Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suka jest w schronisku od sylwestrowej nocy.Gdy ja pierwszy raz zobaczylam,serce podeszlo mi do gardla,jest identyczna jak Chaberka z lodzkiego schronu,ktora znalazla dom rok temu,wlasnie w Sopocie.Wzieli ja naprawde fajni ludzi...pamietalam,ze Chaberka ma chipa,sprawdzalismy pare razy i nic....w domu wygrzebalam watek Chaberki i...UFFFFFFFFFFF to nie ona :) Chaberka nie miala bialej koncowki ogona.

Dodatkowo zdenerwowana bylam fakterm,ze ta suka w schronisku jest powyciagana,musiala ledwo co zakonczyc karmienie szczeniat.

Suka jest w schronisku i czeka na wlasciciela,jezeli on sie nie zjawi,bedziemy jej musili szukac nowych wlascicieli.Sprawa tym trudniejsza,ze to mc husky.

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mix nie mix, nie chcę urazić miłośników ale ta sunia jest dużo ładniejsza niż oryginalne husky...albo to złudzenie pod wpływem zdjęć ale wygląd, spojrzenie oczków ma zabójczo wilcze, coś przepięknego!!!

Posted

brazowa1 napisał(a):
nikt sie o nia nie pyta,nikt jej nie ma zamiaru odebrac.

Czyli jeszcze parę dni kwarantanny? Tylko co dalej? Ktoś do niej podchodzi? Jaka jest w zachowaniu, czy za wcześnie by pytać?

Posted

przyszla 31 grudnia,obowiazuje 14 dni kwarantanny.Suka ma bardzo huskowaty charakter,nie ma z nia problemow,jest pozytywanie nastwiona do ludzi.Jedne,co o niej na pewno wiemy,to to,ze panicznie boi sie wystrzalow.

Posted

Wczoraj dzwoniła do mnie babka w sprawie mojego husky ze schronu, ale on w zeszłym tygodniu poszedł do domu. Powiedziałm jej, że na trójmieście jest ogłoszenie o suczce. Zadzwoniła? moge podać jej numer

Posted

dwoni następna - mówię jej to samo, a ona na to: jak nie biały - to ona nie chce!
Więc brązowa - farbuj sunię
dziwni ci ludzie - a to z astary, a to nie biały, a to nie ma zębów, a to... - zapominają, że schronisko to nie hodowla

Posted

Ja wiem kto chce :)
Dzisiaj zobaczyłem na forum czechosłowackiego Wilczaka foto ładnej suni w postaci krzyżówki huskiego z ????. mam pytanie w jakim wieku jest sunia i jak się zachowuje w stosunku do ludzi. Ewentualnie czy posiada jakieś obrażenia czy można byłoby zobaczyc inne zdjęcia??? Serdeczne dzięki za pomoc okazana temu pieskowi. Pozdrawiam G. R.
Hmmm i co ja mam odpisać :) Odeśle Pana do Brązowej:):)