Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mały Żabąg kaszle, dzisiaj całą noc pokasływał.

Gorączki nie ma więc nie panikuję, w razie czego nasza pani doktor jest dzisiaj od 15.

Ale widzę właśnie, że urzęduje małpa na kuchennym blacie, więc chyba umierać nie będzie :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Nawet tak nie mów,Żabąg ma być z Tobą a więc i z nami jak najdłużej!
E

Posted

Stwierdzono doświadczalnie, że talk kosmetyczny rozpierniczony po calusiej sypialni NIE DAJE się odkurzyć odkurzaczem. I bardzo skutecznie przylega do większości powierchni.

Ta mała piczka potłukła dzbanek do filtr Britta, który dostałam 2 dni temu :placz:
A tak głęboko na blacie go postawilam...

Zaczynam myśleć, że to jednak NIE JEST pies, mimo że wszyscy mi wmawiają że jednak jest.

Posted

[quote name='Neris']Może ją dam Erazm na wychowanie?:razz:[/quote]

Ona ma zadatki na wychowankę Erazm. Coś z potwora ma. A Erazm jeszcze lepiej wyszkoli. I pewnie tez pseudohodowle z niej zrobi.

Posted

I na basen ją zabierze... najwyżej po pływaniu o niej "zapomni", jak się Żabąg ze 3godziny po basenie pokręci to nie będzie mieć siły na złodziejstwo...

Posted

[quote name='Neris']I na basen ją zabierze... najwyżej po pływaniu o niej "zapomni", jak się Żabąg ze 3godziny po basenie pokręci [B]to nie będzie mieć siły na złodziejstwo...[/B][/quote]

W duchy wierzysz?

Posted

Nie wiem sama, może trochę wierzę.;)
Wymyśliłam, że może zrobię małpie po prostu mieszkanko na blacie? I tak nic tam nie mogę postawić bo zdemoluje...

Posted

[quote name='Neris']Kto to dzwoni? Czyżby Oleńka?

MUSZĘ TO WIEDZIEĆ, powiedz mi, powiedz, powiedz!!!!

Oleńkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co cicho, sama bądź cicho, ja mówię do Olenki!!!!

Oleńka jak dzwoni od razu mówi "wywal tego diabła z pokoju bo chcę pogadać". Problem w tym, że Malizna też chce...[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokładnie tak jest
ta mała pinda tak szczeka że Neriska nie słyszę tylko ją

Posted

[quote name='Neris']I na basen ją zabierze... najwyżej po pływaniu o niej "zapomni", jak się Żabąg ze 3godziny po basenie pokręci to nie będzie mieć siły na złodziejstwo...[/quote]

i w to trzeba wierzyć, cóż Ciotka tylko to Ci pozostało:evil_lol:

Posted

Nerisek smutna,bo synka wydała do domku,to Malizna powinna teraz bardziej ją rozweselać:evil_lol:
Co by mamusi smutno nie było:evil_lol:

Posted

[quote name='epe']Nerisek smutna,bo synka wydała do domku,to Malizna powinna teraz bardziej ją rozweselać:evil_lol:
Co by mamusi smutno nie było:evil_lol:[/quote]

I jakieś przemeblowanko mamusi zrobić.

Posted

Wczoraj wieczorem rozmawiałam z Gagatą, nagle przybiegła Malizna i szczeka z wielkim oburzeniem. Cóż miała do powiedzenia?
Otóż weszła na blat, przeszła go z lewa na prawo, potem z prawa na lewo, wspięła się na tylne łapy usiłując dosięgnąć wiszącej półki, a tam NIC, NIC do jedzenia!!!!

A śpi mała zołza WYŁĄCZNIE na moich nogach. Tak długo się wierci, drapie, lata po łóżku aż się ułożę robiąc jej miejsce na moich kolanach.

Posted

[quote name='Neris']Wczoraj wieczorem rozmawiałam z Gagatą, nagle przybiegła Malizna i szczeka z wielkim oburzeniem. Cóż miała do powiedzenia?
Otóż weszła na blat, przeszła go z lewa na prawo, potem z prawa na lewo, wspięła się na tylne łapy usiłując dosięgnąć wiszącej półki, a tam NIC, NIC do jedzenia!!!!

A śpi mała zołza WYŁĄCZNIE na moich nogach. Tak długo się wierci, drapie, lata po łóżku aż się ułożę robiąc jej miejsce na moich kolanach.
[/quote]
a gdzieś Ty to jedzenie biednej Maliźnie wyniosła
co do spania uważam że bardzo dobrze sobie Ciebie wychowała:evil_lol:

Posted

Zofia.Sasza chowa jedzenie do piekarnika i to samo poradziła mnie, no a ja oczywiście zastosowałam, bo z lodówką Malizna radzi sobie bez najmniejszych problemów.

Posted

Chciałam ją dzisiaj w nocy utłuc na miazgę :angryy:
Zawsze, kiedy się układamy do spania, Malizna troszkę łazi, troszkę się zastanawia, w końcu wskakuje do łóżka i idziemy spać.

A wczoraj nie.
Wczoraj jak zobaczyła że ścielę łóżko, zaczęła piłować gębę. Pomyślałam, że jak zgaszę światło, zamknie się i pójdzie spać. Ależ skąd! Szczekała dalej.
Wzięłam ja na ręce, przyniosłam do łóżka. Uciekła wściekle oburzona i znowu zaczęła szczekać...
W rozpaczy dałam jej kulę smakulę napełnioną kocim żarciem, pomogło na jakieś 30 minut, po czym znowu to samo.
Poszłyśmy spać o 2 w nocy, i naprawdę stwierdzam, że tylko cud jakiś sprawił, że jej nie zatłukłam...

Posted

[quote name='Neris']Chciałam ją dzisiaj w nocy utłuc na miazgę :angryy:
Zawsze, kiedy się układamy do spania, Malizna troszkę łazi, troszkę się zastanawia, w końcu wskakuje do łóżka i idziemy spać.

A wczoraj nie.
Wczoraj jak zobaczyła że ścielę łóżko, zaczęła piłować gębę. Pomyślałam, że jak zgaszę światło, zamknie się i pójdzie spać. Ależ skąd! Szczekała dalej.
Wzięłam ja na ręce, przyniosłam do łóżka. Uciekła wściekle oburzona i znowu zaczęła szczekać...
W rozpaczy dałam jej kulę smakulę napełnioną kocim żarciem, pomogło na jakieś 30 minut, po czym znowu to samo.
Poszłyśmy spać o 2 w nocy, i naprawdę stwierdzam, że tylko cud jakiś sprawił, że jej nie zatłukłam...[/quote]
To była zemsta Malizny za brak żarcia na blacie w kuchni :diabloti:

Posted

Ja również tak sądzę -Malizna doszła do wniosku,że należy Ci się jakaś kara:evil_lol:
I wymyśliła,że jak tak,to nie będzie spania -musisz wysłuchać jej "opowieści" o smutnym psie na pustym blacie:diabloti:

Posted

[quote name='Gosiapk']To była zemsta Malizny za brak żarcia na blacie w kuchni :diabloti:[/quote]

[quote name='epe']Ja również tak sądzę -Malizna doszła do wniosku,że należy Ci się jakaś kara:evil_lol:
I wymyśliła,że jak tak,to nie będzie spania -musisz wysłuchać jej "opowieści" o smutnym psie na pustym blacie:diabloti:[/quote]

Miała rację w końcu Neris musi wiedzieć kto rządzi.