Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to co wiedzialam napisalam:oops: więcej nie wiem - dzisiaj nawet w robocie nie jestem, bo wczoraj padalam - chyba jakaś grypa żołądkowa - okropne:shake:
Jak tylko coś będę wiedziala to na pewno napiszę!;)

Posted

andzia69 napisał(a):
(...) chyba jakaś grypa żołądkowa - okropne:shake:
(...)

Zdrowiej Andziu, jeszcze tego brakowało by miała Cię zmóc jakaś zołza wirusówka !!!

Posted

Boże jaki biedak.
Szkoda, że nie można stwierdzić jaki jest do innych zwierząt, bo to bardzo zmniejsza jego szanse na udaną adopcję. Przecież nie chcecie aby z łańcucha trafił znów na łańcuch a taki los go czeka jeśli nie dowiecie się czy toleruje inne psy (albo może chociaż suki), koty itd a także jaki jest w stosunku do dzieci i w ogóle wszystko co da się o nim powiedzieć.
Czy jest ogłoszony na owczarki?

Posted

Izis - jest ogloszony na owczarku, do ludzi jest ok, jest psem opanowanym nie drze pyska na byle co. Nie ma jak sprawdzić kotow, bo przecież nikt nie wsadzi mu kota pod pysk, co do psow - na razie nie zdarzylo ,u się, żeby zareagowal agresywnie na burki wloczące się po ulicy - pies jest trzymany w kojcu na obrzeżach miasta na osiedlu domkow jednorodzinnych. Co do dzieci - ja mam spore, małych nie mamy skąd wziąść;)