Gosiapk Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Neris napisał(a):Malizna dobrze. Teraz ma fazę na rybke gotowaną... Gorzej z moim dachem ktorego kawałek niesiony wichurą zmienił miejsce i leży w ogrodzie. Oj, to bardzo niedobrze, biedna Neris najpierw palca ucieło, teraz dach zerwało, dobrze że kochanego serca Neriskowego nie naruszyło. Quote
Neris Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Serce mam złamane... od śmierci Muminka nie mogę się podnieść, strasznie mi go brakuje. Quote
majqa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Wiem Neris, że to marna pociecha ale każdy ma swojego Muminka. :-( Niestety, ja wiem, że prawda nie goi ran. Cieszę się, że inni widzą to inaczej i potrafią. Quote
Celina12 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kochana Neris wiem jak to boli i nie przestaje boleć....tak wcale nie miało być...za wcześnie ale czy jest TA WŁAŚCIWA PORA??? Zawsze będzie nie tak....trzymaj się Kochanie- masz dla Kogo....my też Cię potrzebujemy...byłaś ze mną jaka odchodził Dżek...jak zachorowałam...zawsze można na Ciebie liczyć....dziękuję Ci za to.:loveu: Malizna korzysta z kuwety....dobra jest!!!! Koto-piesek Maleńki :loveu::loveu: Quote
Neris Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Uciekł na spacerze, ktos ze wsi go zakosił i chyba za kilka dni go wypuścili. Wracał do domu i został postrzelony w nogę. Chyba się wykrwawił... mam nadzieję że umarł szybko. Zabija mnie poczucie winy że go źle szukałam. Quote
Celina12 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Co to znaczy źle szukać???? Przecież schodziłaś wszystkie miejsca, wydzwaniałaś , szalałaś....nie wolno Ci tak myśleć....nie wolno. :shake: Quote
szajbus Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Neris, przestań sie obwiniać, zawinił ten, kto go skrzywdził. Ty robisłas wszystko co w twojej mocy, żeby go odnaleźć. On o tym wie! Quote
Neris Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Chyba nadszedł czas na zabranie Malizny do dr Garncarza. Może on uratuje jej oczy... Quote
Neris Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Ona jest taka radosna, przestała mnie kojarzyć z bólem, kłuciem itd. Teraz mnie zalizuje, włazi na kolana, przepycha się z kotem kto siądzie bliżej. Gdyby nie udało jej się podstępem wydobyć od tych ludzi już by jej nie było. I szukaj tu człeku domu dla niej... Quote
Celina12 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Aż strach pomyśleć...:shake:...takie malutkie ciałeczko a ile już przeszło Biedactwo:shake:. Quote
Gosiapk Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Może jak Nerisek powie, że Malizna uratowana i na tymczasie u niej, to dr Garncarz obniży cenę za wizytę? Bo normalnie to 80zł. :( Quote
Neris Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Może... mam anioła na bazarek bo konto już zupełnie puste. Muszęę go obzdjęciować i wystawić. Quote
szajbus Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Oby udało jej sie uratować te oczka. Za duzo juz ta psinka przeszła. Ciateczko czy ona cokolwiek widzi? Quote
Neris Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Chyba trochę widzi. Ale niewiele... Quote
kajolka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 na kiedy potrzebne pieniądze?mogę dzisiaj narysować kilka rysunków,i przeznaczyć na bazarek. i poszukam czegoś w domu. taki mały off: Fred żyje,ma się świetnie(były problemy z wątrobą),tylko mi paskuda próbuje wszystkie psy w domu ustawiać :> Quote
Neris Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 No młody jest jeszcze, to co ma nie żyć? Jego mama też żyje i ma się nieźle... Jeszcze nie umawiałam wizyty, zadzwonię do niego i zapytam czy takie oczy po Rrubarthu w ogóle się leczy czy czeka... Quote
Neris Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Albo ja mam paranoję albo KTOŚ ma cieczkę... :scream7::lying::???::lying: Quote
Neris Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Razem z Malizną ze schronu wyszły jeszcze 2 chore psy. Dzisiaj dowiedziałam się, że jednemu z nich się nie udało... tak mi przykro kochany psiaku, że nie mogłam Ciebie też zabrać... [*] Quote
Celina12 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 To co jest Malizna Kobietką???? Biedulek.... [*] Quote
Recommended Posts