Hakita Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Goniu doczytałam, że Alex kupiła Royala na Twój koszt. Tylko nie wiem w tej sytuacji, czy sponsorujesz tą karmę, czy mamy Ci zwrócić pieniążki??? :cool3: Poszukam jeszcze jakiś innych rybek...;) Quote
GoniaP Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Hakita napisał(a):Goniu doczytałam, że Alex kupiła Royala na Twój koszt. Tylko nie wiem w tej sytuacji, czy sponsorujesz tą karmę, czy mamy Ci zwrócić pieniążki??? :cool3: Poszukam jeszcze jakiś innych rybek...;) Zasponsorowałam jednorazowo ;) Quote
Hakita Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 GoniaP napisał(a):Zasponsorowałam jednorazowo ;) Dzięki wielkie...:Rose::Rose::Rose: Quote
Hakita Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 A gdzie się podziali wszyscy Przyjaciele Tinusi??? :mad: AsiaK podarowała kilka fantów na bazarek, ale nie mam kiedy się za to zabrać...:shake: Postaram się jak najszybciej, ale maraton ostatnich dni dobija mnie całkowicie.........:roll: Quote
gusia0106 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ja jestem Hakita.. Podczytuję Was cały czas regularnie. Wiem i o poprawie i o tuńczyku:cool3: Kombinuję trochę z domkiem po cichu ale, że na razie bez rezultatów to się nie odzywam. No i żyję od wczoraj niemal zagłodzonym na śmierć W SCHRONISKU (choć w tym wypadku to określenie to nadużycie...) w Krzyczkach psem, którego Neigh na szczęście od śmierci głodowej ratuje już w domu... Quote
Hakita Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Dziękuję Kochana, że pamiętasz o naszej Bidulce i próbujesz jej pomóc...:loveu::loveu::loveu: Tak wiem, czytałam...Neigh to ZŁOTA Dziewczyna....:loveu: Niestety na razie nie mogę pomóc w żaden sposób, choć bardzo bym chciała.....:oops: Quote
gusia0106 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Masz wystarczająco dużo swoich psich problemów..... Ale dzięki, że czytasz. Wiesz jak to jest - w kooopie raźniej:cool3: Quote
Hakita Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Tych problemów to wszędzie tyle, że szkoda gadać... Tak Kochana raźniej, raźniej......;) Jak tylko będę mogła jakkolwiek pomóc, to zaanonsuję się na wątku...;) Quote
ewatonieja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Tinka pokazuje swój prześliczny srebrny pyszczek! buziaczki dla psinki! Quote
Hala Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 No co tam u Tinki? Jak się miewa dziewczyna? Quote
Hakita Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Goniu, masz jakieś nowe wieści o Tince??? :cool3: Niestety do tej pory nie mam auta........:angryy::angryy::angryy: Dragonie, czy możesz pomóc??? :cool3: Dziś albo w czwartek? Po południu mogę jechać, wtedy też przyjmuje Dorcia. Quote
Hakita Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Dałam Tinkę tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103884 Quote
ewatonieja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Tinko na dobranoc podnoszę Cie na 1 ,by wypatrzyły Cie jakies mądre oczy :) Quote
halbina Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 a nocny spacerek wchodzi w grę?... :roll: Quote
Ziutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 halbina napisał(a):a nocny spacerek wchodzi w grę?... :roll: Zabierzecie mnie ze sobą :oops: Quote
Hakita Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Dziewczyny, a co Wy o tej porze na Dogo robicie??? :-o Madzia, odezwij się plissssss, co z jutrem??? Nie mam auta nadal.................:placz: Quote
Ziutka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Hakita napisał(a):Dziewczyny, a co Wy o tej porze na Dogo robicie??? :-o Hmm...sama nie wiem :evil_lol: Quote
dragoniasta Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Hakita Dragon nie pomoże.. :-( Od rana jadę wykupić Palla :loveu:, a później od 13 do 21:15 jestem na uczelni.. Quote
Hakita Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 No to klapa..........:-( Madzia, a wtorek po południu??? :cool3: Ja cały czas wierze, że lada dzień odbiorę auto, wtedy mogę jechać sama, ale no zobacz jak to się przeciąga, więc wolę się jakoś zabezpieczyć.....:oops: Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję wykupienia!!! Ziutka, ja też chętnie do tej godziny bym posiedziała, ale rano do pracy przecie trzeba maszerować....:cool3: Quote
dragoniasta Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wtorek do ustalenia ;) Ciężko mi się teraz gdzieś na dłużej wyrwać, bo nie dość, że sesja, to jeszcze cała akcja z koniem - wycieczka do Gniezna, przewóz, kowal, wet, no i 3 psy w domu (w tym moja tymczasowiczka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102076&page=4 , która dostała kilka dni temu cieczkę :cool1:). Nie licząc jeszcze pracy.. Tak więc proszę o wyrozumiałość :roll: Quote
Hakita Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Rozumiem, rozumiem.... Zatem proszę Was o modły, żeby auto wróciło do mnie do wtorku.... Nic nie mogę bez tego zrobić............:placz: Quote
Ziutka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Hakita napisał(a): Zatem proszę Was o modły, żeby auto wróciło do mnie do wtorku.... Hakitko ma kochana, dla Ciebie wszystko a więc : :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Hakita Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Ziutka kochana Ty moja....:loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że Twoje modły poskutkują... Ba!!! Muszą!!! :lol: Quote
GoniaP Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dziś będzie relacja i nowe zdjęcia... Tyle, że ja ich chyba nie doczekam, bo padam... Czyli do jutra :) Wszystko z Tinką ok, tylko domku brak. W kwestii formalnej, gdzie jest ogłaszana? Quote
Recommended Posts