Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta sunia złamała całkowicie nasze serca.:placz: Prosiła tak bardzo abyśmy ja zabrały, tak jakby to była moja sunia a ja, jej pani, i tam ją na chwile umieściłam w boksie.

Bardzo, bardzo prosila popiskujac, wdrapujac sie po siatce wez mnie błagam cie, błagam zabierz mnie stad:placz:

To cudowna, młoda, bardzo kontaktowa sunia, widać, że jest po porodzie albo może przed? No nie wiem na 100% czy po-brzuszek ma normlany ale sutki..nabrzmiałe..koniec lub początek laktacji..

Typ "jamnik" waga, no tak ok 8-10 kg.
Sama dobroć "sucza" !! I śliczna przy tym, co trzeba więcej??

ze strony schroniska:
13 grudnia zgłosiliśmy się do Was z apelem o pomoc w zbiórce funduszy na sterylizację. Założyliśmy osobne konto do zbiórki pieniędzy z przeznaczeniem tylko na ten cel. Jeżeli chcecie pomóc prosimy o wpłaty na konto Fundacji "Niedźwiedź" w: PKO BP I/ o W-wa
nr konta: 69 1020 1013 0000 0802 0170 4592
z dopiskiem "sterylizacja".

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
czy sunia w takim razie jest czy nie jest w ciąży?
pokażę ją jednej pani,ale najpierw potrzebna jest odpowiedź na powyższe pytanie

Bede w schroniku byc moze jutro a jak nie to napewno w niedziele. Sprawdze, zapytam, potwierdze.

Posted

Aniolku unies sie na skrzydelkach i pokaz ludziom.
Czlowiek od czlowieka potrafi zadac zaufania, zas od zwierzat dowodow (ze nie brudzi, ze slucha sie, ze aportuje..). Na szczecie na zwierzeta jest sposob i nie trudno jest je nauczyc w odroznieniu od czlowieka..

Posted

Arko, Lusia jest cudna :loveu:. Zrobię jej allegro, ale waham się, czy nie poczekać na sterylkę. To zawsze bezpieczniejsze, oddawać o adopcji już po sterylce. wtedy na pewno nie ma ryzyka przypadkowych szczeniaków. Co ty na to?

Poza tym napisz mi proszę, w jakim ona jest wieku?

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Arko, Lusia jest cudna :loveu:. Zrobię jej allegro, ale waham się, czy nie poczekać na sterylkę. To zawsze bezpieczniejsze, oddawać o adopcji już po sterylce. wtedy na pewno nie ma ryzyka przypadkowych szczeniaków. Co ty na to?

Poza tym napisz mi proszę, w jakim ona jest wieku?
Lusia wyglada na mlodą sunie, ok roku. Mozesz spokojnie ja "wystawic" na allegro.;) Sprawa sterylki bedzie pod kontrola, jak jest po porodzie sterylki robic teraz nie mozna.:shake:
Kontakt w sprawie adopcji podawaj do mnie: (022)724 04 90, 609 075 026 [email protected]

Prosze, tylko podaj w ogloszeniu jej imie-Lusia:loveu: