi ???

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ...w takim razie czekam na info, bo będzie druga wariatka na forum:evil_lol:

Posted

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!:multi::multi::multi:

P.S. Negri trza ją było wcześniej wysłać, a nie teraz jak grzybka się dorobiła...:mad::mad:;)

Posted

P. S ja bym wysłała cały schron a jakoś mi sie nie udaje :angryy::angryy::angryy:

I tak cud że sie tak na szybko dom stały znalazł :loveu:

Posted

Negri napisał(a):
P. S ja bym wysłała cały schron a jakoś mi sie nie udaje :angryy::angryy::angryy:

I tak cud że sie tak na szybko dom stały znalazł :loveu:

braaaaawo! cieszę się bardzo!:loveu:

Posted

Neluniu-bardzo się cieszę,że Ci się poszczęściło!!!Życzę Ci samych szczęśliwych chwil w nowym domu!!!No to na mnie już czas-zabieram swoje zabawki i idę na wątki tych psiaków,których jeszcze takie szczęście jak domek nie spotkało...
Neluniu-a Ty śmigaj do działu"już w nowym domu" i jak najszybciej zapomnij o wszystkim,co było złe.
Ciocia Wet.