madziamn Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 no... cóż mówic. super aby i tej reszcie się poszczęściło. Quote
jusstyna85 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='BoUnTy']Przed chwiką byłą u mnie Ania, dzisiaj dzwonili do mnie panstwo w sprawie pieska, przekierowałam ich do Ani (numer na ogłoszenia gdy ktoś jest zdecydowany Quote
Mysia_ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 oby maluchy szybko znajdowały domki :cool3: Spisujecie jakąś umowę adopcyjną? Quote
maciaszek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Tak, Bounty spisuje umowy adopcyjne :). Justyno, a co to za dziwny post ;)? Quote
jusstyna85 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='maciaszek']Tak, Bounty spisuje umowy adopcyjne :). Justyno, a co to za dziwny post ;)?[/quote] Cuda sie dzieją :) miały być moje słowa... Quote
madziamn Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ojej a już myslałam ze 4:-( a co z sunią? byłyście na tym usg? Quote
BoUnTy Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Nie byłyśmy na USG, ale jutro idziemy - udało mi sie załatwic w lecznicy obok nas za 30 zł. - pan specjalnie dla nas przywiezie USG z innej lecznicy ;) Szczeniaków jest 5 - 2 sunie i 3 pieski.... Kurcze nie umiem sie zabrac za wklejenie zdjeć, ogloszeń itp. - mam tyle zaległych spraw i nie umiem sie wyrobić ;P Dzisiaj byłąm takia zmęczona, ze zaraz po przyjściu ze szkoły glebnełam w wyrko i przed chwilka wstałam, ale jutro postaram sie ponadrabiać zaległe sprawy no i wkleić zdjecia piesiaczków ;) Quote
madziamn Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 na fotki czekamy a suni życzymy jak najlepiej. trzymaj się bounty i pamiętaj że nie jesteś sama ja też nie wyrabiam ale jak coś to pisz:cool3: Quote
jusstyna85 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Pani Jolanta,która brała z Katowic głodzącego się jamnika przeznaczyła 250 zł na leczenie Dorki, za co jej na pewno wszyscy dziękujemy :) Quote
BoUnTy Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 :crazyeye: Skąd się biorą tacy ludzie? Gdyby takich było więcej...:loveu: Mam nadzieję, ze to nie bedzie konieczne :( A co to USG to mam nadzieję, ze trafię do innego weta niż tam zwykle przyjmuje bo to taki niekompetentny osioł, ale trudno... U pieska znajomej nie umiał rozpoznać nowotworu złośliwego! A jak poszłam do niego z papugą to z miny wnioskowałam, ze nawet nie wie o jaką mi chodzi. bo jak oslu musiałam mu tłumaczyc jakiej wielkości jest NIMFA (najpospolitsza papuga) ;| Quote
maciaszek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Hmmm.... do bokserków to one nie są podobne ;). Myślę, że nie będą duże. Quote
BoUnTy Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Wlasnie wróciłam od weta... :( Macica jest powiększona głównie przy rogach, wypełniona płynem... ropomacicze... Jutro bedą wynika badan krwi i się okaże jak duży jest stan zapalny. Co wet na dzień dzisiejszy powiedział? Trzeba w niedalekiej przyszłości ciąć - jaką wyznaczył cene? 250 zł! Postaram się załatwić taniej ;( U weta dzisiaj wydałam 59,50 zł Czyli na konice dorki jest cos około 30 zł. :( Od paru dni Dorka jest odseparowana od szczeniaków, takze laktacja już mija. Jutro załatwie rachunek bo dzisiaj dowiedziłam sie czegoś u weta co nie bardzo zszokowało i zapomniałam :oops: Mogę zeskanować wpis z książeczki zdrowia, ale to tez jutro bo dzisiaj...no cóż.... już mi się nie chce xD Quote
Mysia_ Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 250 zł to faktycznie sporo :shake: a jakiej wielkości jest Dorka? Quote
maciaszek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ojej :(. To trzeba ciachać, żeby nie było za późno! Na zabieg są pieniądze, te o których pisała Jusstyna. Quote
BoUnTy Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 aahhh no tak - z tego wszytskiego zapomniałam o tym co pisała justyna... Justro postaram się coś wiecej załatwić - ale to dopiero jak dostane wyniki morfologii... Quote
maciaszek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ale oczywiście miło by było, gdyby pan doktor dał jednak jakąś zniżkę :). Quote
madziamn Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ojej tego się obawiałam. byle nie było za późno. dorusiu kochana trzymaj się. Quote
Recommended Posts