Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Arko -prosze o info :najważniejsze jak sie dogaduje z suniami w swoim rozmiarze i czy utrzymuje czystosc (pewno tego nie wiesz),jak podchodzi do meżczyzn.
Mam chetna super Pania ale musze trochę Cie pomeczyc pisz wsio co wiesz na jej temat.
Pani mieszka w W-wie .Wzięla odemnie jamnisiowata sunie ,która zagubiła sie na Saskiej Kepie.Nie ma wymagań tylko oby nauczyłą sie nie siusiac.Pani pracuje ,uposażona dobrze.Busi jest smutno i chce dla niej towarzyszke.
Beata

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gamoń']Arko -prosze o info :najważniejsze jak sie dogaduje z suniami w swoim rozmiarze i czy utrzymuje czystosc (pewno tego nie wiesz),jak podchodzi do meżczyzn.
Mam chetna super Pania ale musze trochę Cie pomeczyc pisz wsio co wiesz na jej temat.
Pani mieszka w W-wie .Wzięla odemnie jamnisiowata sunie ,która zagubiła sie na Saskiej Kepie.Nie ma wymagań tylko oby nauczyłą sie nie siusiac.Pani pracuje ,uposażona dobrze.Busi jest smutno i chce dla niej towarzyszke.
Beata[/quote]

Ale odnalazla swoja sunie?

gmon-tyle wiem o suni co napisalam, nie sadze aby ktos ze schroniska wiedzial coklwiek wiecej o niej.

Jest w boksie z innymi psami/sukami wiec sie dogaduje.

Co do utrzymania czystosci-nic nie wiem nie sprawdze:shake:
Trzeba zalozyc najgorsze i poswieci czas na nauke suni:shake:
To madre malenstwo i tak pragnace domu, ze szybko sie nauczy;) :placz:

Co do tego czy potrafi chodzi na smyczy czy nie, tez nie sprawdzę:shake:

Nie zaryzykuje wyjecia jej z boksu bo w boksie gdzie jest, sa tez psy sporo wieksze o niej-wiec wiesz o co chodzi..

Moge tylko sie dowiedziec, jak bede na dniach, skad sunia znlazla sie w schronisku-jak dlugo tam juz jest..

Posted

Macie wiadomości pod którym nr ewid.sunia jest zarejestrowana .Sama moge zadzwonic i sie dowiedziec o nią tylko musze wiedziec i oni musza wiedziec o która sunie konkretnie chodzi.

Posted

[quote name='gamoń']Macie wiadomości pod którym nr ewid.sunia jest zarejestrowana .Sama moge zadzwonic i sie dowiedziec o nią tylko musze wiedziec i oni musza wiedziec o która sunie konkretnie chodzi.[/quote]

:shake: nie widzialam aby psy mialy jakies numerki itp. Tylko tyle co moge pomoc to to, ze jest na wybiegu, ktory jest pod opieka p.Adama..a telefon podany jest do p.Magdy.

Ja do Niej wieczorem zadzwonie, moze, moze coskolwiek bedzie wiedziala o suni-ja Jej wytlumacze gdzie sunia jest, na ktorym wybiegu...
Teraz sie nie dodzwonisz-w dzien.

Posted

To bardzo Cie prosze zadzwoń do Pani Magdy.Opisz dokładnie jak sunia wygląda ,gdzie sie znajduje i postaraj sie uzyskac jak najwiecej info o sunieczce.Ja juz wysyłam nasz watek do Pani Barbary aby zobaczyła sunie.W razie czego postaramy sie na kilka dni przed pojechaniem do włascicielki poduczyc ją załatwiania sie tylko na spacerku.Ma byc łagodna i dogadywac sie z jamnisiowata Busią.

Posted

Rozmawialam z p.Magda nie bardzo wie,o ktora sunie chodzi-jutro ma sprawdzic i dac mi znac. Ale ja i tak na dniach bede w schronisku to zapytam, pokaze palcem.

Posted

Aniela -Pani wybrała 3 sunie.Wsród nich jest Twój Aniołek.Prosze o jak najwiecej informacji o niej,Jak sie cos o niej dowiesz podam Ci telefon do zainteresowanej .Sprawa pilna a dom super i jeszcze raz super.Także działaj.
Pozdrawiam
Beata

Posted

gamoń napisał(a):
Aniela -Pani wybrała 3 sunie.Wsród nich jest Twój Aniołek.Prosze o jak najwiecej informacji o niej,Jak sie cos o niej dowiesz podam Ci telefon do zainteresowanej .Sprawa pilna a dom super i jeszcze raz super.Także działaj.
Pozdrawiam
Beata

Jutro bede w schronisku!;)

Posted

Co do Lusi wersje sa dwie, jedna p.Magdy druga pracownika, ktory sie nią opiekuje.

Pani Magda twierdzi, ze byly przywiezione sszczeniaki w srod nich Lusia. Szczenieta znalazly domy tylko Lusia nie, Lusia jest caly czas w schronisku.

P.Adam twierdzi, ze Lusia jest w schronisku od 4 m-c, przyjechala jako juz dorosla sunia.

Posted

[quote name='ARKA']

Co do Lusi wersje sa dwie, jedna p.Magdy druga pracownika, ktory sie nią opiekuje.

Pani Magda twierdzi, ze byly przywiezione sszczeniaki w srod nich Lusia. Szczenieta znalazly domy tylko Lusia nie, Lusia jest caly czas w schronisku.

P.Adam twierdzi, ze Lusia jest w schronisku od 4 m-c, przyjechala jako juz dorosla sunia.

tooo moze chodzi o obie LUSIE? bo sa do siebie podobne ;) tylko jedna mala a druga wieksza...;)

Posted

gamoń napisał(a):
Coś na temat jej charakteru wiesz???
Ona mieszkałaby w W-wie z sunia dwuletnia i musiałyby sie zgadzac.

gamn, sunia jest na wybiegu z innymi psami-zgadza sie z nimi a czy z dwuletnia sunia przypadna sobie do gustu to ja nie potrafie powiedziec. Nie pies rzadzi tylko opiekun a psy sie same miedzy soba ustawiaja..
A moze ona tamtej suni nie przypadnie do gustu dlaczego ona milaby sie nie zgadzac? Zawsze pies przychodzacy, nowy, jest w pozycji 'poddanej'. Powinny poznac sie poza domem i razem wrocic do domu.

Posted

ARKA napisał(a):
:Rose: Dziekuje Ziutka;)

Nie ma za co :oops:
Polecam się na przyszłość - jak dostane tekst, namiary na kogo podawać i fotki + wątek na który mam wkleić linki to zawsze zrobię jak trzeba :lol: