coffee Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 szczeknac zdarza sie jej bardzo rzadko - zupelne przeciwienstwo mojej sunki, ktora ujada na wszystko co sie rusza i sie jej nie spodoba :) "Chodzaca oaza spokoju" to chyba dla niej dobre okreslenie :) Quote
majqa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 coffee napisał(a):(...) "Chodzaca oaza spokoju" to chyba dla niej dobre okreslenie :) O jejuśśśśśśśśśśśśśśśś..............:multi:............................................. no istna bajka...może zapodać TZ melisę??? Łepetyna mi się zagotowuje... A na allegro 1 obserwator, chyba, że to ktoś z dogomniaków...i taką opcję należy brać pod uwagę... Quote
majqa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 W górę ślicznoto??? Jak Twoje zaprzyjaźnianie się z gryzoniami ??? ;) Quote
majqa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 maggiejan napisał(a):Ślicznotka. W jakim ona jest wieku? O ile pamiętam, ocena była na 7-8 m-cy więc dziecinka jeszcze... Quote
coffee Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 majqa napisał(a):W górę ślicznoto??? Jak Twoje zaprzyjaźnianie się z gryzoniami ??? ;) szczurkiem jest caly czas zafascynowana :) - siada przed klatka i patrzy na niego ;) jak go trzymam na rekach to nie moze od niego oderwac oczu i nosa :) caly czas go szturcha nosem :) jednak momentami sie oblizuje i dlatego nie zaryzykowalam "blizszych" kontaktow :) koty sprawdzilam, na podworku zero zainteresowania, po prostu olewka jednak nie dam gwarancji, ze w domu byloby tak samo. Quote
majqa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Nie musiałoby być tak źle z tym oblizywaniem...Ot wspomnienie moje własne - mały kundelek - trzęsidupek i świnka morska. Spojrzenie jak w hipnozie i ślinotok. Ponieważ gabaryt psa był mini to zaryzykowałam i ku mojemu zdumieniu świnia została zalizana, a ja stałam się wrogiem. Nie szło ruszyć świniaka bez wyprowadzenia w pole psa, jeden ruch ręki w kierunku jego ukochanej i ciął nas do krwi. Tego nie przewidzieliśmy. Rycerstwo z piekła rodem...Prowadzali się jak para na randez-vous.:evil_lol: Quote
majqa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 2 obserwatorów na allegro, chyba, że to ktoś z dogomaniaków. Quote
maggiejan Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Panienka grzeczna i wielkiej urody. Dziwne, że tylko 2 obserwatorów. Quote
majqa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 maggiejan napisał(a):Panienka grzeczna i wielkiej urody. Dziwne, że tylko 2 obserwatorów. Dla mnie to tym bardziej dziwne i jestem na dobrej drodze do obwiniania się, że coś nie tak opisałam w aukcji. Przeoczyłam? Przejaskrawiłam? Coś musi być przecież nie tak! :shake: :-( :shake: Quote
jayo Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Nikt sie nie zglasza na razie.. Gdgt - masz szczesliwa reke.. wystawisz ogloszenie w gazecie ? ;) Quote
majqa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Czy w ogóle był jakikolwiek odzew w związku z sunią? Allegro kończy się w niedzielę. Quote
majqa Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 gdgt napisał(a):a na kogo podać namiary? Pewno jak w aukcji: Paulina 0 790 023 213, mail: [email protected] Chyba, że o czymś nie wiem to dziewczyny sprostują. Quote
jayo Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Aga, daj w ogloszeniu namiary na mnie, prosze - tak sie umowilysmy z Coffee.. Mam do sprawdzenia jakis dom w Belchatowie, ale nie brzmial na poczatek nadmiernie zachecajaco, nie wspominajac o odleglosci.. Mala dzis bryknela przez bramke otwarta przez sasiadow... Na szczescie po krotkim poscigu samochodowym udalo sie ja namierzyc - przyszla na wolanie i skruszona i lekko przestraszona wsiadla do auta. Wyglada na to, ze jednak nie jest z Legionowa :shake: Nie wiedziala dokad biegnie. Quote
majqa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 To wobec tego albo skutecznie komuś słabszemu w pogoni wypruła albo zdecydowanie ktoś dobrze obmyślił strategię wywiezienia psa i porzucenia. W znanym jej terenie, zwłaszcza, że nachodziliście się z nią sporo, musiałaby coś poznawać. Quote
gdgt Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ogłoszenia będą w GW i w Ofercie, ale niestety dopiero w przyszłym tygodniu.Coś się zaklopsowało w GW. Quote
jayo Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 No wlasnie, cisza zapadla, a panienka sie zaczyna przyzwyczajac !! Quote
majqa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ciapeńko, w górę kochanie !!! Wielki to fart, że już nie błąkasz się po ulicach, bo Bóg jeden wie, jak Cię tam przywiało...i...co mogło Cię spotkać...Tylko ten dom !!! Urabiam TZ ale z marnym skutkiem. Ledwo go ubłagałam o tymczas dla rottka (jeśli taka konieczność zaistnieje, bo póki co się oddaliła), z racji zobowiązania wobec Fundacji...a kolejny tymczas dla tej Oneczki to niepotrzebne rozbujanie jej psychiki, to musi być czyjakolwiek, definitywna decyzja na DS...:-( Nie wolno przerzucać zwierzęcia jak worek stąd i cisza z mojej strony...Aukcja allegro kończy się jutro, obserwatorów 3. Hm...tak mi przykro, że jest jak jest... Quote
agamika Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 zróbcie info w postaci Imie: Wiek: MIjesce prezebywania: Watek : Opis : zdjecia : trzy albo 4ry najlepiej ;) kontakt : to podrzuce ją Anasharowi , na stronke owczarekwpotrzebie.com ;) ps . PIEKNA SUNIA Quote
jayo Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Po dzisiejszym ogloszeniu zglosilo sie pare chetnych domkow - ale wiekszosc niekoniecznie do rozwazania. Ale z dwoma na pewno jeszcze porozmawiamy. Gorzej, ze Ciapa ma cieczke - po pierwsze, trzeba na nia uwazac, po drugie - domek na dzien dobry musi przeprowadzic sterylke... Ale jakby co - bedziemy juz zbierac jakies fundusze na zabieg... Quote
majqa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Mimo wszystko jest to jakaś pozytywna wiadomość i zalążek nadziei... Quote
gdgt Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no to trzymam kciuki. i za inne psy, które dzięki ogłoszeniom znajdą dom też trzymam! Quote
Recommended Posts