Neigh Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='gusia0106']Aaaaaa, jeszcze jedno. Zapomniałam z tego wrażenia. Koleżanka z pracy - tym razem Marta i jej Mama - zasponsorowały zakup regulowanego stojaka na miski dla Tigera. Neigh, będę go miała już dzisiaj u siebie w domu. Nie wybierasz się znowu do Warszawy?:cool3:[/quote] Wybiorę się :-) Albo Tz poślę - będziesz miała porównanie co do "poźniejszych wyborów":razz:wiesz co mam na myśli hihihih. Jessssu Martę i Mamę też wycałuj ( Mamę chociaż zaocznie przez Martę ) - dobrych ludzi są na świecie całe stada - tylko trzeba ich poszukać. Żeby się pokazali - bo inaczej to nas ta fala zła zaleje.... Naprawdę mnie wzruszyły Panie M+M:-):Rose: Quote
gusia0106 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ja tylko rozpuszczam wici:lol: Reszta się robi jakby sama:lol: Terierka na jutro na 16 jest już umówiona w salonie fryzjerskim na kąpiel i strzyżenie. Za zupełne i całkowite FREE. To się nazywa mieć gest....:lol::lol: Ale się cieszę - normalnie gęba mi się wykrzywi od tego hihihi:lol: Neigh, To zróbmy tak, wezmę stojak do pracy jutro. Jak by TZ przyjechał byłoby super - kanałami wiesz gdzie i wiesz po co wysłałabym info o trafności i celności życiowych wyborów hehehe:diabloti: O guście nie wspomnę;) A jeszcze Gosia i Przemek, jakby zabranie terierki z piekła to było mało, wspólnymi siłami wysłali dziś przelew - 200 zł - na Tigerka na Twoje konto Neigh. Nieźli są, co?????:multi::multi::multi: Jakby ktoś poszukiwał dobrych ludzi to ja w swoim otoczeniu mam zatrzęsienie jakieś;) Nie oddam, ale mogę wypożyczyć na trochę;) Quote
gusia0106 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No to powiem Wam jeszcze, że Przemek specjalnie od jutra wziął urlop żeby móc się w pełni i troskliwie zająć terierką........ To się nazywa trafić do domu idealnego:razz::loveu: Quote
Zmysł Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='gusia0106']No to powiem Wam jeszcze, że Przemek specjalnie od jutra wziął urlop żeby móc się w pełni i troskliwie zająć terierką........ To się nazywa trafić do domu idealnego:razz::loveu:[/quote] No to rzeczywiście-IDEALNIE Quote
Neigh Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Mnie się to śni....to nie jest prawda.... Quote
Neigh Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Neigh'][B]Wpłaty - stan na 20.01[/B] Mysza 1 - 20 zł Karolina B. - 35 zł ( brak nicka) Gusia - 50 zł Ruda76 - 20 zł razem: 125 zł + Maggiejan - 20 zł aaawaldi - 50 zł Miki - 50 zł Mecka - 30 zł Pucka69 - 20 zł Irmina1 ( Molosy) - 50 zł Tossa - Tosiakowo - 50 zł Gosia i Przemek - 200 zł Paweł S. z Wawy - 20 zł Jamaika - 20 zł Paros - 50 zł [B]Razem - 685 zł[/B] [B]Wydatki[/B] 145 zł - badanie krwi, kału, szampon, leki [B]W puli Tigera - 540 zł ( 21.01)[/B] Od Toskanii dostaliśmy dziś wór karmy i wór makaronu. Pucka, Gusia i Marek - dodali ręczniki, kołdry itp. Wszystkim wielkie dzięki:-)[/quote] Podsumować to można krótko - Tyglys w życiu nie był taki bogaty:-) Quote
EVA2406 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='gusia0106']No to powiem Wam jeszcze, że Przemek specjalnie od jutra wziął urlop żeby móc się w pełni i troskliwie zająć terierką........ To się nazywa trafić do domu idealnego:razz::loveu:[/quote] Qrcze, Dziewczyny, skąd Wy bierzecie takie IDEAŁY ? Quote
ttossa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [COLOR=Magenta]no to się porobiło :loveu:n kasa jest , miłość jest więc zostało czekać na wyniki , moj przelew tez juz poszedł :lol: musisz z niego zrobić SUPER TOSIAKA !!!!!! [/COLOR] Quote
Neigh Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Hmmm tfu tfu przez lewe ramię, na psa urok..........odpukałam i takie tam. Hmmm no może nawet pojawił się maleńki jak niteczka cień szansy na dom....... Na razie nic nie mówię....na razie karmię, karmię, karmię i jeszcze raz karmię:-) No i hihihi ma chłopak nawet dwie własne kołdry ( jedna w króliczki ) i wkład mieszkaniowy:-) także brać....tylko brać - bo uprzedzą inni:-) Quote
gusia0106 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ma jeszcze swój własny stojak na miski - czeka na odbioru - więc nic, tylko brać:cool3: Sytuacja z terierką się trochę skomplikowała. Tzn. skomplikowała się o tyle, że Oktawia w związku z natłokiem innych spraw pilnych i ograniczonej przestrzeni samochodowej, nie mogła jej dziś zabrać z Krzyczek. Ale, że Przemek wziął już urlop, kupił posłanko, umówił się do weterynarza, doczekać się już nie może no i przede wszystkim ma gołębie serce, to jutro z samego rana sam osobiście pojedzie do Krzyczek i dziewczynę odbierze;) Nie śni Ci się Neigh, to wszystko prawda:razz: Quote
