_ogonek_ Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='giselle4']ogonku ,nie widzialaM I NIE SŁYSZALAM ALE ZAPAMIETAM....:( przykro mi bo pewnie biedactwo głodne i chłodne[/QUOTE] Ech, boję się tylko żeby się na Żarów nie wypuściła, tam dobrze znana nam pani Olech grasuje... :( Quote
giselle4 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='_ogonek_']Ech, boję się tylko żeby się na Żarów nie wypuściła, tam dobrze znana nam pani Olech grasuje... :([/QUOTE] masz racje....:( ogonku ale my czesto jezdzimy do Dobrocina zabierac psiaki wiec jak cos zobaczymy to Ci napisze... ale jak ukryje w innym miejscu to ...sama wiesz Quote
Poker Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ja tam wetem nie jestem ,ale przed pierwszą cieczką nie sterylizowałabym suni. W końcu te hormony po coś są. Moim zdaniem pies powinien osiągnąć dojrzałość płciową. Quote
giselle4 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ..ja sie nie wypowiadam ,ze wszystkim lece do weta.... ja laik:) Quote
_ogonek_ Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 giselle, dziękuję ;) Poker, co wet to inna opinia, naprawdę. Jedni sterylizują przed pierwszą inni po pierwszej cieczce. Quote
fiorsteinbock Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [quote name='giselle4']Edytko,Mila jzu dzisiaj garnęla sie do rak,juz szalal;a po boksie oczko slicznie zrobione i juz ludzie dzisiaj ja ogladali ale do adopcji w piatek dopiero:)[/QUOTE] Grazynko, nie podolalam sobotnim wyzwaniom i musialam zostac w domu ;) nie wiem jak bedzie w tygodniu, gdyz moja "zielona żabka" chyba chce spedzic tydzien u mechanika!!! :( Quote
Nadziejka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 :iloveyou::bye::cool2:[COLOR=deepskyblue]Walentynkowe pozdrowionka dla wszystkich zwierzunkow i cioteczek :loveu:wujaszkow tez [/COLOR] Quote
giselle4 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Grazynko, nie podolalam sobotnim wyzwaniom i musialam zostac w domu ;) nie wiem jak bedzie w tygodniu, gdyz moja "zielona żabka" chyba chce spedzic tydzien u mechanika!!! :([/QUOTE] wszystko ok,kochana spokojnie :) Quote
giselle4 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [...dzisija zas boksetka,mix boksera,4 mixy owczarka szczeniory ,owczarek i pieseczek podobny do Pawełka ...kto jeszcze pamieta Pawcia?:crazyeye: Quote
giselle4 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='ewa gonzales']:iloveyou::bye::cool2:[COLOR=deepskyblue]Walentynkowe pozdrowionka dla wszystkich zwierzunkow i cioteczek :loveu:wujaszkow tez [/COLOR][/QUOTE] dziekuje Ewcia i wszystkeigo ukochanego Tobie i wszystkim cioteczkom:) Quote
monika083 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='giselle4'][...dzisija zas boksetka,mix boksera,4 mixy owczarka szczeniory ,owczarek i pieseczek podobny do Pawełka ...kto jeszcze pamieta Pawcia?:crazyeye:[/QUOTE] Pawelek to nie byl rottek ?...z lekkim przodozgryzem :) Quote
Drzagodha Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 A ja z okazji urodzin życzę sobie domku dla wszystkich psiaków :D U mnie jutro już jeden pojedzie do domku, jeden szuka transportu, a innym są zainteresowani państwo ;) Waszym psiakom również tego życzę! Bo przecież urodzinowe życzenia się spełniają ;) Quote
monika083 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Drzagodha']A ja z okazji urodzin życzę sobie domku dla wszystkich psiaków :D U mnie jutro już jeden pojedzie do domku, jeden szuka transportu, a innym są zainteresowani państwo ;) Waszym psiakom również tego życzę! Bo przecież urodzinowe życzenia się spełniają ;)[/QUOTE] to ja przylaczam sie do zyczen:BIG: Quote
