pidzej Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/malizna-padaczka-tyle-zlego-na-jednego-malego-psa-103173/?highlight=][img]http://img.photobucket.com/albums/v230/ultravioletx/Untitjjjjled1.jpg[/img][/url] Quote
Neris Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Dzięki Pidzej, za cierpliwość również :loveu: Quote
Neris Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Udało mi się znaleźć Maliznę w nowym adresie wątku, ufff... Quote
Neris Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 To się polepszy, to się pop...rzy. Znowu ciąg ataków, to już chyba jakaś reguła. Quote
Neris Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dzisiaj słychać ataki. Od wczoraj było ich 7 :shake: Teraz śpi po wlewce z Relsedu, mam nadzieję że to powstrzyma ten ciąg. Quote
Neris Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 W nocy znowu biegała jak oszalała, zamknęłam ją w końcu w kennelklatce. Śpi teraz. Moi weci mówią, że tylko luminal plus bromek, ale to chyba jednak nie za dobrze u niej działa. Może jednak trzeba spróbować z innymi lekami? Quote
Neris Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 To dzielny pies, walczy jak zawsze. Quote
Neris Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Jakoś lepiej chyba, od wczoraj wieczora bez ataków. Ale straszny ziąb u nas w domu, chciałam ją wyubierać w sweterek od Celinki ale nie daje się, wrzeszczy i ucieka. Quote
pidzej Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 gupia. ja chciałam Karmelka upiększyć i założyłam mu śliczną spineczkę, to siedział bez ruchu z zębami na wierzchu, dopóki nie zdjęłam :-( Quote
Neris Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Powiedz, że mu zrobiłaś chociaż jedno zdjęcie :ak-shot::modla: Quote
pidzej Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 słabo widać spineczkę... [img]http://www.fotoshare.pl/upload/766.JPG[/img] Quote
pidzej Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 frytka na spince jest ubrana w krawat, przecież. może kolor go zmylił. Quote
Neris Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 No to ja nie wiem, może o kolor poszło? Quote
Zofia.Sasza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Psy męczą! Psy męczą! Zue ciotki - spinki wkładają, kurteczki wkładają :evil_lol: Quote
Neris Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Ależ ma Sophie, w sprawie dręczenia psów jestem ekspertem... Jedna taka Czasomierzka co miała u mnie chwilę pożyć żyje nadal i ma się coraz lepiej, kradnie żarcie z garnków i drze mordę żeby inne psy z łózka zdjąć bo ONA chce... Quote
Zofia.Sasza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Neris']Ależ ma Sophie, w sprawie dręczenia psów jestem ekspertem... Jedna taka Czasomierzka co miała u mnie chwilę pożyć żyje nadal i ma się coraz lepiej, kradnie żarcie z garnków i drze mordę żeby inne psy z łózka zdjąć bo ONA chce...[/QUOTE] Czasomówka raczej :evil_lol: Gagata! Gagata! Ty w Szwecyi, a tu Neris Czasomówkę męczy :evil_lol: Żarcia z garnków nie daje. Do darcia mordki zmusza. Inne psy w łóżku trzyma, żeby biedna mała Czasomówka nie miała gdzie spać. :evil_lol: Quote
Neris Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Ja już się stęskniłam za Matką Gagatą :placz: a ona szaleje w tym zimnym kraju... Quote
Isadora7 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Neris']Ja już się stęskniłam za Matką Gagatą :placz: a ona szaleje w tym zimnym kraju...[/QUOTE] Nie jesteś w tej tęsknocie osamotniona Quote
Gosiapk Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Neris, Ty na prawdę wredna jesteś! Żeby tak 'obce' psy to łóżka wpuszczać a biedną Maliznę trzymać na podłodze :shake: Quote
Neris Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Malizna nie dość że w życiu nie spałaby na żadnej podłodze to jeszcze śpi NA MNIE. I to czeka aż się ułożę w łózku, okryję kołdrą i natychmiast włazi, układa mi się na krzyżu i zasypia. Quote
Recommended Posts