Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gusia0106']Aaaaaa, jeszcze jedno.
Zapomniałam z tego wrażenia.
Koleżanka z pracy - tym razem Marta i jej Mama - zasponsorowały zakup regulowanego stojaka na miski dla Tigera.
Neigh, będę go miała już dzisiaj u siebie w domu.
Nie wybierasz się znowu do Warszawy?:cool3:[/quote]

Wybiorę się :-) Albo Tz poślę - będziesz miała porównanie co do "poźniejszych wyborów":razz:wiesz co mam na myśli hihihih.

Jessssu Martę i Mamę też wycałuj ( Mamę chociaż zaocznie przez Martę ) - dobrych ludzi są na świecie całe stada - tylko trzeba ich poszukać. Żeby się pokazali - bo inaczej to nas ta fala zła zaleje....

Naprawdę mnie wzruszyły Panie M+M:-):Rose:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko rozpuszczam wici:lol:
Reszta się robi jakby sama:lol:
Terierka na jutro na 16 jest już umówiona w salonie fryzjerskim na kąpiel i strzyżenie. Za zupełne i całkowite FREE. To się nazywa mieć gest....:lol::lol:

Ale się cieszę - normalnie gęba mi się wykrzywi od tego hihihi:lol:

Neigh,
To zróbmy tak, wezmę stojak do pracy jutro. Jak by TZ przyjechał byłoby super - kanałami wiesz gdzie i wiesz po co wysłałabym info o trafności i celności życiowych wyborów hehehe:diabloti: O guście nie wspomnę;)

A jeszcze Gosia i Przemek, jakby zabranie terierki z piekła to było mało, wspólnymi siłami wysłali dziś przelew - 200 zł - na Tigerka na Twoje konto Neigh.

Nieźli są, co?????:multi::multi::multi:

Jakby ktoś poszukiwał dobrych ludzi to ja w swoim otoczeniu mam zatrzęsienie jakieś;) Nie oddam, ale mogę wypożyczyć na trochę;)

Posted

No to powiem Wam jeszcze, że Przemek specjalnie od jutra wziął urlop żeby móc się w pełni i troskliwie zająć terierką........
To się nazywa trafić do domu idealnego:razz::loveu:

Posted

[quote name='gusia0106']No to powiem Wam jeszcze, że Przemek specjalnie od jutra wziął urlop żeby móc się w pełni i troskliwie zająć terierką........
To się nazywa trafić do domu idealnego:razz::loveu:[/quote]
No to rzeczywiście-IDEALNIE

Posted

[quote name='Neigh'][B]Wpłaty - stan na 20.01[/B]

Mysza 1 - 20 zł
Karolina B. - 35 zł ( brak nicka)
Gusia - 50 zł
Ruda76 - 20 zł

razem: 125 zł
+ Maggiejan - 20 zł
aaawaldi - 50 zł
Miki - 50 zł
Mecka - 30 zł
Pucka69 - 20 zł
Irmina1 ( Molosy) - 50 zł
Tossa - Tosiakowo - 50 zł
Gosia i Przemek - 200 zł
Paweł S. z Wawy - 20 zł
Jamaika - 20 zł
Paros - 50 zł

[B]Razem - 685 zł[/B]
[B]Wydatki[/B]

145 zł - badanie krwi, kału, szampon, leki

[B]W puli Tigera - 540 zł ( 21.01)[/B]

Od Toskanii dostaliśmy dziś wór karmy i wór makaronu.
Pucka, Gusia i Marek - dodali ręczniki, kołdry itp.

Wszystkim wielkie dzięki:-)[/quote]

Podsumować to można krótko - Tyglys w życiu nie był taki bogaty:-)

Posted

[quote name='gusia0106']No to powiem Wam jeszcze, że Przemek specjalnie od jutra wziął urlop żeby móc się w pełni i troskliwie zająć terierką........
To się nazywa trafić do domu idealnego:razz::loveu:[/quote]

Qrcze, Dziewczyny, skąd Wy bierzecie takie IDEAŁY ?

Posted

[COLOR=Magenta]no to się porobiło :loveu:n kasa jest , miłość jest więc zostało czekać na wyniki ,
moj przelew tez juz poszedł :lol:

musisz z niego zrobić SUPER TOSIAKA !!!!!!
[/COLOR]

Posted

Hmmm tfu tfu przez lewe ramię, na psa urok..........odpukałam i takie tam. Hmmm no może nawet pojawił się maleńki jak niteczka cień szansy na dom.......

