dragoniasta Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Hakita z mojej strony tylko 40zł w razie czego.. Niewiele to, ale zawsze jakiś początek :p Quote
Hakita Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Omijam parę postów i już jestem przy ogłoszeniach :) Nie ukrywam, że ta kwota mnie zmroziła...:-o Sądziłam, że to może być kilkanaście, bądź kilkadziesiąt złotych, ale nie aż tyle...:shake: W obecnej sytuacji na razie musimy z tym poczekać... Niestety chwilowo jestem totalnie bez grosza....a do tego nie tylko na Tinkę potrzebowałam w ostatnim czasie kasy....:shake: Może któraś z Ciotek zaglądających do Tinusi mogłaby nam pomóc troszkę finansowo? :cool3: 40 zł już mamy :) Swoją drogą Asiak ofiarowała kilka fantów na bazarek. Niestety z powodu braku czasu, nie mam kiedy się tym zająć. W związku z czym poprosiłam ją, żeby sama wystawiła bazarki. Czekam na odpowiedź. Jeżeli nie będzie mogła, to może któraś Cioteczka by się tym zajęła??? :cool3: Ja naprawdę nie mam ostatnio czasu, sił również, bo zdrowie mi porządnie nawala... Co do wizyty u weta... To jakaś totalna paranoja, ale ja nadal nie mam auta...:angryy: Nie chcę już pisać, kiedy będę mogła to zrobić, bo nie chcę być gołosłowna - auto obiecują mi codziennie....:mad: Jedno jest pewne, jak tylko otrzymam auto lub moja Przyjaciółka będzie miała chwilę w najbliższym czasie, żeby mi pomóc (tylko wtorki i czwartki po południu), to od razu dam znać i pojadę z Tinką do mojej Pani Doktor... To chyba na tyle po krótce... Quote
ewatonieja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Tinko gdzie Twój Anioł? niech sie bierze ostro do roboty, bo tu ciotki zapracowane i schorowane :-( trzymamy kciuki za dom dla Tinki i szybki powrót do pełni sił Hakity :) Quote
Hakita Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Dziękuję bardzo Ewatonieja :loveu: Przyda się, przyda.... W przyszłym tygodniu już na 1000000% zabiorę Tinkę do weta, będzie to wtorek lub czwartek, dam jeszcze znać ;) Do tego czasu Gosiu napisz proszę, co ewentualnie oprócz zakupionych już puszek tuńczyka jest potrzebne... Poza tym moja Przyjaciółka Brysia powiedziała, że się dołoży do ogłoszenia w gazecie. Zatem już trochę się uzbiera. Może uda się uzbierać do przyszłego czwartku? Oby.... Co do bazarków... Asiak nie ma obecnie dostępu do netu, więc nie może się tym zająć. Niestety nie widzę nikogo chętnego do pomocy w zrobieniu bazarków...:shake: Czy się mylę??? :cool3: Moglibyśmy może z bazarków uzbierać coś i przeznaczyć na ogłoszenie... Jak nie, to postaram zająć się tym w weekend, ale nic nie obiecuję, bo nie wiem, jak z czasem i moim samopoczuciem.... Nic co zaplanuję ostatnio się nie sprawdza...:roll: Temat weta z Tinką się przeciąga, bo brak auta...:roll: Temat kastracji jednego psa też mi się przeciąga, bo lekarz wyjechał...:roll: No i ja muszę czekać na moje wyniki badań, bo mój lekarz wyjechał....:roll: Quote
ewatonieja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jesli dostane fotki i opis rzeczy to moge wystawić i pilnować bazarku :) Quote
Hakita Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 ewatonieja napisał(a):jesli dostane fotki i opis rzeczy to moge wystawić i pilnować bazarku :) Dzięki Kochana :loveu: To ja za chwilkę prześlę do Ciebie maile, które dostałam od Asiak :) Naturalnie będziemy pomagać w pilnowaniu :) Jeszcze raz wielkie dzięki!!! :multi: Quote
GoniaP Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Za chwile i ja zrobię bazarek książkowy na Tinkę... A pamiętacie Lenę? Ona również wspomoże Tinkę finansowo... Uzbiera się, i zastanawiam się, czy nie wysłać ogłoszenia już.... Quote
ewatonieja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 bazarek jest jaki jest ,mój pierwszy :)) proszę o uwagi i jesli mozna o informacje na temat materiałów z jakich zostały wykonane rzeczy (wyłączając balsam i świeczki hehe) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9408142#post9408142 Quote
GoniaP Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Obiecany bazarek dla Tinki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9408165#post9408165 Zapraszam :) Quote
bumerang Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 przyślijcie mi nr. konta na Tinkę ja też coś wpłacę by pomoc:loveu: Quote
Hakita Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Dziękujemy Wam wszystkim za pomoc dla Tinki....:loveu: I Lenie również serdecznie podziękuj Gosiu...:loveu: Podaję konto do wpłat: Anna Goliszek Nr konta: 78 1020 4027 0000 1202 0448 8961 Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję!!! A teraz biegnę na bazarki, podrzucić troszkę...:cool3: Quote
ewatonieja Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Srebrno szara Tinka czeka na swoją szansę!!! Quote
Hakita Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 bumerang napisał(a):poszło:loveu: Dziękujemy!!!! :loveu::loveu::loveu: I domku wypatrujemy................... Quote
GoniaP Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Tinka, walka o Twoja przyszłość trwa :razz: Quote
Brysia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Hakitko, ja nie będę przelewać, tylko Tobie dziś przyniosę na Tinusię , a Zenuś poczeka do przyszłej soboty, jak ruszymy do Obornik, może tak być??? Quote
Hakita Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Brysia napisał(a):Hakitko, ja nie będę przelewać, tylko Tobie dziś przyniosę na Tinusię , a Zenuś poczeka do przyszłej soboty, jak ruszymy do Obornik, może tak być??? Brysieńko kochana oczywiście :loveu: Swoją drogą jak na razie na kastracje Zenusia jest ;) A na Tinusię też dziś nie musisz mi dawać, może być na dniach, spokojnie ;) Gonia, a jak zrobimy z tą kaską? Czy jak będę jechała po Tinkę by zawieźć ją do weta to może się spotkamy i Ci przekaże??? Quote
dragoniasta Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Hakita ja we wt jadę na 10 na egzamin, to wracając pewnie podskoczę i dam Ci obiecane 40zł.. Może tak byc? Quote
ewatonieja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Tino nie spadamy, pokazujemy się a nuż... Quote
Hakita Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Madziunia zatem zapraszam na kawkę do biura :) Poza tym dostałam 50 zł o kochanej Brysi....:loveu::loveu::loveu: Więc już troszkę się uzbierało.....:) :multi: Quote
Brysia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Hakita napisał(a):Madziunia zatem zapraszam na kawkę do biura :) Poza tym dostałam 50 zł o kochanej Brysi....:loveu::loveu::loveu: Więc już troszkę się uzbierało.....:) :multi: Tince na pewno się przydadzą :) Poza tym mam jeszcze parę książek na licytacje - na pewno Harry Potter :oops: (już trochę wyrosłam z tego czarodzieja) Quote
Recommended Posts