majqa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='maggiejan']No, to pachnie dewiacją...:evil_lol:[/quote] ...i na całe szczęście, że nie opisałam innych...;) Quote
maggiejan Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 A mówią, że pies z kotem...:mad: Czego to ludzie nie wymyślą...:shake: Quote
majqa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ludzie sami są sprężyną wszelkiej przemocy...niestety zaszczepiają ją też zwierzętom, ot tak, dla frajdy. Śliczna Oneńko pnij się w górę, może tęsknisz podobnie jak Twój Pan/ Pani... Quote
jayo Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Cisza na razie, nikt sie nie zglasza - chyba musimy podopinac ogloszenie gdzie sie da... Quote
majqa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Może coś przeoczyłam ale w necie ogłoszenie było dane na dogo, czy gdzieś jeszcze? Quote
coffee Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='majqa']Może coś przeoczyłam ale w necie ogłoszenie było dane na dogo, czy gdzieś jeszcze? - na http://www.paluch.org.pl/ - na http://www.koty.civ.pl/ogloszenia/zagin.php?cmd=list - na http://www.legionowo.pl/index.php?cmd=zwierzeta&opt=zwierzeta_wykaz - niestety tutaj sie nie pokazalo do dzisiaj z niewiadomych powodow :( Quote
majqa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dziewczyny, jeśli chcecie, bo nic na siłę, to jutro usiądę i zrobię sunieczce allegro (jeśli nie ma)...Piszę jutro, bo dziś mam noc przesiedzianą nad pracą i łeb 6/9 w tej chwili. Jesli tak, napiszcie na wątku proszę. Pozdrawiam ciepło :lol:. Quote
coffee Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='majqa']Dziewczyny, jeśli chcecie, bo nic na siłę, to jutro usiądę i zrobię sunieczce allegro (jeśli nie ma)...Piszę jutro, bo dziś mam noc przesiedzianą nad pracą i łeb 6/9 w tej chwili. Jesli tak, napiszcie na wątku proszę. Pozdrawiam ciepło :lol:.[/QUOTE] no to super :) moge Ci przeslac wiecej zdjec :) Quote
majqa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 No to git. Przesyłam Ci za moment namiar mailowy i jutro pcham allegro. Quote
majqa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Coffee, doślij mi proszę do aukcji - właściwy namiar mailowy i telefoniczny. Quote
majqa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Zrobione. Czekam na słowa krytyki w celu poprawienia czegoś w aukcji. Jasne, że ten HTML mnie przerósł, gamoń jestem. Całość pod tym kątem będę w stanie poprawić (wyróżnić, upięknić wszelkimi pierdółkami) na etapie niedzieli... Link poniżej: http://www.allegro.pl/item295873426_aukcja_charytatywna_przepiekna_sunia_owczarek.html Quote
maggiejan Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Majgo, allegro bardzo ładnie zrobione, ale czy można by zmienić trochę układ wersów, aby łatwiej się to czytało? Taki ciąg od krańca strony do krańca jest dość męczący i może zniechęcać potencjalne domki, szczególnie jeśli ktoś czytał wcześniej kilkanaście innych ogłoszeń. Quote
majqa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Jak wspomniałam jestem niemota z takiego formatowania w HTML. Dlatego wyszło tak, a nie inaczej. Bardzo przepraszam. Spróbuję późniejszym wieczorem pokombinować robiąc drugą identyczną i jeśli cudem wyjdzie pierwotną usunę. Jeśli się podłożę, to muszę czekać na pomoc TZ do nd, właśnie wybył na dlużej...Jest jeszcze takie rozwiązanie, jeśli tekst się spodobał niech ktoś go skopiuje, zrobi właściwe formatowanie (jak sugerujesz) a np. da inny tytuł i dodatkowo wystawi sunię (Ciapa będzie miała wtedy 2 aukcje, co w niczym nie łamie przepisów, bo nikt na tym nie zarabia, nie ściąga wpłat cegiełkowych etc. albo ja wtedy swoją usunę). Co o tym myślicie??? Z aukcją Ciągutki wyszło dobrze, bo ja siedziałam nad płodzeniem tekstu, a TZ cudował z tekstem...dziś zabrakło mi pomagiera... Quote
maggiejan Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Widzę, że TZ to naprawdę Twoja druga połowa...;) Quote
maggiejan Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A jeśli chodzi o formatowanie tekstu, wiem jeszcze mniej niż Ty...sorry... Quote
majqa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A w pupę dać za robienie sobie śmichufffff :evil_lol: ??? Na wyjazd zabrał lewe płuco, nerkę, odpaliłam mu śledzionę, podarowałam aortę...a, że ponoć ja mam jaja, to i zostały przy mnie...;) Na poważnie już...będę dziś kombinować, a może ktoś przeczyta mój post z propozycją i postąpi jak podpowiedziałam. Zmiana tytułu da 2 aukcje i zwiększy suni szansę. Quote
maggiejan Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Dobrze, że macie silną więź emocjonalną, bo brak aorty mógłby Ci zaszkodzić...;) A jemu brak jaj...:evil_lol: Quote
majqa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 WOW!!! Przyjechała odsiecz TZowska !!! Już grzebiemy w tekście !!! Quote
majqa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='maggiejan']Dobrze, że macie silną więź emocjonalną, bo brak aorty mógłby Ci zaszkodzić...;) A jemu brak jaj...:evil_lol:[/quote] Ja ci dam brak jaj!!! My je mamy oboje! OK. Tekst uzdatnion i poprawion, przeformatowion. Czy tak może być ??????????? Quote
maggiejan Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='majqa']Ja ci dam brak jaj!!! My je mamy oboje! OK. Tekst uzdatnion i poprawion, przeformatowion. Czy tak może być ???????????[/quote] Teraz świetnie, bardzo przejrzyście.:Rose: A co do jajek - muszę na słowo wierzyć.:evil_lol: Quote
majqa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 POTWÓR !!! :evil_lol: ;) A całkiem na serio, jeśli macie jakieś uwagi, coś pominęłam, krótko mówiąc tekst do pipla lub jakaś jego część, piszcie, poprawię... Quote
maggiejan Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='majqa']POTWÓR !!! :evil_lol: ;) . Nie jestem taka straszna:evil_lol:. Pod tą przerażającą powierzchownością kryje się anioł.;) No, może pół anioła... Quote
jayo Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Niezaleznie od podzialu narzadow majga/jej TZ - wielkie dzieki za allegro :-) Obojgu!! Mala powinna szukac szybko domu, bo sie zaczyna przyzwyczajac... Quote
majqa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Staram się pourabiać TZ...jejku...na tę sunię można zachorować...i ja już choruję...ale oby znalazł się właściciel. Przeglądających aukcję sporo. Dodanych do obserwowanych póki co żadnych...:-( A jak jest teraz, bo czasu już upłynęło troszku...z jej szczekliwością? Dalej chodzący spokój, czy alarm na kichnięcie komara??? Quote
Recommended Posts