Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prawdziwa Królewna, złota jak korona, przekochana, kanapowa wtulanka szuka domeczku...Jejku, niunia, czemu polujesz na kotki? Ciągle się zastanawiam, czy ona aby na pewno na nie dybie. Jak kot ucieka to pies za nim zaiwania i już...Jak wspomnę Amusia (:placz:) kiedy odżył, wszedł na obroty to jak zobaczyłam jego oczy jak 5zł, pobudzenie, kapiącą ślinkę + wyszczerzone zębule i kota tuż przed jego pycholem to zdrętwiałam...
Już widziałam kicie rozproszoną jak puzzle, nie było czasu na interwencję, a moja glupota i zapatrzenie w Amka odebrało rozsądek oceny sytuacji. I...co się stało? Amuś stał jak w zahipnotyzowany, upluty na max, a kot najspokojniej w świecie wsadził mu łepek do pyska, po chwili wyjął, szczęśliwy tym, że został pokryty śliną i tak się zaczęły ich kareski...

Posted

Naprawdę, wydaje mi się ,że z miesiąca na miesiąc coraz trudniej jest znaleźć dom dla psa.:shake:
Jeżeli nikt nie chce takiej pięknej, przemiłej suni, to chyba rzeczywiście rynek jest juz nasycony:roll:.

Posted

andzia69 napisał(a):
miałam jednego meila w jej sprawie, ale po odpowiedzi na pytania juz nikt więcej nie pyta:shake:

Jejku, a cóż mogło zrazić do tego psiaka??? Wielka szkoda...:-(

Posted

erka napisał(a):
Nie wiem, może to,że coś kiedys pogryzła, ale to przeciez norma u każdego młodego psa.:cool3:

Od tego pies ma zęby!!!
W górę ślicznoto, bo Twoim opiekunom pewno jest coraz ciężej !!!