Neigh Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 UWAGA KOMUNIKAT! O godzinie 23.09 podjudzony przez Tolkę ( mój tymczas, co został na stałe ) - Tyglys wydał z siebie gruby basik i obszczekał zajadle psa sąsiada:-) Nieme zwierzę przemówiło:-) Quote
Neigh Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='gusia0106']Ma jeszcze swój własny stojak na miski - czeka na odbioru - więc nic, tylko brać:cool3: Sytuacja z terierką się trochę skomplikowała. Tzn. skomplikowała się o tyle, że Oktawia w związku z natłokiem innych spraw pilnych i ograniczonej przestrzeni samochodowej, nie mogła jej dziś zabrać z Krzyczek. Ale, że Przemek wziął już urlop, kupił posłanko, umówił się do weterynarza, doczekać się już nie może no i przede wszystkim ma gołębie serce, to jutro z samego rana sam osobiście pojedzie do Krzyczek i dziewczynę odbierze;) Nie śni Ci się Neigh, to wszystko prawda:razz:[/quote] A może by tak po drodze wpadł na kawkę do mła = odwiedził Tyglysa i podrzucił stojak:razz:. Będzie też miał jedyną i niepowtarzalną okazję mnie uszczypnąć:-) Quote
pucka69 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 no i super że terierka znalazła domek! jak ja sie cieszę!!! Quote
maggiejan Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Neigh']UWAGA KOMUNIKAT! O godzinie 23.09 podjudzony przez Tolkę ( mój tymczas, co został na stałe ) - Tyglys wydał z siebie gruby basik i obszczekał zajadle psa sąsiada:-) Nieme zwierzę przemówiło:-)[/quote] Wyraźnie idzie ku lepszemu... Quote
Kora Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Neigh, taki pies na 100% byl w Schronisku Na Paluchu siedzial w domkach jak sie wchodzi na "lotnisko" po prawej stronie (zajmowaly sie nim sobotnie wolontariuszki) wiec powinien miec chipa sprawdz, teraz nie poszukam bo padam. Bylo tez ogloszenie o pregowanym mixie pod Warszawa bo mape mam przed oczami. Sprawdze dajcie mi troche czasu. Quote
gusia0106 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 No dopiero przeczytałam o koncepcji szczypania (oj Ty Ty :diabloti:) - jeśli nie będzie za późno to postaramy się dostarczyć przez Przemka:cool3: Quote
Neigh Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Kora']Neigh, taki pies na 100% byl w Schronisku Na Paluchu siedzial w domkach jak sie wchodzi na "lotnisko" po prawej stronie (zajmowaly sie nim sobotnie wolontariuszki) wiec powinien miec chipa sprawdz, teraz nie poszukam bo padam. Bylo tez ogloszenie o pregowanym mixie pod Warszawa bo mape mam przed oczami. Sprawdze dajcie mi troche czasu.[/quote] Nigdzie pod skórą chipa nie wyczułam........ale nie macałam go za dokładnie, bo to same kości. Według papierów schroniskowych ma tatuaż - ciekawe jest to, że tatuażu brak....no dobra mógl się zatrzeć, ale całkowicie bezśladowo?? Mogę go zabrać do jedynego weta w mojej okolicy ( sic! ) który ma czytnik do chipów i poszukamy. Chyba, że ktoś mógłby pożyczyć..... Spokojnie Kora - wiem że musisz wizualizację zrobić:-) Ale jeśli gdzieś można natrafić na jakikolwiek ślad, to tylko w zakamarkach Twojej pamięci ( zawsze to podziwiałam:-) ). Quote
auraa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 No to chyba dobre wieści. Neigh, zapraszam poniżej:lol: Quote
mysza 1 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Słuchajcie, nie znacie nikogo z warszawy lub okolic, kto chciałby przyjąć do DT chorej na nosówke suni? Walczy sama w schronisku.( przepraszam za offa) Quote
Nicol Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 To teraz ja wkleje offa, wybaczcie ale ten psiak śni mi sie po nocach, Tosia mówi że juz nie wychodzi z budy, nie wiadomo czy jeszcze zyje. On też jest w Krzyczkach. Tyle tu dobrych ludzi..... może ktos się zlituje nad nim.... [IMG]http://img177.imageshack.us/img177/5931/rudzikcw4.jpg[/IMG] załozyłam mu wątek, ale nikt tam nie zagląda :shake: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9342583[/URL] Quote
Neigh Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 A ja przeczytałam na wątku Krzyczki, że tego psa już nie ma w schronisku...... Quote
Olga132 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Neigh']A ja przeczytałam na wątku Krzyczki, że tego psa już nie ma w schronisku......[/quote] a gdzie jest? Quote
Recommended Posts