Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malibo57']

Podjęłam dziś decyzję o przeniesieniu na Rufiego deklaracji stałej, którą wpłacam na Loriego.

Poprosiłam o przeniesienie wpłaty lutowej na konto Rufiego, aby była jutro już do jego dyspozycji.[/QUOTE]

W kwestii rozliczeń zapytam jeszcze o moja wpłatę deklaracji lutowej na Loriego - czy została "przeksięgowana" na Rufiego? Nie ma jej w rozliczeniu.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu jest rozliczenie, które robiłam 20 lutego, więc to chyba o to chodzi:

[quote name='Murka']Rozliczenie Rufcia:

[B]Stan konta na 18 styczeń wynosił +90,90 zł
Wpłaty:[/B]
30 zł eloise
50 zł agusiazet
50 zł Ra dunia
200 zł Malibo57[B]
200 zł Malibo57 (przeniesione z Loriego)[/B]
100 zł agata51
50 zł Beata Z.
300 zł bazarek Murki
200 zł jess
10 zł Dark Lord
[B]Razem: 1270,90 zł[/B]

[B]Koszty:[/B]
360 zł hotelowanie
24,90 zł Esseliv Forte
12 zł Spironol
70 zł przyjazd weta, badanie, leki
16,30 zł antybiotyk
20 zł wizyta w lecznicy
3,70 zł Furosemid
156 zł wizyta w klinice w Lublinie
70 zł transport do Lublina
12 zł Spironol
35 zł Immunoglukan
435 zł leki zamówione w Lublinie
52 zł Rubenal 75mg
60 zł Rubenal 300mg
[B]Razem: 1326,90 zł[/B]

1270,90 zł - 1326,90 zł = -56 zł
[COLOR=red][B]Stan konta na 17 luty wynosi -56 zł.[/B][/COLOR]

[/QUOTE]

Mam nadzieję, że nie poputałam znowu czegoś...

Posted

Doszły do mnie jeszcze dwie wpłaty na Rufiego: 50 zł od agata51 i 50 zł od agusizet.
Więc razem jest [B]125,80 zł[/B]. Nikt nie zgłasza propozycji na jakiego psiaka to przesunąć... To może ja dam propozycję naszego drugiego weterana, też schorowanego staruszka Kurusia?

Posted

[quote name='Murka']Doszły do mnie jeszcze dwie wpłaty na Rufiego: 50 zł od agata51 i 50 zł od agusizet.
Więc razem jest [B]125,80 zł[/B]. Nikt nie zgłasza propozycji na jakiego psiaka to przesunąć... To może ja dam propozycję naszego drugiego weterana, też schorowanego staruszka Kurusia?[/QUOTE]

Jasne!!! Mogą pójść dla Karusia:)

Posted

Zapraszam do naszego dziadeczka Opcia wyciagnietego ze schroniska 22.4.2011.
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206392-Starość-nie-radość-czyli-historia-bardzo-typowa-dziadeczek-OPCIO-z-Mielca[/URL]

Posted

Pieniążki poleciały do Kurusia, dzięki wielkie!
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/143499-Kuru%C5%9B-ju%C5%BC-mo%C5%BCe-oddycha%C4%87-ale-nie-odetchn%C4%85%C4%87-z-ulg%C4%85-wci%C4%85%C5%BC-czeka-na-dom-%28/page46"]http://www.dogomania.pl/threads/143499-Kuru%C5%9B-ju%C5%BC-mo%C5%BCe-oddycha%C4%87-ale-nie-odetchn%C4%85%C4%87-z-ulg%C4%85-wci%C4%85%C5%BC-czeka-na-dom-(/page46[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

Co do sekcji: doktor powiedział, że robił ją sam i nie może wydać żadnego dokumentu. Gdyby takowy był potrzebny, musiałby zrobić ją anatomopatolog i trzebaby zapłacić 200 zł.
[B]Malibo[/B], jak masz jakieś pytania do dr to może zadzwoń do niego.

Posted

Szkoda, że nam doktor tego wcześniej nie powiedział. Rozumiem, że nie może zrobić żadnego opisu? Sądziłam, że to anatomopatolog robił sekcję.
Myślę, że nie tylko ja mam pytania do doktora.

Posted

Fajnie, że chciał, ale nas pytał o zgodę na sekcję, a nie na prywatne grzebanie w martwym psie. W rozmowie ze mną był 100% pewien, że znajdzie rozlany nowotwór albo inny, ale "on tam jest, ja to wiem". Nowotworu nie było. Może, gdyby się znalazł, to i opis by był.

Posted

dziewczyny, pewnie, ze dobrze byłoby wiedzieć na 100 % na co umarł Rufi... ale pomyślcie stworzyłyscie z Murka namiastkę prawdziwego domu, którego Rufi może nigdy nie miał...? otoczyłyście go miłościa i opieką, jakiej wiele psów w normalnych domach nie posiada...

Rufi odszedł kochany. Nie odszedł cierpiąc jako bezimienny pies w schroniskowym boksie. DZIĘKI WAM I WASZEJ MIŁOŚCI.

• 4 weeks later...
Posted

nie moge znalezc subskrybcji watku hotelu u Murki wiec pozwole sobie u Rufika ( mysle ze nie mialby nic przeciwko pomocy kolejnym staruszkom) wkleic watek i zapisac jednego z tych biedakow do kolejki hotelikowej:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/208499-Jeden-stary-drugi-ślepy-dwa-wyżły-w-schronisku?p=17051105#post17051105[/URL]

Posted

Wątku na dogo nie ma, bo usunięto... Jest wątek na jamorowym forum (nie mogę podać linku, bo cenzura dogo zabrania :lol: ).

Mogę wpisać w kolejkę, ale trochę potrwa zanim dojdzie do psiaka... Kolejka długa a adopcje idą jak krew z nosa... :(

Posted

[quote name='Murka']Wątku na dogo nie ma, bo usunięto... Jest wątek na jamorowym forum (nie mogę podać linku, bo cenzura dogo zabrania :lol: ).

Mogę wpisać w kolejkę, ale trochę potrwa zanim dojdzie do psiaka... Kolejka długa a adopcje idą jak krew z nosa... :([/QUOTE]

Czy to też z powodu cenzury Twój banerek jest niepodlinkowany, czy tylko mnie nie przekierowuje?