andzia69 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 mestudio napisał(a):a która sunia została i gdzie teraz jest maleństwo została mała czarna i dalej siedzi w Kielcach!:lol: Quote
erka Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Nagła i niespodziewana zmiana planów:cool1:. Niestety życie pisze swoje scenariusze. Znajomego, z którym miałam jechać do Krakowa rozłożyło grypsko, już wczoraj był "niewyraźny";-), a dzisiaj 40 stopni i nie da rady jutro jechać. Na szczęście dzisiaj zadzwonili chętni na małą sunieczkę spod Opatowa, umówiłam się z nimi po przyjeździe z Jedrzejowa i sunieczka już pojechała do domku:loveu:. Ludzie mili, myślę,że będzie ok. Wydana ta mniejsza brązowa niunia:lol:. W tej sytuacji postanowiłyśmy nie zawozić jednej suni do halbiny, tym bardziej ,że teraz w tak krótkim czasie nie jestem w stanie znależć kogoś , kto by pojechał do Krakowa. Poza tym mnie też chyba coś rozbiera, bo bola mnie wszystkie stawy.:mad: Czyli jutrzejsza akcja odwołana. Dziekuję maggie1971 i halbinie za chęć pomocy, pewnie jeszcze się kiedys przyda:loveu::loveu:. Szczeniorka czarna została na razie u czarnej_zaby, której bardzo dziękuje za pomoc:iloveyou:. Może jakos wspólnymi siłami damy radę ją przechować:lol:. Quote
halbina Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 no to się wyśpię... dziś... trzymam kciuki za domek dla małęj, cieszę sie z tego, że ta druga tak szybko go znalazła... i zdrowia życzę! Quote
ewelinka_m Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 :multi::multi: wspaniale, że jedna sunia w nowym domku Quote
betel Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No to zmieniam allegro na jedną suczkę, bo po co fotki wydanej i informacje o niej. Cieszę się ,że malutki blondasek znalazł domek:lol::multi::lol: Quote
erka Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Halbino, może dobrze,że tak się stało, bo podobno wraca do Ciebie sunia z nieudanej adopcji:shake:. Pewnie byłoby Ci ciężko sobie poradzić z tyloma psiakami. Szyszka, czyli ta sunieczka, która została u czarnej_zaby juz dzisiaj dobrze sie czuje. Tochę sie o nia bałam, bo dwa dni temu, jeszcze w tej hurtowni zrobiła sie jakaś osowiała, nie miała apetytu. Podejrzewałam, że mogła cos tam zjeść paskudnego. Jeszcze wczoraj u czarnej_zaby była trochę niewyraźna, ale dzisiaj juz ok:lol:. Szyszka jest podobno bardzo grzecznym , jak na szczeniaczka, nakolanowym pieskiem:loveu:. Mam nadzieję,że szybko uda się znaleźć dobry dom dla niej. Quote
halbina Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jeszcze nie wraca, ale sytuacja sie komplikuje cuś... szczylki z grzybicą z Rudy Śląskiej... miałam je przechować trzy dni, bo dt we Wrocławiu i był problem z transportem... przechowuję je w drugim pokoju, muszę dbać, żeby sie nie kontaktowały z moim stadem... duże ryzyko.. ale jutro justyna wolontariat zabiera je około 18.00... szczeniaczek Lamia szuka domku, ma już ogłoszenia i są chętni... tym razem będę pzreświetlać i sie czepiać, żeby uniknąć sytuacji z Odą... której adopcja w październiku była ekspresowa i teraz nagle... pani twierdzi, że suczka boi się wszystkiego i sika w domu... ech... a pani niby jest technikiem weterynaryjnym... Oda może na razie zostać, ale jak długo?... pilnie szukamy domku, bo ma już ponad pięć miesięcy... a Platon nie przepada za "starszymi" psami... Quote
maggie1971 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Trzymajcie się pieski, hopajcie po domki:) Quote
