Hotel KADIF Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):no no ciekawe jak Nelsonowe 5 minut bedzie wygladalo :cool3: mam nadzieje ze to pomoze mu znalezc domek ;) Oj tak! Ciekawe....:cool3: Quote
Wet-siostra Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Witaj,Nelsoniku...Bardzo bym chciała,żebyś znalazł swój domek...Rozwiesiłam w lecznicach Przemyśla ogłoszenia,że szukasz pana lub pani,ale na razie NIC...Ludzie wolą psy pełnosprawne,nawet nie wiedząc,co tracą...Trzymam za Ciebie kciuki.Nadzieja. Quote
Hotel KADIF Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Nadzieja Koziak']Witaj,Nelsoniku...Bardzo bym chciała,żebyś znalazł swój domek...Rozwiesiłam w lecznicach Przemyśla ogłoszenia,że szukasz pana lub pani,ale na razie NIC...Ludzie wolą psy pełnosprawne,nawet nie wiedząc,co tracą...Trzymam za Ciebie kciuki.Nadzieja. Nadziejo! Witam Cię, kochana na tym wątku!!!! Będziesz dla nas ogromnym wsparciem! :buzi: Do wiadomości wszystkich: Nadzieja adoptowała trzyłapka Mikiego z Radomia, który teraz ma na imię Koli. Kochają się strasznie oboje! Nadzieja nie wyobraża sobie życia bez swojego Koliego. Tutaj jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77803 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 bardzo dobry pomysl ale swoja droga nie widze nic w trzylapych psach ;) Quote
Hotel KADIF Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):bardzo dobry pomysl ale swoja droga nie widze nic w trzylapych psach ;) Braku łapy też nie widzisz????:eviltong: To super! Weź Nelsona!!! Quote
TYGRYS-ica. Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 hehe bardzo dobre :lol: mi nie przeszkadza czy ma 4 lapy czy 1 :evil_lol: ale jak tu wziac Nelsona jak mi tu nawet na jamnika nie chca sie zgodzic :shake: Quote
Tygrysek ^^ Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Pokaż mi psa z 1 łapką to będe się do Ciebie modlić :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Tygrysek ^^']Pokaż mi psa z 1 łapką to będe się do Ciebie modlić :evil_lol: A jeśli pokażę Ci na dwóch też będziesz? :eviltong: Proszę: http://pl.youtube.com/watch?v=qLXHvBFG-CI&feature=related Quote
TYGRYS-ica. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 o kurcze no to mnie zwalilo z nog :crazyeye: dobrze ze chociaz mu to nie przeszkadza bo caly czas ogonem merda ;) ale jak on zajefajnie wyglada jak tak podskakuje :lol: Quote
Hotel KADIF Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='TYGRYS-ica.']o kurcze no to mnie zwalilo z nog :crazyeye: Rozumiem, że się modlisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:??? To módl się gorąco, bo za chwilę tę sunię wywiozę do schronu :placz::placz::placz:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9644889#post9644889 Jestem bez wyjścia......:placz::placz::placz: Quote
Tygrysek ^^ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Niezły ten piesek :p Ale miał mieć jedną łapkę a nie dwie! :eviltong: Quote
luka1 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 pies czeka a ludzie milczą. Choć odrobinkę nadziei potrzeba. Quote
TYGRYS-ica. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 DIF napisał(a):Rozumiem, że się modlisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:??? oj nie tak szybko :evil_lol: to Tygrysek ^^ ma sie modlic nie ja! :evil_lol::evil_lol: ps.1 ja caly czas trzymam kciuki za Nelsonka ;-) ps.2 a co sie tyczy malej suczki DIF to gallegro pisze cos o swiatelku w tunelu to chyba zaczyna wychodzic na prosta ;-) Quote
Hotel KADIF Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='TYGRYS-ica.']oj nie tak szybko :evil_lol: to Tygrysek ^^ ma sie modlic nie ja! :evil_lol::evil_lol: :oops: :scared: Strasznie dużo tych "tygrysków" i wszysko pokręciłam :eviltong: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='DIF']Strasznie dużo tych "tygrysków" i wszysko pokręciłam :eviltong: dokladnie jakies ZATYGRYSIENIE czy co :diabloti: Quote
luka1 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 narazie przypomnę niewtajemniczonym że to wątek Nelsona, a Tygrysy tu tylko baraszkują Quote
Wet-siostra Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Nelsoniku,kochany,jak się masz???Nadal ZERO reakcji na ogłoszenia...Jedyne,co teraz mogę dla Ciebie zrobić,to HOOP do góry!!! Quote
Tygrysek ^^ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Bo tygryski popularne są! :diabloti: I lubiane i... skromne :evil_lol: Luka1 co masz na myśli mówiąc że tygryski "baraszkują"?? :diabloti: Quote
luka1 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 CO MAM NA MYŚLI? HMMM, co by tu mieć na myśli? No że tak sobie baraszkują :eviltong: Quote
Tygrysek ^^ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Hmm... to może tak... A jak rozumiesz słówko "baraszkują"??? :p Quote
luka1 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 baraszkować. swawolić, figlować, zbytkować, brykać, dokazywać, harcować, hasać, łobuzować (się), pajacować, psocić, szaleć, szumieć, wariować, broić, ... :crazyeye: Quote
Recommended Posts