met Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 UWAGA! ZMARL NASZ SASIAD ZOSTAL KON 2 PSY OK. 10 OSWOJONYCH KOTOW CZY KTOS MOZE ZAOFEROWAC TYMCZAS DLA KTOREGOKOLWIEK ZWIERZAKA? Quote
Jo37 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 W jakiej okolicy sa zwierzaki ? Domu dać nie mogę ale może pomogę w transporcie . Quote
met Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 ok 40km na polnocny-wschod od krakowa wies wielgus, kolo klubu grenlandia czy czegos w tym stylu nie widzialam tych zwierzat, wiem, ze kon to ponad 20-letnia siwa klacz pies i suka zadnych szczegolow nie mialam sumienia wypytywac siostry tego pana, byla bardzo wstrzasnieta cala sytuacja, bo przyjechala do niego w odwiedziny i zastala go martwego :( to pani w podeszlym wieku, zakonnica, chodzaca milosc, takich ludzi malo sie spotyka :( moze w poniedzialek uda mi sie tam podjechac, zrobic zdjecia Quote
wandul 66 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 met , dowiedz sie cos wiecej , podałas namiary i czy sadzisz , że z całej Polski pozjeżadzaja sie ludzie po zwierzaki - załatw fotki , opisy , łatwiej coś będzie rozplanować!!! Quote
Mraulina Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Moja sytuacja zaczyna być paskudna.... ale przynajmniej podnoszę....... Quote
malagos Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Met, napisz cos! Ty psy, koty, kto je karmi? a koń? Kto weżmie 20-letniego konia? :shake: Quote
met Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 kon zostal u kogos z rodziny dla 6 kotow mam juz domy do soboty zajmuje sie zwierzyncem siostra zmarlego jest paskudna pogoda, nie mam jak sie tam dostac w ostatecznosci w sobote zwozimy to, co nie znajdzie domow, faktycznie do sasiada (takiego, co mieszka naprzeciwko mnie, nie we wsi obok ;) ) wtedy bede miala wszystko pod reka przy okazji nawinela sie 3-miesieczna dymna koteczka mam foteczki, zaraz wrzuce ktos chce?:D Quote
met Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Nataszka http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/thumbnails.php?album=37 Quote
kaLOlina Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 uu jakie cudenko! szkoda ze w domu mam juz 4:( zawsze marzylam o takiej koteczce!! Quote
met Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 wszystkie zwierzaki juz w domach - wiekszosc zostala u rodziny gospodarza. dziekujemy zaangazowanym za pomoc! Quote
Recommended Posts