Agnie Koty Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Kurcze, Zmysł, ciężka sprawa z nimi... Dzisiaj klienci pytali sie wetki czy ma może dwa kociaki do wydania, dom pod lasem, sielanka. A kiedy zaproponowała moje dwa roczne tymczasy to okazało się, że nieee, że chcą kociaki bo muszą się przyzwyczaić... Krew mi sie zagotowała od tych bzdur.... Quote
Zmysł Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Agnie Koty napisał(a):Kurcze, Zmysł, ciężka sprawa z nimi... Dzisiaj klienci pytali sie wetki czy ma może dwa kociaki do wydania, dom pod lasem, sielanka. A kiedy zaproponowała moje dwa roczne tymczasy to okazało się, że nieee, że chcą kociaki bo muszą się przyzwyczaić... Krew mi sie zagotowała od tych bzdur.... ale kicha z tymi ludźmi(niektórymi) Quote
BasiaD Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No nie takie śliczne i słodkie kiciuchy! Te domki to naprawdę goopie są! Nie wiedzą co tracą! Takie kotki to sama słodycz, a poza tym już z lekka wychowane, nie psoca tak bardzo... Kićki wskakujcie do domku, ale już! Quote
Zmysł Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Jutro wyjeżdżam na tydzień, mam nadzieję, że będzie was ktoś odwiedzał. Quote
Zmysł Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Ta przykra tendencja utrzymuje się cały czas Quote
BasiaD Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Kićki pięknotki wracajcie na początek przypominać o sobie cioteczkom! Quote
BasiaD Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja też podniosę, takie śliczne kiciuchy dawno powinny się grzać w swoim domku i ogródku, czy te domki oślepły??? Quote
Recommended Posts