Ziutka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 kasikitd napisał(a):chciałabym umieścić kilka fotek mojego Nelsoniczka...oczywiście za zgodą ciotki Ziutki :eviltong: Kasiu...zmieniłam numer telefonu...tamten juz nie jest aktywny i pewnie wyslalas fotki a ja juz ich nie sciagne :shake: Podaje nowy numer 515 068 688 Quote
Ziutka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 kasikitd napisał(a):OK, jutro wysyłam :loveu: Czekam :multi: Quote
kasikitd Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dziekujemy za pozdrowienia:loveu: Ziutka, zdjęcia wyślę 1 kwietnia, kiedy już bardziej będzie mnie na to stać, Nelek ma 5 kwietnia urodzinki więc chyba zdążymy. Będą wśród tych zdjęc, takie ciemne ( niestety) ale piękne, jak Nelek kocha się przytulać w łózku do swojej pańci, będą też na szczęście jaśniejsze, Nelek na swojej kanapce :lol: Niestety nie mogę Neluni odchudzić, a przydało by się, nie mam serca dawać mu tylko suchej karmy...no i przez pogodę krótsze spacery...niedługo wiosna, więc może więcej ruchu i zrzucimy karę kilo :lol: Quote
Ziutka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 kasikitd napisał(a): Ziutka, zdjęcia wyślę 1 kwietnia OK...czekam z niecierpliwością :loveu: Wysłałam Ci wiadomośc na PW :eviltong: Quote
kasikitd Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Wysłałam Ziutka...aż mi głupio, że aż tyle, ale nie mogłam sobie odmówić, poszło sporo tych zdjęć, a i tak nie wszystkie wysłałam..póki co, dziękuję bardzo :loveu: Quote
Ziutka Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 kasikitd napisał(a):Wysłałam Ziutka...aż mi głupio, że aż tyle, ale nie mogłam sobie odmówić, poszło sporo tych zdjęć, a i tak nie wszystkie wysłałam..póki co, dziękuję bardzo :loveu: Niech Ci nie będzie głupio tylko wysyłaj ile chcesz i ile możesz :cool3: Dla mnie to sama przyjemność wklejać uśmiechnięty pycholek Nelsonka :loveu: Zdjęcia wkleję jutro ;) Czy jakieś cioteczki wogóle chcą zobaczyć Nelsoniastego? :mad: Quote
kasikitd Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No właśnie! Nelsonik ma urodzinki w niedzielę, a to dzięki ciotkom kochanym, zapraszamy na oglądanie zdjęć :loveu: Quote
zdrojka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Co za pytanie, czy chcą zobaczyć :mad: Pewnie, nawet tysiąc, jak macie :loveu: Tylko ciotki zalatane teraz i rzadko się odzywają... :oops: Quote
kasikitd Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Tak to już jest, że wszystkie Dobre Ciotki zawsze są i będą zalatane.;) Quote
Ziutka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kasiu mam tylko 3 zdjęcia :placz: tylko 3 się zmieściły na telefon bo było dużo miejsca już zajętego :placz: teraz wszystko pokasowane więc...:roll: Quote
kasikitd Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 No tak być nie może, to te najsłodsze fotki się nie zmieściły.:diabloti: :lol: Choć ich jakość nie jest najlepsza, to ja bym je jeszcze dosłała Ziutka, dobrze? Tylko na Twój czy na ten, co ostatnio? :roll: Quote
Ziutka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 kasikitd napisał(a): to ja bym je jeszcze dosłała Ziutka, dobrze? Tylko na Twój czy na ten, co ostatnio? :roll: Ślij Kochana...ślij...już telefon oczyszczony :cool3: na tamten bo mój nadal w naprawie :angryy: Quote
Hotel KADIF Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 O matko!!! To już rok jak jesteście RAZEM!!!!! :loveu: Cieszę się, że przyczyniłam się do Waszego spotkania! Kasiul.... Pamiętasz? Zadzwoniłaś do mnie w sprawie pomocy Fliperowi z Halinowa... Chciałaś mu w jakiś sposób pomóc... Flip ma dom i Nelson w związku z tym też ma dom. Najwspanialszy z możliwych...Chlip... Chlip... ;) Kasiu i Nelsoniku!!!! Życzę Wam wielu wspaniałych, wspólnych chwil spędzonych razem!!! Takie adopcje to naprawdę BALSAM NA DUSZĘ!!! Dla każdego dogomaniaka! ;) PS: A ja dzisiaj zaproponowałam jednej babeczce trójłapka z dogo. Powiedziała, że nie bo będzie "pośmiewiskiem" całego osiedla. Głupia dupa.....:angryy: Nie dostanie z dogo żadnego psa! Z takim podejściem może na to nie liczyć!!!!:obrazic: Quote
kasikitd Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Dzięki Dif, kochamy się bardzo z Nelusiem i tęsknimy za sobą, gdy długo się nie widzimy.Byliśmy sobie pisani i tyle :evil_lol: Szkoda, że dopiero po latach, ale widocznie tak miało być. Co do tej pani, to jestem w szoku, jak w ogóle mozna tak myśleć? To znaczy, że jej zwierze jest potrzebne do tego, żeby się ludziom pokazać? :-o Niech sobie kupi kucyka Pony i to koniecznie gumowego, aby mu krzywdy nie zrobiła. Ludzie nie mają pojęcia ile sobie sami krzywdy robią, i ile tracą. Gdyby wiedziała ile serdeczności i ciepła spotkało i spotyka mnie dzięki Neluni, to by była w szoku, ale tacy ludzie chyba nigdy nie dadzą sobie szansy doświadczać takich sytuacji. A ja dzięki trójłapkowi mam możliwość poznawać naprawdę fajnych, otwartych, dobrych ludzi. To tyle, ostatnio zaczepił Nas taki wypasiony bandzior / fura, skóra i komóra, złoto i solarka / z wypasionego audi A-6 i po zachwytach nad Nelsonikiem, powiedział na pożegnianie -" wielki szacun dla pani, wielki szacun." :loveu: Quote
krakowianka.fr Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 fajne te foty... on taki przystojniak :-) przesylam buziaczki Quote
Hotel KADIF Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A co to nikt tak długo nie zajrzał do Nelsonika??! Kasiu i Nelson? Gdzie się podzieliście i co porabiacie :) ? Quote
asiamm Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 zdrojka odnalazła wątek to teraz Pani Właścicielko Nelsona prosimy o świeże wieści i fotki najlepiej ;) Quote
Hotel KADIF Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 asiamm napisał(a):zdrojka odnalazła wątek to teraz Pani Właścicielko Nelsona prosimy o świeże wieści i fotki najlepiej ;) Kasia chyba nadal nie może się pewnie zalogować, Są zdjęcia tylko nie umiem ich wkleić z telefonu! Komu mogę podesłać? ;) Quote
Ziutka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='DIF'] Komu mogę podesłać? ;) Poproszę :) [email protected] Quote
Recommended Posts