Neris Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 A tak w ogóle pies ten co pogryzł sześciopak soczewek kontaktowych ni chce już chyba dłużej żyć :( a tak wysoko połozyłam!! Ale toto wredne jest, małe paskudne ale wszystkowidzace... Quote
malagos Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Na dzis zapowiadają upały jak w Afryce :cool1: Jak sobie radzicie? Pozdrawiam serdecznie i GORĄCO ;) Quote
Isadora7 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='malagos']Na dzis zapowiadają upały jak w Afryce :cool1: Jak sobie radzicie? Pozdrawiam serdecznie i GORĄCO ;)[/quote] Ja już zdycham, a co bedzie w południe? Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 A tak w ogóle pies ten co pogryzł sześciopak soczewek kontaktowych ni chce już chyba dłużej żyć :-( a tak wysoko połozyłam!! Ale toto wredne jest, małe paskudne ale wszystkowidzace... __________________ Czy to dotyczy Malizny??? Elżbieta Quote
Neris Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Tak Elu, Malizna jest mistrzynią wskakiwania na wszystkie możliwe meble, kradnie przy tym przypadkowe przedmioty. Upał niemożliwy, a ja dzisiaj musiałam do Warszawy, wróciłam totalnie skonana. Psy niechętnie podejmują jakąkolwiek aktywność, głównie leżą wokół wiatraka albo pod lipą której gałęzie sięgają prawie do ziemi. Quote
gagata Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 A po burzy Neris bez prądu kolejny dzień i bez kontaktu ze światem... Quote
Isadora7 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Neris jak Malizna zniosła egipskie ciemności? Quote
Neris Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Bez większych sensacji. Jak jest żarcie i możliwość podręczenia szczeniaka - Malizna jest zadowolona z życia. Dzisiaj o 6 rano miała króciutki atak. Quote
Neris Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 To małe toto otwiera lodówkę :mad: Dzisiaj wykradła 4placki ziemniaczane i zeżarła cichcem. Wiem, że to ona bo ją przyuważyłam na ponownej próbie. Quote
Zofia.Sasza Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='Neris']To małe toto otwiera lodówkę :mad: Dzisiaj wykradła 4placki ziemniaczane i zeżarła cichcem. Wiem, że to ona bo ją przyuważyłam na ponownej próbie.[/quote] Lodówka to standard :evil_lol: Ja substancje jadalne trzymam w piekarniku. Tego bestyje jeszcze nie otwierają. A Nena zeżre wszystko co dopadnie... Nie wiem ile kosztują soczewki kontaktowe, ale karta do aparatu, którą ostatnio przedziurkowała była za 200 PLN :placz::placz::placz: Quote
Isadora7 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='Neris']To małe toto otwiera lodówkę :mad: Dzisiaj wykradła 4placki ziemniaczane i zeżarła cichcem. Wiem, że to ona bo ją przyuważyłam na ponownej próbie.[/quote] W wujka Ajaksa się wdała :) Quote
Zofia.Sasza Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='Isadora7']W wujka Ajaksa się wdała :)[/quote] Tyle że on na takie wegetariańskie placki nie poleciał :evil_lol: Wybrał żeberka... Quote
Neris Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 No bardzo super, jakby to jeszcze nie było ostatnie żarcie :evil_lol: Trójpak soczewek to [I]tylko[/I] 75zł, a 2 karty do mojego Olympusa się same zepsuly :shake:. Odesłałam do sklepu, wysłali nową JEDNĄ. Napisałam grzecznie, sprawdzają. UWAGA!!!! Szorstkowłosa 4-letnia jamniczka do adopcji! Z hodowli której wlaścicielkę wywalili z oddziału za warunki i w ogóle za różne tam takie... Quote
Neris Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Ten mały łobuziak zrobił "włam"do torby na zakupy i wsunął 2 piersi z kurczaka. Ile dni mogę jej teraz za karę nie karmić? Quote
olenka_f Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='Neris']Ten mały łobuziak zrobił "włam"do torby na zakupy i wsunął 2 piersi z kurczaka. Ile dni mogę jej teraz za karę nie karmić?[/quote] ja nie wiem Ciotka, coś Ty taka drobiazgowa jest:evil_lol: Quote
Neris Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Kto to dzwoni? Czyżby Oleńka? MUSZĘ TO WIEDZIEĆ, powiedz mi, powiedz, powiedz!!!! [IMG]http://images47.fotosik.pl/174/b80c44e506c1535c.jpg[/IMG] Oleńkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [IMG]http://images48.fotosik.pl/174/cc4971bf88d9b940.jpg[/IMG] Co cicho, sama bądź cicho, ja mówię do Olenki!!!! [IMG]http://images49.fotosik.pl/173/96eeeb4b1b458432.jpg[/IMG] Oleńka jak dzwoni od razu mówi "wywal tego diabła z pokoju bo chcę pogadać". Problem w tym, że Malizna też chce... Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 To nie jest diabeł to jest maleńka gadułka:evil_lol: E/W Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nie:-( Chciałam Tobie coś zaproponować,ale to póżniej.. E/W Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Napisz jak maleństwo-boję się:-( E Quote
Neris Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Straszna noc za nami, ok.1 Malizna zaczęła atak, tym razem jakiś dziwny, najpierw atak, potem przerwa 10 minut i znowu... i tak ze 4 razy. Strasznie ją telepało, bardziej niż zwykle, i głośno krzyczała. Wiem, że to tylko mimowolne skurcze głośni, ale i tak było to straszne... W przerwach biegała jak oszalała po domu obijając się o meble. Nosiłam ją więc na rękach i tylko wtedy się jako tako uspokajała. Podałam jej Relsed, po jakichś 30 minutach zasnęła i spałyśmy do 7, o której miała atak.Tym razem mały, taki 20-sekundowy. Teraz śpi, dałam jej luminal w czopku żeby mieć 100% pewności, że nie pozbyła się go cichcem jak potrafi zrobić z tabletką. Quote
Neris Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Żyjemy, ale mała jakby w swoim świecie. Jak zwykle trzeba przeczekać... Quote
Recommended Posts