Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gdgt napisał(a):
no to trzymam kciuki. i za inne psy, które dzięki ogłoszeniom znajdą dom też trzymam!

Jestem pod wrażeniem...Ależ fota i ta korona :lol: !!!

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uśmiałam się do łez ale z sympatią, bo ja też takie cyrki wyczyniam...
Najlepsza fota, jaka mi wyszła to boksio w baraniej czapce z czerwonymi rogami...:evil_lol:

Posted

mycha101 napisał(a):
Właśnie wysłałam link do koleżanki, jej zginęła młoda onka. Zginęła w okolicach Glinojecka przy E7. Czekam na odpowiedź.

Był jakiś odzew ze strony koleżanki ???

Posted

Niewiarygodne by nie było żadnego zainteresowania. Chyba, że to okazane nie jest godne uwagi. Do tej suni nie ma się z czym przyczepić. Piękna, usłuchana. Dzieci w kontakcie, inne zwierzaki też OK. Matko jedyna, jaki niefart...

Posted

margotka napisał(a):
Sliczna taka jakiej szukamy!I młoda:loveu:Ale mieszkam koło Chrzanowa to sporo:oops:

Czekam by odezwały się dziewczyny. Może ucichło, bo sunia znalazła domek? Hm...Gdybyście się dogadywali to pewno doszlibyście do jakiegoś porozumienia. Ja tu nie mam prawa głosu ale przecież jeśli jest ktoś godzien uwagi i chętny to już jest to sygnał, że zależy obu stronom.

Posted

margotka napisał(a):
Podaję mój nr na gg w razie czego proszę o kontakt 4746679

Na PW podam Ci numer kontaktowy w sprawie Ciapy (taki jak podawałam w aukcji allegro). Dzwoń piorunem, plizzzz. Ja sama ukochałam sobie tę suńkę, to perełka ale wciąż o nią walczę w domu :evil_lol: i przegrywam (bo byłaby kolejnym :evil_lol:, stąd walka, innych argumentów brak). Tak bardzo bym chciała by to cudo trafiło jak najlepiej.
Już wysyłam.

Posted

w ściejowicach (pod krakowem) zaginela suczka rasy owczarek niemiecki dlugowlosy. sunia ma prawie 7 miesiecy (na dzien 15.12.2007), dlugi wlos i piekne wilczaste umaszczenie. bardzo prosze o kontakt kogokolwiek kto widzial moją ukochaną psinke:(((
suczka wabi sie Fiona, jest przyjazna dla ludzi. istnieje mozliwosc ze ktos ją sobie przywlaszczyl, dlatego prosze patrzec na ogrody domostw czy przypadkiem tam nie biega moja Fionka:((
za pomoc z gory wszystkim dziekuje! przewidywana nagroda za pomoc w znalezieniu pieska!

gdyby nie miejsce i kolor to pewnie bylaby ona.. :(

Posted

Sunią zainteresowany jest pewien wspaniały człowiek, który prowadzi agroturystykę na Mazurach www.kurki.republika.pl to jest jego strona. Ręczę za niego, wiem jak pozostałe zwierzaki u niego mają wspaniale. Ma już Onka, zresztą na fotkach można go zobaczyć. Dla mnie to miejsce to raj na ziemi:evil_lol:
Jak rozumiem sunia jest nadal do adopcji, tak?

Posted

Czekam aż odezwą się osoby bezpośrednio zaangażowane w sunię. Nie wiem, czy odnawiać allegro. Poza tym dziwnie zamilkła Margotka, której podałam info namiarowe z aukcji, by zadzwoniła i dopytała o sunię...
Może szukanie domku jest już nieaktualne?

Posted

Nie zamilkłam tylko dzisiaj ktos miał sie spotkac w sprawie pieska a ja w razie czego miałam czekac na telefon.Jest cisza wiec zdaje sie,ze osoby zainteresowane zabrały sunie

Posted

OK. Liczę, że osoba zakładająca wątek da jakąś wiążącą informację głównie Tobie Margotko i kolejnej osobie zanteresowanej. Byle tylko sunieczka trafiła jak najlepiej.