Naya Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Carr powiedz mi co chcesz sprawdzac... skoro Bena juz nie ma? Czy zmieni to cos jak podam nazwisko hodowcy? Quote
Naya Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Postaram sie porobic jeszcze inne fotki "dziewczyn w komplecie", i wleje na jakis temat :] Quote
BossTone Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 I czego dowodzą te zdjęcia?! Na pewno nie tego, że bokserka jest z Niemiec i ma prawa hodowlane, że miałaś ONy z papierami, że miałaś cao de castro laboreiro (zresztą pierwsze w Polsce) i że masz amstaffkę!!!! Jutro pojawi się większość moderatorów, zajmiemy się tym żebyś dostała od dawna zasłużonego bana!! Bana za: liczne kłamstwa, obrażanie innych forumowiczów, często doświadczonych hodowców, chamskie obrażanie uznanych hodowli, pomówienia wobec instytucji stworzonych dla pomagania zwierząt! Quote
horacy Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Horacy mialam o to samo spytac bo ode mnie tez jakies 10min drogi carragan a może ty mieszkasz za ścianą :o a może my mieszkamy w tym samym mieszkaniu :o Quote
Naya Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Boss jeden ON był z papierami, drugi nie. Cao mialam jednego (tak tylko dla twojej widaomosci) bokserka jest z Grenlandii, a amstaffke mam na kartce papieru. aha i ten rudzielec to jest owczarek połodnioworosyjski, tylko zmienil kolor wskutek słonca....no coz prawda jest bolesna... Quote
tunio Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Horacy mialam o to samo spytac bo ode mnie tez jakies 10min drogi carragan a może ty mieszkasz za ścianą :o a może my mieszkamy w tym samym mieszkaniu :o A nie chowasz tam gdzies pod lozkiem wilczarza ? Jesli tak to wielce prawdopodobne :wink: A tak na powaznie to po prostu jestem z pod tarnogorskiej dzielnicy bytomia wiec do Miechowic daleko nie ma :wink: BTW.Horacy hodowla Nayi nazywala sie Ge-Da-No . Slyszales o takiej ? Bo ja nie :hmmmm: Ale moze faktycznie trzeba by sie w oddziale spytac ? Chyba nawet JustynaJK tam pracuje :hmmmm: Quote
Naya Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Jutro pojawi się większość moderatorów, zajmiemy się tym żebyś dostała od dawna zasłużonego bana!! Bana za: liczne kłamstwa, obrażanie innych forumowiczów, często doświadczonych hodowców, chamskie obrażanie uznanych hodowli, pomówienia wobec instytucji stworzonych dla pomagania zwierząt! Cooo :o ??? chamskie obrazanie uznanych hodowli???? pomowienia wobec instytucji stworzonych dla pomagania zwierzat?? o czym ty mowisz człowieku?? Quote
Matisse Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Naya Boss pewnie mowi o tym co mozna przeczytac w calej historii Twoich postow... Hahaha, ale swoja droga historia z Cao jest przednia, rozbawila mnie do lez. A Carr za pewne chce sprawdzac czy taka hodowla w ogole kiedykolwiek istniala, pewnie w latach 70 tak jak psy, ktore kiedys podalas bodajze jako rodzicow Twojej papierzastej, co widac od razu po zdjeciach, bokserki. Czy tak trudno sie domyslic? Quote
lapis Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 i jeszcze taka jedna mała uwaga... naya, może warto czasem zerknąć do słownika ortograficznego...?? myslę, że zamiast wypisywać tu takie głupoty, lepiej spożytkowałabyś swój czas ucząc się ortografii i składni... p.s. i tak a propos... a propos pisze się tak: "a propos"............................ :lol: "Cisnęło" mi się to już dawno by napisać, ale myślałam, że to może emecje, albo co! -ZGADZAM SIĘ Jutro pojawi się większość moderatorów, zajmiemy się tym żebyś dostała od dawna zasłużonego bana!! Bana za: liczne kłamstwa, obrażanie innych forumowiczów, często doświadczonych hodowców, chamskie obrażanie uznanych hodowli, pomówienia wobec instytucji stworzonych dla pomagania zwierząt! I wkońcu forum wróci do normalności Quote
Naya Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Twojej papierzastej, co widac od razu po zdjeciach, bokserki. Czy tak trudno sie domyslic? Buahahaha pierzastej??? Czyli ona jest długowłosa.. he he ale jaja :] Quote
