Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 981
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj,Nelsoniku...Bardzo bym chciała,żebyś znalazł swój domek...Rozwiesiłam w lecznicach Przemyśla ogłoszenia,że szukasz pana lub pani,ale na razie NIC...Ludzie wolą psy pełnosprawne,nawet nie wiedząc,co tracą...Trzymam za Ciebie kciuki.Nadzieja.

Posted

[quote name='Nadzieja Koziak']Witaj,Nelsoniku...Bardzo bym chciała,żebyś znalazł swój domek...Rozwiesiłam w lecznicach Przemyśla ogłoszenia,że szukasz pana lub pani,ale na razie NIC...Ludzie wolą psy pełnosprawne,nawet nie wiedząc,co tracą...Trzymam za Ciebie kciuki.Nadzieja.

Nadziejo! Witam Cię, kochana na tym wątku!!!!
Będziesz dla nas ogromnym wsparciem! :buzi:

Do wiadomości wszystkich:
Nadzieja adoptowała trzyłapka Mikiego z Radomia, który teraz ma na imię Koli.
Kochają się strasznie oboje! Nadzieja nie wyobraża sobie życia bez swojego Koliego.
Tutaj jest jego wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77803

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

DIF napisał(a):
Rozumiem, że się modlisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:???

oj nie tak szybko :evil_lol: to Tygrysek ^^ ma sie modlic nie ja! :evil_lol::evil_lol:

ps.1 ja caly czas trzymam kciuki za Nelsonka ;-)

ps.2 a co sie tyczy malej suczki DIF to gallegro pisze cos o swiatelku w tunelu to chyba zaczyna wychodzic na prosta ;-)

Posted

[quote name='TYGRYS-ica.']oj nie tak szybko :evil_lol: to Tygrysek ^^ ma sie modlic nie ja! :evil_lol::evil_lol:

:oops: :scared:

Strasznie dużo tych "tygrysków" i wszysko pokręciłam :eviltong:

Posted

baraszkować. swawolić, figlować, zbytkować, brykać, dokazywać, harcować, hasać, łobuzować (się), pajacować, psocić, szaleć, szumieć, wariować, broić, ... :crazyeye: