Hakita Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Ziutka napisał(a):O takkk....foty :loveu: :loveu: :cool3: :cool3: Będą, będą, ale w weekend...;) Rozmawiałam dziś z Kubą i Tinka ma się bardzo dobrze...:) Poza tym, że niewiele je (ona taka jest...), a do tego stres związany ze zmianą miejsca, to wszystko wspaniale...a spacerki stały się jej żywiołem...........:loveu: Alex czyli DT dokonała CUDÓW.......................!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu: Wierzę, wierzę, że jest i będzie dobrze!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
bumerang Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Będę wypatrywać Tineczki na Malcie:loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Hakitko Słońce Ty Moje a czy nowy domek sie zaloguje na dodżo :cool3: :cool3: :cool3: A i jeszcze jedno - rozkminiasz nadal tą hmm...tajemnicę czy co innego :cool1: Quote
Hakita Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Ziutka']Hakitko Słońce Ty Moje a czy nowy domek sie zaloguje na dodżo :cool3: :cool3: :cool3: A i jeszcze jedno - rozkminiasz nadal tą hmm...tajemnicę czy co innego :cool1: Myślę, że taaaaak Kochaniutka moja...........:lol: ale dajmy Chłopakom czas i czas na to, żebym im w między czasie powiedziała, co i jak........;) Rozkminiam :diabloti: mam swoją teorię, ale nie mogę publicznie jej wyrazić....:evil_lol: przy okazji.........;) Quote
Ziutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Hakita napisał(a):Myślę, że taaaaak Kochaniutka moja...........:lol: ale dajmy Chłopakom czas i czas na to, żebym im w między czasie powiedziała, co i jak........;) OK....poczekamy z miła checia :cool3::lol: Hakita napisał(a): Rozkminiam :diabloti: mam swoją teorię, ale nie mogę publicznie jej wyrazić....:evil_lol: przy okazji.........;) Też poczekam :diabloti: :eviltong: Quote
bumerang Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Co u Tinki?? macie jakies wiadomości?? nie spotkałam Tinka na Malcie:crazyeye: Quote
ewatonieja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 tinke widzialam na tronie bokserywpotrzebie w filmie psiepiekna Quote
Hakita Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Co u Tinki?? macie jakies wiadomości?? nie spotkałam Tinka na Malcie:crazyeye: Może się nie zgraliście akurat.......;) tinke widzialam na tronie bokserywpotrzebie w filmie psiepiekna Tjaaa......:loveu: Kręciliśmy, kręciliśmy i nasza Gwiazda się załapała.......:loveu: Relacja i fotki za chwilkę :oops: Wątki się troją, mnożą, a ja nie nadążam...................:oops::oops::oops: Quote
Hakita Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Niektóre troszku nie ostre, ale Tinka jest........:loveu::loveu::loveu: Z Marcinem.... Quote
Hakita Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Ale kanapa zawsze ostra wychodzi....:lol: Panna jakby dorosła, taka dostojna i zamyślona.......... Quote
Hakita Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Mam nadzieję, że to będzie mój dom, już na zawsze......................... Quote
ewatonieja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dorodna i dostojna :) Tineczko duzo szczęsliwych chwil :) Quote
bigos Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Piękne foteczki:multi::multi::multi:bardzo się cieszę, że sunia szczęśliwa Quote
gusia0106 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 O qrde:crazyeye: Ale suuuuuuuuuuuuuuper:lol: Będzie miała dziewczynka dobrze;) Hakita, Kochana, gdzie Ty takie super domki znajdujesz co?;) Quote
Hakita Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 gusia0106 napisał(a):Hakita, Kochana, gdzie Ty takie super domki znajdujesz co?;) To nie ja...to taki cuuuudowny domek się zgłosił na ogłoszenie Goni...:) Quote
ewatonieja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 BOZE TO MOżE CUDOTWóRCZYNI gONIA PORADZI COś W TYM TEMACIE :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104853&page=26 Quote
Ziutka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 bigos napisał(a):Co u Tinki? Toże zapytam nieskromnie :cool3: Quote
GoniaP Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A wszystko w najlepszym porządku :) Święta Tinka spędzała w domu rodzinnym swojego pana, i z braku laku, bawiła się z kotem :lol: Quote
Ziutka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 GoniaP napisał(a):A wszystko w najlepszym porządku :) Święta Tinka spędzała w domu rodzinnym swojego pana, i z braku laku, bawiła się z kotem :lol: No to dobrze, że Tineczka ma się OK :lol: Hmm....z kotem powiadasz :razz: ciekawe jak ta ich zabawa wygląda :diabloti: czy Tinka bawi się z kotem czy kotem :evil_lol: Gonia a foteczki Tineczki jakieś będziemy mogli zobaczyć ??? :loveu: Quote
GoniaP Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Tak, jak wreszcie znajdę czas by tam podjechać z aparatem ;) Quote
Ziutka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 GoniaP napisał(a):Tak, jak wreszcie znajdę czas by tam podjechać z aparatem ;) Ok...to czekamy na Twój wolny czas :lol: jeśli już go znajdziesz to proszę wymiziać Tinkę od cioteczek. A jak z tuńczykiem ? Nadal wcina :cool3: Quote
Recommended Posts