Na razie nic nie mówię....na razie karmię, karmię, karmię i jeszcze raz karmię:-)

No i hihihi ma chłopak nawet dwie własne kołdry ( jedna w króliczki ) i wkład mieszkaniowy:-) także brać....tylko brać - bo uprzedzą inni:-)

Posted

Ma jeszcze swój własny stojak na miski - czeka na odbioru - więc nic, tylko brać:cool3:
Sytuacja z terierką się trochę skomplikowała. Tzn. skomplikowała się o tyle, że Oktawia w związku z natłokiem innych spraw pilnych i ograniczonej przestrzeni samochodowej, nie mogła jej dziś zabrać z Krzyczek.
Ale, że Przemek wziął już urlop, kupił posłanko, umówił się do weterynarza, doczekać się już nie może no i przede wszystkim ma gołębie serce, to jutro z samego rana sam osobiście pojedzie do Krzyczek i dziewczynę odbierze;)

Nie śni Ci się Neigh, to wszystko prawda:razz:

Posted

UWAGA KOMUNIKAT!

O godzinie 23.09 podjudzony przez Tolkę ( mój tymczas, co został na stałe ) - Tyglys wydał z siebie gruby basik i obszczekał zajadle psa sąsiada:-)

Nieme zwierzę przemówiło:-)

Posted

[quote name='gusia0106']Ma jeszcze swój własny stojak na miski - czeka na odbioru - więc nic, tylko brać:cool3:
Sytuacja z terierką się trochę skomplikowała. Tzn. skomplikowała się o tyle, że Oktawia w związku z natłokiem innych spraw pilnych i ograniczonej przestrzeni samochodowej, nie mogła jej dziś zabrać z Krzyczek.
Ale, że Przemek wziął już urlop, kupił posłanko, umówił się do weterynarza, doczekać się już nie może no i przede wszystkim ma gołębie serce, to jutro z samego rana sam osobiście pojedzie do Krzyczek i dziewczynę odbierze;)

Nie śni Ci się Neigh, to wszystko prawda:razz:[/quote]

A może by tak po drodze wpadł na kawkę do mła = odwiedził Tyglysa i podrzucił stojak:razz:. Będzie też miał jedyną i niepowtarzalną okazję mnie uszczypnąć:-)

Posted

[quote name='Neigh']UWAGA KOMUNIKAT!

O godzinie 23.09 podjudzony przez Tolkę ( mój tymczas, co został na stałe ) - Tyglys wydał z siebie gruby basik i obszczekał zajadle psa sąsiada:-)

Nieme zwierzę przemówiło:-)[/quote]

Wyraźnie idzie ku lepszemu...

Posted

Neigh, taki pies na 100% byl w Schronisku Na Paluchu siedzial w domkach jak sie wchodzi na "lotnisko" po prawej stronie (zajmowaly sie nim sobotnie wolontariuszki) wiec powinien miec chipa sprawdz, teraz nie poszukam bo padam.
Bylo tez ogloszenie o pregowanym mixie pod Warszawa bo mape mam przed oczami.
Sprawdze dajcie mi troche czasu.

Posted

[quote name='Kora']Neigh, taki pies na 100% byl w Schronisku Na Paluchu siedzial w domkach jak sie wchodzi na "lotnisko" po prawej stronie (zajmowaly sie nim sobotnie wolontariuszki) wiec powinien miec chipa sprawdz, teraz nie poszukam bo padam.
Bylo tez ogloszenie o pregowanym mixie pod Warszawa bo mape mam przed oczami.
Sprawdze dajcie mi troche czasu.[/quote]

Nigdzie pod skórą chipa nie wyczułam........ale nie macałam go za dokładnie, bo to same kości. Według papierów schroniskowych ma tatuaż - ciekawe jest to, że tatuażu brak....no dobra mógl się zatrzeć, ale całkowicie bezśladowo??
Mogę go zabrać do jedynego weta w mojej okolicy ( sic! ) który ma czytnik do chipów i poszukamy. Chyba, że ktoś mógłby pożyczyć.....

Spokojnie Kora - wiem że musisz wizualizację zrobić:-) Ale jeśli gdzieś można natrafić na jakikolwiek ślad, to tylko w zakamarkach Twojej pamięci ( zawsze to podziwiałam:-) ).

Posted

To teraz ja wkleje offa, wybaczcie ale ten psiak śni mi sie po nocach, Tosia mówi że juz nie wychodzi z budy, nie wiadomo czy jeszcze zyje. On też jest w Krzyczkach. Tyle tu dobrych ludzi..... może ktos się zlituje nad nim....

[IMG]http://img177.imageshack.us/img177/5931/rudzikcw4.jpg[/IMG]

załozyłam mu wątek, ale nikt tam nie zagląda :shake:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9342583[/URL]