giselle4 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Wywalona matka z dziecmi na mroz...osmielila sie urodzic:( cudna jest ten zas osmielił sie zgubic ta urodzila sie zbyt duza tych zas nikt nie potrzebował:( samo zycie:( Quote
bogusika1 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 ale cuda,szkoda ze nie moge choc jednego wziasc, ale jestem zapsiona,zakociona,moj TZ i sasiedzi by mnie z domu wyrzucili za nastepnego domownika,chociaz podniose Quote
giselle4 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 bogusika1 napisał(a):ale cuda,szkoda ze nie moge choc jednego wziasc, ale jestem zapsiona,zakociona,moj TZ i sasiedzi by mnie z domu wyrzucili za nastepnego domownika,chociaz podniose dziekuje,ja tez podniose maluszki i mamulki Quote
giselle4 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 cioteczki ,tutaj jest Bella-labunia ktora potrzebuje pomocy w oglaszaniu na terenie calej Polski...pomozcie http://www.youtube.com/watch?v=jWjT_QrBle0 Quote
basia34 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 grasiu na schronisku okej Wiwiana jest u mnie na izolatce.Podnosze nasze maluszki.Pa do jutra .Buziaczki. Quote
giselle4 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 basia34 napisał(a):grasiu na schronisku okej Wiwiana jest u mnie na izolatce.Podnosze nasze maluszki.Pa do jutra .Buziaczki. dziękuje Basiu....ciesze sie :) Quote
giselle4 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 ..kto jeszcze pamieta schroniskowa Fifke? ona zas w domku u pani kierownik spi w jej łozku hihijh i udaje ze tak ma byc... slicznota:) chodze sobie Slicznemu we wszystkim ładnie:) Quote
basia34 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Prawda ze sliczna Fifulka .Jest moim szczesciem razem z Belunia. Quote
Renata N Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='giselle4']cioteczki ,tutaj jest Bella-labunia ktora potrzebuje pomocy w oglaszaniu na terenie calej Polski...pomozcie http://www.youtube.com/watch?v=jWjT_QrBle0 Tyle masz swoich piesiów, a potrafisz jeszcze martwić się o inne, podziwiam Cię Grażynko! A swoją drogą Bella to wyjątkowa labusia i zasługuje na wyjątkowy domek. Quote
adkaaaaa5 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='giselle4']..kto jeszcze pamieta schroniskowa Fifke? ona zas w domku u pani kierownik spi w jej łozku hihijh i udaje ze tak ma byc... slicznota:) chodze sobie Slicznemu we wszystkim ładnie:) grazynko to ty tak ładnie ostrzyglas fifke? Przyjdziemy z westikami ;D Quote
fiorsteinbock Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Hahaha piekna, piekna i szczesliwa! Fifka, miziam cie za uszkiem! Jestem przerazona iloscia wyrzuconych psow!!! W Bielawie ponoc blaka sie bernardyn, byl widziany na obwodnicy i kolo InterMarche. Nie wiem czy w przypadku zgloszenia Straz wyda zgode na umieszczenie psa w schronisku, gdyz Bielawa rzadzi sie swoimi prawami a wlodarze bawia sie w Boga i decyduja, ktory pies ma szanse na przezycie a ktory moze zdechnac z wyziebienia czy zaglodzenia... Quote
adkaaaaa5 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Odwiedzcie prosze watek Yakimy: http://www.dogomania.pl/threads/203196-Yakima-sunia-STAFFIKA-w-schronie.-Szukamy-domu-dla-przepieknej-panieneczki!!!!!!!!!! Quote
giselle4 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 a ten chłopczyk przyszedł w sobote ale mial szczescie dzisiaj zatelefonowala pani czy jest u nas jamnik szorsciak.... powiedzialam ze nie ale co tknęło prezesa i okazało sie ze taki mały mop to on:( troche poswięcilam czasu na niego.... to On myslalam ze tylko ja nie znam ras:) Quote
giselle4 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Uwaga,Uwaga komu zginął taki pies,jest z Bielawy ale moze byc z okolic i nie tylko grzeczny i posłuszny z chusteczka,,Szukam Domu,, Quote
basia34 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Zabrany z Biedronki nie jest zaczipowany. Quote
giselle4 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 basia34 napisał(a):Zabrany z Biedronki nie jest zaczipowany. dziękuje za info:) Quote
fiorsteinbock Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Sluchajcie, u weta chyba jest jego zdjecie na ogloszeniu "Przygarnij psa" - podany nr telefonu. Popoludniu pojade i spisze. Teraz pytanie, czy osoba ogalszajac jest jego DS i w taki sposob pozbyla sie psa???? :angryy: q...a m....c! zaraz mnie poprostu szlag trafi... Quote
giselle4 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Renata N napisał(a):Tyle masz swoich piesiów, a potrafisz jeszcze martwić się o inne, podziwiam Cię Grażynko! A swoją drogą Bella to wyjątkowa labusia i zasługuje na wyjątkowy domek. Przestan bo mi wstyd Renatko to wyjatkowy pies i wiecie co? jest szansa na spokojny i kochany domek:) Quote
giselle4 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Sluchajcie, u weta chyba jest jego zdjecie na ogloszeniu "Przygarnij psa" - podany nr telefonu. Popoludniu pojade i spisze. Teraz pytanie, czy osoba ogalszajac jest jego DS i w taki sposob pozbyla sie psa???? :angryy: q...a m....c! zaraz mnie poprostu szlag trafi... zartujesz ,chyba mnie szlag trafi:( Quote
fiorsteinbock Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Sprawdze te ogloszenie po pracy. Dziewczyny, z naszymi pociechami Lisiem i Saszką zamieszkali tymczasowo male szczylki. Kikou potrzebuje wspracia, zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/threads/203227-2-mikro-ODPADY-Z-PSEUDO-POMOCY!!! Quote
giselle4 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Sprawdze te ogloszenie po pracy. Dziewczyny, z naszymi pociechami Lisiem i Saszką zamieszkali tymczasowo male szczylki. Kikou potrzebuje wspracia, zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/threads/203227-2-mikro-ODPADY-Z-PSEUDO-POMOCY!!! dziękuje Edytko,zaraz tam luknę Quote
basia34 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Edytko nie wiem czy to ogloszenie nie napisala dziewczyna ktora go zglosila na policje.Jej chlopak byl w poniedzialek i pytal czy po kwarantannie bedzie mogl by go adoptowac.Zobaczymy co z tego wyjdzie. Quote
fiorsteinbock Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='basia34']Edytko nie wiem czy to ogloszenie nie napisala dziewczyna ktora go zglosila na policje.Jej chlopak byl w poniedzialek i pytal czy po kwarantannie bedzie mogl by go adoptowac.Zobaczymy co z tego wyjdzie. Chyba ma Pani racje. Pytalam weta i mowil, ze ludzie znalezli go pod Biedronka na dolnej Bielawie. Sami ponoc maja 2 psy i po czasie kiedy nikt sie nie podjal adopcji musieli podjac decyzje o oddaniu do schronu. Byloby fajnie, jakby chlopak zdecydowal sie na adopcje. Grazka mowila, ze spokojny i grzeczny lecz w jego wieku przeciez ciezko bedzie znalezc chetnych. Trzymam kciuki. A tymczasem, balsam na nasze bioderka! SMACZNEGO! Quote
Recommended Posts