wanda szostek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='luka1']Wiecie co ostatnio jak byłam w schronisku nie widziałam Egona. I gdzie jest Egon? No kto wie? EGON POJECHAŁ DO DOMKU do Łodzi :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::multi::multi::multi: Mnie to nie ucieszyło. A co się z nim stanie jak się nie sprawdzi? Wyląduje w schronisku w Łodzi czy na ulicy? Quote
luka1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ludzie zostali uprzedzeni o jego "nałogu". Mieszkaja w domu z ogródkiem, w domku praktycznie cały czas ktoś jest - maja babcię. Myslę że jakos sie uda, zresztą jesli będzie nie tak maja dzwonić. wtedy będziemy sie martwić a teraz trzeba byc dobrej mysli. Po co martwić sie dwa razy? Quote
Jagoda1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze...:lol: Allegro zdjąć? Quote
rita60 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Badz szczesliwy mały spiewaku:multi::multi::multi: Quote
wanda szostek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Trzymam kciuki , żeby domek był super i już na zawsze. Czy domek nie mógłby zarejestrować się na wątku? Quote
Ziutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 wanda szostek napisał(a): Czy domek nie mógłby zarejestrować się na wątku? Dzisiaj wieczorem będę rozmawiała z domkiem Egona więc zapytam. Quote
rita60 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A co tam u naszego słodkiego spiewaka:lol:domek miał wpasc na dogo:roll: Quote
Ziutka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 rita60 napisał(a):A co tam u naszego słodkiego spiewaka:lol:domek miał wpasc na dogo:roll: Właśnie jestem po rozmowie z domkiem Egonka. W piątek Egonek był u weta na "ogólnym przeglądzie :cool3: " wszystko w jak najlepszym porządku i został także zaszczepiony na wszystkie wirusówki. Egon mieszka w domku z ogrodem, codziennie chodzi na długie spacery ze swoim Panem + do tego biega po ogrodzie kiedy chce. Jest spokojny i nic a nic już nie wyje :multi: Na początku troszkę wył ale kiedy zaprzyjaźnił się z drugim domownikiem KOTEM :diabloti: to od tej pory wycia nie ma :razz: Razem z kotem sobie chodzą po ogrodzie i są dni, że razem śpią :evil_lol: Państwo są zakochani w Egonku po same uszy. Pan ma przesłać zdjęcia Egonka w wolnej chwili :loveu: Quote
Jagoda1 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 SUUUUPER WIEŚCI! Egonku, towarzyski psiaku, nareszcie możesz sobie "pogadać", masz koleżkę! Quote
luka1 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 No i tu dowód na to, że na wszystko jest sposób. Odpowiedni dom i problemu nie ma. :multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Nowe wieści od Egonka :loveu: Witamy!!! Z Egonkiem nie ma żadnych problemów. Jest bardzo grzeczny i wesoły.Jest nam z nim bardzo dobrze(mamy nadzieję,że jemu też) Często chodzimy na spacery i gramy na podwórzu w piłkę. Przesyłamy kilka jego fotek. Pozdrawiamy Was wszystkich. Krzysztof,Marzena i Marcin Raczek Quote
asiamm Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 No i super, że w końcu trafił na właściwych ludzi! Quote
rita60 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 asiamm napisał(a):No i super, że w końcu trafił na właściwych ludzi! Wyjełas mi to z ust:lol:szczesliwy piesek i fajni ludzie,pozdrawiam serdecznie cala rodzine Egonka:lol: Quote
Jagoda1 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 rita60 napisał(a):Wyjełas mi to z ust:lol:szczesliwy piesek i fajni ludzie,pozdrawiam serdecznie cala rodzine Egonka:lol: Przyłączam się...:lol::lol::lol: Quote
magdyska25 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 ale się chłopakowi poszczęściło!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
luka1 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 :buzi:Egon - uściskaj soich kochanych ludzi od ciotki Luki Quote
foxi Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 no takie życzenia to ja rozumiem:cool3: oby wiecej bid miało tyle szczęścia radosnych świąt w nowym domku egonku Quote
asiamm Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 trafiłeś na właściwych ludzi Egonku :) najlepszego dla piesa i właścicieli! Quote
Jagoda1 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jaką Eguś ma szczęśliwa mordusię:lol:... DOMKU - wszystkiego najlepszego!!! Quote
Ziutka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Właśnie dostałam maila od państwa Egonka :loveu: Witamy!! U Egonka wszystko OK.Chodzimy z nim na długie spacery na łąkę :) Ma kolegę Dropsa.Razem czasem się bawią.Jest zdrowy i wesoły. Pozdrawiamy Was wszystkich! Quote
Recommended Posts