Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris napisał(a):
Malizna dobrze. Teraz ma fazę na rybke gotowaną...

Gorzej z moim dachem ktorego kawałek niesiony wichurą zmienił miejsce i leży w ogrodzie.

Oj, to bardzo niedobrze, biedna Neris najpierw palca ucieło, teraz dach zerwało, dobrze że kochanego serca Neriskowego nie naruszyło.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem Neris, że to marna pociecha ale każdy ma swojego Muminka. :-( Niestety, ja wiem, że prawda nie goi ran. Cieszę się, że inni widzą to inaczej i potrafią.

Posted

Kochana Neris wiem jak to boli i nie przestaje boleć....tak wcale nie miało być...za wcześnie ale czy jest TA WŁAŚCIWA PORA??? Zawsze będzie nie tak....trzymaj się Kochanie- masz dla Kogo....my też Cię potrzebujemy...byłaś ze mną jaka odchodził Dżek...jak zachorowałam...zawsze można na Ciebie liczyć....dziękuję Ci za to.:loveu:

Malizna korzysta z kuwety....dobra jest!!!! Koto-piesek Maleńki :loveu::loveu:

Posted

Uciekł na spacerze, ktos ze wsi go zakosił i chyba za kilka dni go wypuścili. Wracał do domu i został postrzelony w nogę. Chyba się wykrwawił... mam nadzieję że umarł szybko. Zabija mnie poczucie winy że go źle szukałam.

Posted

Ona jest taka radosna, przestała mnie kojarzyć z bólem, kłuciem itd. Teraz mnie zalizuje, włazi na kolana, przepycha się z kotem kto siądzie bliżej.

Gdyby nie udało jej się podstępem wydobyć od tych ludzi już by jej nie było. I szukaj tu człeku domu dla niej...

Posted

na kiedy potrzebne pieniądze?mogę dzisiaj narysować kilka rysunków,i przeznaczyć na bazarek.
i poszukam czegoś w domu.
taki mały off:
Fred żyje,ma się świetnie(były problemy z wątrobą),tylko mi paskuda próbuje wszystkie psy w domu ustawiać :>

Posted

No młody jest jeszcze, to co ma nie żyć? Jego mama też żyje i ma się nieźle...

Jeszcze nie umawiałam wizyty, zadzwonię do niego i zapytam czy takie oczy po Rrubarthu w ogóle się leczy czy czeka...

Posted

Razem z Malizną ze schronu wyszły jeszcze 2 chore psy. Dzisiaj dowiedziałam się, że jednemu z nich się nie udało... tak mi przykro kochany psiaku, że nie mogłam Ciebie też zabrać...

[*]