giselle4 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Drzagodha']A ja z okazji urodzin życzę sobie domku dla wszystkich psiaków :D U mnie jutro już jeden pojedzie do domku, jeden szuka transportu, a innym są zainteresowani państwo ;) Waszym psiakom również tego życzę! Bo przecież urodzinowe życzenia się spełniają ;)[/QUOTE] Z tak pieknej Okazji zyczę Ci szczescia i szczescia do dobrych ludzi i abys nie musiała nigdy juz płakac słoneczka codziennie i wiosny i pełnej kieszonki banknotow o najwyzszym nominale i miłosci takiej jak w romansach...i zdrowia i zdrowia i zdrowia.... Badz sobą zawsze:) Quote
Drzagodha Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Grażynko na dogo życzymy mi domków dla zwierzaków :evil_lol: Możesz mi życzyć domku dla Bobisia, naszego aportującego psiaka ;) Wiesz jak chętnie za piłeczką lata? :p Ale oczywiście bardzo dziękuję :loveu: A z okazji walentynek wszystkim cioteczkom i wujkom wyrozumiałej drugiej połówki, która będzie się zgadzać na tymczasy i stałe domki dla zwierzaków :D A czworonogom w dniu Świętego Walentego dużo miłości od kochających ludzi! :loveu: PS. Cholera, moje ostatnie naście :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='Drzagodha']Grażynko na dogo życzymy mi domków dla zwierzaków :evil_lol: Możesz mi życzyć domku dla Bobisia, naszego aportującego psiaka ;) Wiesz jak chętnie za piłeczką lata? :p Ale oczywiście bardzo dziękuję :loveu: A z okazji walentynek wszystkim cioteczkom i wujkom wyrozumiałej drugiej połówki, która będzie się zgadzać na tymczasy i stałe domki dla zwierzaków :D A czworonogom w dniu Świętego Walentego dużo miłości od kochających ludzi! :loveu: PS. Cholera, moje ostatnie naście :evil_lol:[/QUOTE] Ja juz takiego Tz posiadam :multi::loveu: ale dolaczam sie do reszty zyczen, dla zwierzaków i dla ich Przyjaciol :loveu: Quote
giselle4 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 jestescie wspaniałe cioteczki nascie mhhhh a co to jest? bo juz od dawna mam dziesiat hihihi:) Quote
coronaaj Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='giselle4']jestescie wspaniałe cioteczki nascie mhhhh a co to jest? bo juz od dawna mam dziesiat hihihi:)[/QUOTE] Zagladam do was nie bylo mnie tutaj jakis czas..pozdrwiam ale nie wyrabiam z pudlami, psiakami.... Zagladnijcie do Jokiego slepego pudlaska z Bialegostoku uratowany od eutanazji w ostatniej chwili...chcieli uspc... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-młodzieniaszka-)#post16314782[/URL] A tutaj emeryt PePe w tym samym dt co Joki, trzeci pudel Dudzia u Arktyki [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16315613#post16315613[/URL] Quote
basia34 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 mila z Dobrocina poszla do adopcji .Domek w Swidnicy starsze malzenistwo ktore stracilo pieska. Quote
giselle4 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='basia34']mila z Dobrocina poszla do adopcji .Domek w Swidnicy starsze malzenistwo ktore stracilo pieska.[/QUOTE] BASIU, PAMIETASZ JESZCZE TEGO PANA? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187018-Kajtus-moja-pancia-to-Sylwia-i-mieszkam-w-Krakowie-)dziekuje?p=16323707#post16323707[/URL] Quote
basia34 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mila Edytko juz ma domek w Swidnicy.Poszla do starszego panistwa co stracili pieska. Quote
nika28 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [B]Szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Srebrnej Górze (dolnośląskie), dla naszej pechowej Soni, która całe życie spędziła w schronisku... znacie może kogoś z okolic ?[/B] :oops: Quote
fiorsteinbock Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='basia34']Mila Edytko juz ma domek w Swidnicy.Poszla do starszego panistwa co stracili pieska.[/QUOTE] Wiem od Grazynki. Teraz jeszcze Rudzik i dwojka ocalona!! Quote
fiorsteinbock Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='nika28'][B]Szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Srebrnej Górze (dolnośląskie), dla naszej pechowej Soni, która całe życie spędziła w schronisku... znacie może kogoś z okolic ?[/B] :oops:[/QUOTE] Wysylam PW Quote
Recommended Posts