brazowa1 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Suka jest w schronisku od sylwestrowej nocy.Gdy ja pierwszy raz zobaczylam,serce podeszlo mi do gardla,jest identyczna jak Chaberka z lodzkiego schronu,ktora znalazla dom rok temu,wlasnie w Sopocie.Wzieli ja naprawde fajni ludzi...pamietalam,ze Chaberka ma chipa,sprawdzalismy pare razy i nic....w domu wygrzebalam watek Chaberki i...UFFFFFFFFFFF to nie ona :) Chaberka nie miala bialej koncowki ogona. Dodatkowo zdenerwowana bylam fakterm,ze ta suka w schronisku jest powyciagana,musiala ledwo co zakonczyc karmienie szczeniat. Suka jest w schronisku i czeka na wlasciciela,jezeli on sie nie zjawi,bedziemy jej musili szukac nowych wlascicieli.Sprawa tym trudniejsza,ze to mc husky. Quote
majqa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Mix nie mix, nie chcę urazić miłośników ale ta sunia jest dużo ładniejsza niż oryginalne husky...albo to złudzenie pod wpływem zdjęć ale wygląd, spojrzenie oczków ma zabójczo wilcze, coś przepięknego!!! Quote
majqa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Czy są jakieś wieści o losach suni? Zgłosił się ktoś? Quote
klira0 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 i jak tam z pieknoscia?? hoopaj i pokaz sie:cool3::p Quote
majqa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 brazowa1 napisał(a):nikt sie o nia nie pyta,nikt jej nie ma zamiaru odebrac. Czyli jeszcze parę dni kwarantanny? Tylko co dalej? Ktoś do niej podchodzi? Jaka jest w zachowaniu, czy za wcześnie by pytać? Quote
brazowa1 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 przyszla 31 grudnia,obowiazuje 14 dni kwarantanny.Suka ma bardzo huskowaty charakter,nie ma z nia problemow,jest pozytywanie nastwiona do ludzi.Jedne,co o niej na pewno wiemy,to to,ze panicznie boi sie wystrzalow. Quote
pati-c Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 niesamowita..cos takiego wilczego,dumnego ma w sobie.. przepiekna sunia.. Quote
Aga - Czakra Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Wczoraj dzwoniła do mnie babka w sprawie mojego husky ze schronu, ale on w zeszłym tygodniu poszedł do domu. Powiedziałm jej, że na trójmieście jest ogłoszenie o suczce. Zadzwoniła? moge podać jej numer Quote
Aga - Czakra Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 dwoni następna - mówię jej to samo, a ona na to: jak nie biały - to ona nie chce! Więc brązowa - farbuj sunię dziwni ci ludzie - a to z astary, a to nie biały, a to nie ma zębów, a to... - zapominają, że schronisko to nie hodowla Quote
majqa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Polać wapnem lub posypać mąką...:shake: Ci ludzie nie są dziwni tylko...nie warci tego psa !!! Quote
majqa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Śliczna husky, zagubiona za sprawą huków sylwestrowych? Wyrzucona? Tak, czy owak, na drodzę po nowy domek!!! Quote
klira0 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 kto chce piękną wilczkę...spójrzcie w jej oczy:cool3: Quote
vesna30 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ja wiem kto chce :) Dzisiaj zobaczyłem na forum czechosłowackiego Wilczaka foto ładnej suni w postaci krzyżówki huskiego z ????. mam pytanie w jakim wieku jest sunia i jak się zachowuje w stosunku do ludzi. Ewentualnie czy posiada jakieś obrażenia czy można byłoby zobaczyc inne zdjęcia??? Serdeczne dzięki za pomoc okazana temu pieskowi. Pozdrawiam G. R. Hmmm i co ja mam odpisać :) Odeśle Pana do Brązowej:):) Quote
brazowa1 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 odsylaj! :) pogadamy z panem,wypytamy:) Quote
majqa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 3mam kciuki by los tej piękności się odmienił. Oby rozmowa z tym Panem wniosła coś pozytywnego... Quote
Recommended Posts