horacy Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 A nie chowasz tam gdzies pod lozkiem wilczarza ? Jesli tak to wielce prawdopodobne a coś właśnie dzis kudłatego wyczułem pod kołdrą :lol: :lol: A tak na powaznie to po prostu jestem z pod tarnogorskiej dzielnicy bytomia wiec do Miechowic daleko nie ma wiem 8) do stolarzowic ode mnie tez 10 min z tym ze na rowerze ale kolarz ze mnie wyborowy 8) BTW.Horacy hodowla Nayi nazywala sie Ge-Da-No . chyba Ga-Da- No i Kła- Ma- No ( ale nie wzięto pod uwage ze daleko tak się Nie- U- Je - Dzie 8) :lol: pozdrawiam Quote
tufi Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Twojej papierzastej, co widac od razu po zdjeciach, bokserki. Czy tak trudno sie domyslic? Buahahaha pierzastej??? Czyli ona jest długowłosa.. he he ale jaja :] No tak - choroba wspolczesnych dzieci - czytanie bez zrozumienia :-? Quote
Matisse Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Tufi ale dobrze, ze przynajmniej smiac sie z tego potrafi :lol: Quote
Naya Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Do tego ONa... zanim zmarł pan Nowak, hodowla nazywała sie z "Czarnego Bytomia", a po Jego smierci zona nazwałaGe-Da-No. Nie wiem czy Nowak był przewodniczacym sekcji czy prezesem tego zwiazku. Gdzies na stronce widzialam zdjece calego zarzadu z Bytomia, niestety nie wiem na ktorej. Quote
benia Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Cooo :o ??? chamskie obrazanie uznanych hodowli???? pomowienia wobec instytucji stworzonych dla pomagania zwierzat?? o czym ty mowisz człowieku?? no i sama widzisz... jak mamy cię poważnie traktować, jak ty kompletnie nie rozumiesz co się do ciebie mówi (=pisze...)... a co więcej sama ani nie pamiętasz, ani nie rozumiesz, co wypisujesz... :-? Quote
Naya Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Kurde... teraz z pewnoscia bedziecie mi wmawiac, ze nie ma i nie bylo takiej hodowli ONow, z reszta to mozna w ZK sprawdzic. Dla wscibskich moge podac jego nr tat. Quote
tunio Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 Horacy a nie przylaczylbys sie do agillity ze swoja bullka (dobrze pamietam ? )ktora zamierzasz miec ? 8) Toc na rowerze to kilka minut a bulla na bagaznik :wink: Quote
benia Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 eeeeeee tam na bagażnik... bullki świetnie jeżdżą na deskorolce... :wink: widziałaś chyba?? :D Quote
tunio Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 eeeeeee tam na bagażnik... bullki świetnie jeżdżą na deskorolce... :wink: widziałaś chyba?? :D ja widzialam tylko buldoga nie bullika...Cosik przegapilam ? :hmmmm: Quote
benia Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 noooooooooo!!!!! przegapiłaś!!!! ale gdzieś tutaj jest ten filmik, z tego co pamietam to go MSMIMI wrzuciła.... :D Quote
Rocki Posted April 25, 2004 Posted April 25, 2004 yyy... z koleji ja pamietam tylko bullika(niestety nie pamietam gdzie :oops: :cry: ) ale o bulldogu pierwsze slysze (moze ktos wie gdzie jest :lol: bede wdzieczny) Quote
lapis Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Twojej papierzastej, co widac od razu po zdjeciach, bokserki. Czy tak trudno sie domyslic? Buahahaha pierzastej??? Czyli ona jest długowłosa.. he he ale jaja :] No tak - choroba wspolczesnych dzieci - czytanie bez zrozumienia :-? Oj brak już słów BTW.Horacy hodowla Nayi nazywala sie Ge-Da-No . chyba Ga-Da- No i Kła- Ma- No ( ale nie wzięto pod uwage ze daleko tak się Nie- U- Je - Dzie 8) :lol: pozdrawiam horacy to było super, tylko czy będzie potrafiła to odczytać, mam co do tego wątpiwości Quote
lapis Posted April 26, 2004 Posted April 26, 2004 Są tu 3 filmiki, ja niestety nie mogłam ich obejrzeć, ale wfh85 przesłał mi 2 na priwa więc jeśli będziesz mieć jakieś problemy to pisz http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=10215&sid=a4acfa95d220a5d5a91ac8b069da3a21 Quote
Recommended Posts