Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Bardzo lubie ta psinkę,choć zawsze ze strachem tu patrzę,ciagle pamiętam naszą Majunię..:-(
E

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wieczorem odszedł adoptowany w 2006 z naszego schroniska psiak, cierpiał na padaczkę, jego właściciele ciężko to przeżywają, strasznie płaczą... boję się dnia w którym to się stanie z Malizną. Ale na razie Bogu dzięki jakoś się trzymamy...

Posted

Mała PODŁA rybka wywala rzeczy z szafy i kładzie się na nich :mad:
A czuje się w miarę dobrze, jednak długotrwałe branie luminalu trochę ją zmieniło, bywa że śpi bite kilka godzin, bywa nieobecna.

Ale jak tylko dzwoni Olenkaf Malizna przybiega i drze się jak opętana :evil_lol:

Posted

Neris napisał(a):
Mała PODŁA rybka wywala rzeczy z szafy i kładzie się na nich :mad:
A czuje się w miarę dobrze, jednak długotrwałe branie luminalu trochę ją zmieniło, bywa że śpi bite kilka godzin, bywa nieobecna.

Ale jak tylko dzwoni Olenkaf Malizna przybiega i drze się jak opętana :evil_lol:

Niestety tak juz jest, ja u Rambiego tez widze zmiany po długotrwalym braniu luminalu

Posted

A weź człowieku ten luminal podaj!
W parowce NIII - parówkę zeżre, tabletka jakimś cudem wypada boczkiem...
Inne kąski najpierw staranie obwąchuje- jak wyczuje w środku tabletkę- nie ma bata, nie zje.

Ostatnio udaje się przemycić leki w paszteciku podlaskim. Ciekawe, kiedy się małpa zorientuje...

Posted

Spryciarze są. Ja daje zawinięte w pasztecik, serek topiony itp. Ale niedawno przesuwałam szafki i... znalazłam 4 (cztery) zachomikowane tabletki. Kiedy ten cholernik to zrobił i jak nie wiem. Zawsze rozdziawiam pyszczydło i sprawdzam czy nie upchnięte.

Posted

Przyjedź i spróbuj jej rozdziawić, zostaniesz ofuczana, owrzeszczana i generalnie cała wieś będzie wiedzieć że katujesz psa :evil_lol:
Ja kucam przed nią i patrzę, czy coś boczkiem pyska nie wypada. I trzymam coś dobrego w dłoni, żeby szybciej żarła ten kawałek z tabletką.

Posted

Neris napisał(a):
SIE MI SPODOBA jak sobie naprawisz telefon!!!!

Maciej zajumał bo swój spsuł - tak? tłumaczyłam BLONDYNKO ? mój telefoniczek sprawny tylko w szponach syna psuja:mad::mad::mad::mad:

Posted

a ten siwy to pojawil sie u Neris, zeby nie bylo watpliwosci, po tym jak mnie poznala;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Neris wielkie dzieki, wiesz za co:loveu:

Posted

Erazm napisał(a):
a ten siwy to pojawil sie u Neris, zeby nie bylo watpliwosci, po tym jak mnie poznala;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Neris wielkie dzieki, wiesz za co:loveu:

Nie zgadzam się z przedmówczynią, bowiem po spotkaniu z nią nie znalazłam żadnego siwego włosa, NATOMIAST zdobyłam cenną wiedzę na temat sposobów zdobycia wypasionego sprzętu fotograficznego.