Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='giselle4']ogonku ,nie widzialaM I NIE SŁYSZALAM
ALE ZAPAMIETAM....:(
przykro mi bo pewnie biedactwo głodne i chłodne[/QUOTE]
Ech, boję się tylko żeby się na Żarów nie wypuściła, tam dobrze znana nam pani Olech grasuje... :(

Posted

[quote name='_ogonek_']Ech, boję się tylko żeby się na Żarów nie wypuściła, tam dobrze znana nam pani Olech grasuje... :([/QUOTE]
masz racje....:(
ogonku ale my czesto jezdzimy do Dobrocina zabierac psiaki wiec
jak cos zobaczymy to Ci napisze...
ale jak ukryje w innym miejscu to ...sama wiesz

Posted

Ja tam wetem nie jestem ,ale przed pierwszą cieczką nie sterylizowałabym suni. W końcu te hormony po coś są. Moim zdaniem pies powinien osiągnąć dojrzałość płciową.

Posted

[quote name='giselle4']Edytko,Mila jzu dzisiaj garnęla sie do rak,juz szalal;a po boksie
oczko slicznie zrobione i juz ludzie dzisiaj ja ogladali ale do adopcji w piatek dopiero:)[/QUOTE]
Grazynko, nie podolalam sobotnim wyzwaniom i musialam zostac w domu ;)
nie wiem jak bedzie w tygodniu, gdyz moja "zielona żabka" chyba chce spedzic tydzien u mechanika!!! :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Grazynko, nie podolalam sobotnim wyzwaniom i musialam zostac w domu ;)
nie wiem jak bedzie w tygodniu, gdyz moja "zielona żabka" chyba chce spedzic tydzien u mechanika!!! :([/QUOTE]
wszystko ok,kochana spokojnie :)

Posted

[quote name='ewa gonzales']:iloveyou::bye::cool2:[COLOR=deepskyblue]Walentynkowe pozdrowionka dla wszystkich zwierzunkow i cioteczek :loveu:wujaszkow tez [/COLOR][/QUOTE]
dziekuje Ewcia i wszystkeigo ukochanego Tobie i wszystkim cioteczkom:)

Posted

[quote name='giselle4'][...dzisija zas boksetka,mix boksera,4 mixy owczarka szczeniory ,owczarek i pieseczek podobny do Pawełka ...kto jeszcze pamieta Pawcia?:crazyeye:[/QUOTE]

Pawelek to nie byl rottek ?...z lekkim przodozgryzem :)

Posted

A ja z okazji urodzin życzę sobie domku dla wszystkich psiaków :D U mnie jutro już jeden pojedzie do domku, jeden szuka transportu, a innym są zainteresowani państwo ;) Waszym psiakom również tego życzę! Bo przecież urodzinowe życzenia się spełniają ;)

Posted

[quote name='Drzagodha']A ja z okazji urodzin życzę sobie domku dla wszystkich psiaków :D U mnie jutro już jeden pojedzie do domku, jeden szuka transportu, a innym są zainteresowani państwo ;) Waszym psiakom również tego życzę! Bo przecież urodzinowe życzenia się spełniają ;)[/QUOTE]

to ja przylaczam sie do zyczen:BIG:

Posted

[quote name='Drzagodha']A ja z okazji urodzin życzę sobie domku dla wszystkich psiaków :D U mnie jutro już jeden pojedzie do domku, jeden szuka transportu, a innym są zainteresowani państwo ;) Waszym psiakom również tego życzę! Bo przecież urodzinowe życzenia się spełniają ;)[/QUOTE]
Z tak pieknej Okazji zyczę Ci szczescia i szczescia do dobrych ludzi
i abys nie musiała nigdy juz płakac
słoneczka codziennie i wiosny
i pełnej kieszonki banknotow o najwyzszym nominale
i miłosci takiej jak w romansach...i zdrowia i zdrowia i zdrowia....
Badz sobą zawsze:)

Posted

Grażynko na dogo życzymy mi domków dla zwierzaków :evil_lol: Możesz mi życzyć domku dla Bobisia, naszego aportującego psiaka ;) Wiesz jak chętnie za piłeczką lata? :p Ale oczywiście bardzo dziękuję :loveu:

A z okazji walentynek wszystkim cioteczkom i wujkom wyrozumiałej drugiej połówki, która będzie się zgadzać na tymczasy i stałe domki dla zwierzaków :D A czworonogom w dniu Świętego Walentego dużo miłości od kochających ludzi! :loveu:

PS. Cholera, moje ostatnie naście :evil_lol:

Posted

[quote name='Drzagodha']Grażynko na dogo życzymy mi domków dla zwierzaków :evil_lol: Możesz mi życzyć domku dla Bobisia, naszego aportującego psiaka ;) Wiesz jak chętnie za piłeczką lata? :p Ale oczywiście bardzo dziękuję :loveu:

A z okazji walentynek wszystkim cioteczkom i wujkom wyrozumiałej drugiej połówki, która będzie się zgadzać na tymczasy i stałe domki dla zwierzaków :D A czworonogom w dniu Świętego Walentego dużo miłości od kochających ludzi! :loveu:

PS. Cholera, moje ostatnie naście :evil_lol:[/QUOTE]

Ja juz takiego Tz posiadam :multi::loveu: ale dolaczam sie do reszty zyczen, dla zwierzaków i dla ich Przyjaciol :loveu:

Posted

[quote name='giselle4']jestescie wspaniałe cioteczki
nascie mhhhh a co to jest? bo juz od dawna mam dziesiat hihihi:)[/QUOTE]

Zagladam do was nie bylo mnie tutaj jakis czas..pozdrwiam ale nie wyrabiam z pudlami, psiakami....

Zagladnijcie do Jokiego slepego pudlaska z Bialegostoku uratowany od eutanazji w ostatniej chwili...chcieli uspc...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-młodzieniaszka-)#post16314782[/URL]

A tutaj emeryt PePe w tym samym dt co Joki, trzeci pudel Dudzia u Arktyki

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16315613#post16315613[/URL]

Posted

[quote name='basia34']mila z Dobrocina poszla do adopcji .Domek w Swidnicy starsze malzenistwo ktore stracilo pieska.[/QUOTE]
BASIU, PAMIETASZ JESZCZE TEGO PANA?

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/187018-Kajtus-moja-pancia-to-Sylwia-i-mieszkam-w-Krakowie-)dziekuje?p=16323707#post16323707[/URL]

Posted

[B]Szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Srebrnej Górze (dolnośląskie), dla naszej pechowej Soni, która całe życie spędziła w schronisku... znacie może kogoś z okolic ?[/B] :oops:

Posted

[quote name='nika28'][B]Szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Srebrnej Górze (dolnośląskie), dla naszej pechowej Soni, która całe życie spędziła w schronisku... znacie może kogoś z okolic ?[/B] :oops:[/QUOTE]
Wysylam PW