Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie sami są sprężyną wszelkiej przemocy...niestety zaszczepiają ją też zwierzętom, ot tak, dla frajdy.
Śliczna Oneńko pnij się w górę, może tęsknisz podobnie jak Twój Pan/ Pani...

Posted

Dziewczyny, jeśli chcecie, bo nic na siłę, to jutro usiądę i zrobię sunieczce allegro (jeśli nie ma)...Piszę jutro, bo dziś mam noc przesiedzianą nad pracą i łeb 6/9 w tej chwili. Jesli tak, napiszcie na wątku proszę.
Pozdrawiam ciepło :lol:.

Posted

[quote name='majqa']Dziewczyny, jeśli chcecie, bo nic na siłę, to jutro usiądę i zrobię sunieczce allegro (jeśli nie ma)...Piszę jutro, bo dziś mam noc przesiedzianą nad pracą i łeb 6/9 w tej chwili. Jesli tak, napiszcie na wątku proszę.
Pozdrawiam ciepło :lol:.[/QUOTE]

no to super :) moge Ci przeslac wiecej zdjec :)

Posted

Majgo, allegro bardzo ładnie zrobione, ale czy można by zmienić trochę układ wersów, aby łatwiej się to czytało? Taki ciąg od krańca strony do krańca jest dość męczący i może zniechęcać potencjalne domki, szczególnie jeśli ktoś czytał wcześniej kilkanaście innych ogłoszeń.

Posted

Jak wspomniałam jestem niemota z takiego formatowania w HTML. Dlatego wyszło tak, a nie inaczej. Bardzo przepraszam. Spróbuję późniejszym wieczorem pokombinować robiąc drugą identyczną i jeśli cudem wyjdzie pierwotną usunę.
Jeśli się podłożę, to muszę czekać na pomoc TZ do nd, właśnie wybył na dlużej...Jest jeszcze takie rozwiązanie, jeśli tekst się spodobał niech ktoś go skopiuje, zrobi właściwe formatowanie (jak sugerujesz) a np. da inny tytuł i dodatkowo wystawi sunię (Ciapa będzie miała wtedy 2 aukcje, co w niczym nie łamie przepisów, bo nikt na tym nie zarabia, nie ściąga wpłat cegiełkowych etc. albo ja wtedy swoją usunę).

Co o tym myślicie???

Z aukcją Ciągutki wyszło dobrze, bo ja siedziałam nad płodzeniem tekstu,
a TZ cudował z tekstem...dziś zabrakło mi pomagiera...

Posted

A w pupę dać za robienie sobie śmichufffff :evil_lol: ???
Na wyjazd zabrał lewe płuco, nerkę, odpaliłam mu śledzionę, podarowałam aortę...a, że ponoć ja mam jaja, to i zostały przy mnie...;)
Na poważnie już...będę dziś kombinować, a może ktoś przeczyta mój post
z propozycją i postąpi jak podpowiedziałam. Zmiana tytułu da 2 aukcje
i zwiększy suni szansę.

Posted

[quote name='maggiejan']Dobrze, że macie silną więź emocjonalną, bo brak aorty mógłby Ci zaszkodzić...;) A jemu brak jaj...:evil_lol:[/quote]

Ja ci dam brak jaj!!! My je mamy oboje!
OK. Tekst uzdatnion i poprawion, przeformatowion.

Czy tak może być ???????????

Posted

[quote name='majqa']Ja ci dam brak jaj!!! My je mamy oboje!
OK. Tekst uzdatnion i poprawion, przeformatowion.

Czy tak może być ???????????[/quote]

Teraz świetnie, bardzo przejrzyście.:Rose:
A co do jajek - muszę na słowo wierzyć.:evil_lol:

Posted

POTWÓR !!! :evil_lol: ;) A całkiem na serio, jeśli macie jakieś uwagi, coś pominęłam, krótko mówiąc tekst do pipla lub jakaś jego część, piszcie,
poprawię...

Posted

Niezaleznie od podzialu narzadow majga/jej TZ - wielkie dzieki za allegro :-)
Obojgu!!

Mala powinna szukac szybko domu, bo sie zaczyna przyzwyczajac...

Posted

Staram się pourabiać TZ...jejku...na tę sunię można zachorować...i ja już choruję...ale oby znalazł się właściciel. Przeglądających aukcję sporo. Dodanych do obserwowanych póki co żadnych...:-(
A jak jest teraz, bo czasu już upłynęło troszku...z jej szczekliwością? Dalej chodzący spokój, czy alarm na kichnięcie komara???