ARKA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ta sunia złamała całkowicie nasze serca.:placz: Prosiła tak bardzo abyśmy ja zabrały, tak jakby to była moja sunia a ja, jej pani, i tam ją na chwile umieściłam w boksie. Bardzo, bardzo prosila popiskujac, wdrapujac sie po siatce wez mnie błagam cie, błagam zabierz mnie stad:placz: To cudowna, młoda, bardzo kontaktowa sunia, widać, że jest po porodzie albo może przed? No nie wiem na 100% czy po-brzuszek ma normlany ale sutki..nabrzmiałe..koniec lub początek laktacji.. Typ "jamnik" waga, no tak ok 8-10 kg. Sama dobroć "sucza" !! I śliczna przy tym, co trzeba więcej?? ze strony schroniska: 13 grudnia zgłosiliśmy się do Was z apelem o pomoc w zbiórce funduszy na sterylizację. Założyliśmy osobne konto do zbiórki pieniędzy z przeznaczeniem tylko na ten cel. Jeżeli chcecie pomóc prosimy o wpłaty na konto Fundacji "Niedźwiedź" w: PKO BP I/ o W-wa nr konta: 69 1020 1013 0000 0802 0170 4592 z dopiskiem "sterylizacja". Quote
agata-air Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 piękny tytuł Arko:) Sunia jest przurocza, wspina sie po siadce, bylby być bliżej człowieka wydostać się w zkaltki... Quote
ARKA Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 :roll: czy tylko mnie zauroczyla Lusia?:shake: Quote
olenka_f Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 dziewczynko niech ktoś zobaczy jaka ty bidunia jesteś Quote
MagYa^^ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Przecudna mysza... Jest urodziwa i z tego co czytam chetna do wspolpracy z czlowiekiem. NALEZY JEJ SIE PRAWDZIWY DOM! SZUKAMY, ogloszenia gdzie sie da! Quote
Poker Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 czy sunia w takim razie jest czy nie jest w ciąży? pokażę ją jednej pani,ale najpierw potrzebna jest odpowiedź na powyższe pytanie Quote
ARKA Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Poker napisał(a):czy sunia w takim razie jest czy nie jest w ciąży? pokażę ją jednej pani,ale najpierw potrzebna jest odpowiedź na powyższe pytanie Bede w schroniku byc moze jutro a jak nie to napewno w niedziele. Sprawdze, zapytam, potwierdze. Quote
agata-air Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 sunia na 90% nie jest w ciązy, juz urodziła ale szczeniaki zostały uśpione Quote
MagYa^^ Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='ARKA'] sliczna mala panna prosi o wsparcie na sterylizacje .. a przede wszystkim o domek. piekna jest... drobniutka, wspaniale oczka.. Quote
ARKA Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 NIkt tak slicznej dziewczynki, w tlumie, nie zauwaza.. Quote
MagYa^^ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Aniolku unies sie na skrzydelkach i pokaz ludziom. Czlowiek od czlowieka potrafi zadac zaufania, zas od zwierzat dowodow (ze nie brudzi, ze slucha sie, ze aportuje..). Na szczecie na zwierzeta jest sposob i nie trudno jest je nauczyc w odroznieniu od czlowieka.. Quote
GrubbaRybba Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Arko, Lusia jest cudna :loveu:. Zrobię jej allegro, ale waham się, czy nie poczekać na sterylkę. To zawsze bezpieczniejsze, oddawać o adopcji już po sterylce. wtedy na pewno nie ma ryzyka przypadkowych szczeniaków. Co ty na to? Poza tym napisz mi proszę, w jakim ona jest wieku? Quote
ARKA Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Arko, Lusia jest cudna :loveu:. Zrobię jej allegro, ale waham się, czy nie poczekać na sterylkę. To zawsze bezpieczniejsze, oddawać o adopcji już po sterylce. wtedy na pewno nie ma ryzyka przypadkowych szczeniaków. Co ty na to? Poza tym napisz mi proszę, w jakim ona jest wieku? Lusia wyglada na mlodą sunie, ok roku. Mozesz spokojnie ja "wystawic" na allegro.;) Sprawa sterylki bedzie pod kontrola, jak jest po porodzie sterylki robic teraz nie mozna.:shake: Kontakt w sprawie adopcji podawaj do mnie: (022)724 04 90, 609 075 026 [email protected] Prosze, tylko podaj w ogloszeniu jej imie-Lusia:loveu: Quote
MagYa^^ Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Moze ktos zechce umiescic sobie LUSIE w podpisie? Zapraszam :) Quote
ARKA Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='MagYa^^']Moze ktos zechce umiescic sobie LUSIE w podpisie? Zapraszam :) :loveu:DZIEKI!! Quote
GrubbaRybba Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Wystawiłam Lusię na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=295233944 Quote
ARKA Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 :loveu:dzieki-no mam nadzieje,ze kolejka sie ustawi po Lusieńkę.;) Quote
MagYa^^ Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Hallo aniolku podnosze do gory! Powodzenie na allegro! Mam nadzieje, ze zglosci sie jakis godny Ciebie domek! Quote
ARKA Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 No czekam na telefony w sprawie adopcji Lusi, taka sliczna i madra i mila, no muuusi domek znalezc.:p Quote
Recommended Posts