erka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 A to Szyszeczka, czyli ta, która została u czarnej_zaby:lol:. A to z Żabą, sunią Gosi:lol:. Quote
erka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Podnoszę Szyszeczkę na dobranoc:lol:. Quote
erka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Taka piękna malutka niunia, a nawet nikt do niej nie zajrzy:-(. Jutro mam ją zabrać do siebie, może się to skończyć poszukiwaniem DT dla mnie i całego stadka:cool3:. Quote
erka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Dzisiaj dostałam zdjęcia od właścicieli jednej z hurtownianek, tej mniejszej niuni- ma na imie Gabi. A oto ona: A Szyszeczkę dzisiaj zabieram od czarnej _zaby:lol:. Quote
ewatr Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 jaki okruszek maleńki :loveu: cud ze im sie nic nie stało na tej hurtowni :shake: Quote
erka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Czarna_zaba , składam reklamację!!!:diabloti: Czy to małe czarne, co szaleje z moimi psami i chce rozwalić chałupę, to jest ta spokojna , grzeczna Szyszeczka, co to tylko na kolankach by leżała i spała cały dzień???:cool3::diabloti: Quote
dorrick Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ale malenstwo:loveu: a na tym 1 zdj na kanapie z tym pieknie sterczacym ogonkiem CUDO!!:loveu::loveu: Quote
erka Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Śliczna Szyszeczka szuka domku! Jest naprawdę bardzo grzecznym szczeniaczkiem, nie jakimś rozwydrzonym. Chociaż z moimi psami się bardzo rozkręciła. Jeżeli zdarzy jej sie załatwić jakies potrzeby, to w jednym miejscu na gazetkę, która i tak jest rozłożona , bo moja lękowa Gabi, która boi się wychodzic z domu też często z niej korzysta:cool3:. Quote
erka Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Wstawię zdjęcia Szyszeczki , chociaż nikt kompletnie do niej nie zgląda:-(. Szyszeczka z moim stadkiem:lol: Quote
erka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Od piątku wesoło będzie miała ewlinka_m, bo ja w sobote wyjeżdżam i niunia idzie do niej:lol:. Chyba,że wcześniej znajdzie się domek dla tak sympatycznej sunieczki. Pobyt u mie nie jest zbyt korzystny dla psiaków, bo uczą sie od mojej Gabi różnych niepożądanych, lękowych zachowań. Szyszeczka zobaczyła,że Gabi nie chce wychodzić z domu na spacerki i zaczyna tez sie opierać:cool3:, muszę ją znosić na rekach. Quote
ewelinka_m Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 erka napisał(a):Od piątku wesoło będzie miała ewlinka_m, bo ja w sobote wyjeżdżam i niunia idzie do niej:lol:. Chyba,że wcześniej znajdzie się domek dla tak sympatycznej sunieczki. Pobyt u mie nie jest zbyt korzystny dla psiaków, bo uczą sie od mojej Gabi różnych niepożądanych, lękowych zachowań. Szyszeczka zobaczyła,że Gabi nie chce wychodzić z domu na spacerki i zaczyna tez sie opierać:cool3:, muszę ją znosić na rekach. już się boje tego diabła małego:evil_lol: ale dziwi mnie, że na taką piękność do tego to to maleńkie jest takie do bloku akurat :cool3: chetnych brak Quote
erka Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Ewelinko_m, nic sie nie bój, Szyszeczka wcale znowu nie jest takim diabełkiem:evil_lol:. To bardzo pojętna i rozumna sunia, jak jej sie powie,że czegos nie wolno, to się słucha:lol:. Quote
ewelinka_m Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 z Pixie dałam radę to i Szyszka nie straszna :eviltong: (a Pixi to wyjątkowe pieroństwo było, zresztą nadal jest) ale Szyszeczka pewnie przemianę zrobi teraz u mnie na taką grzeczną jak u czarnej żaby :cool1: Quote
Recommended Posts