Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eliza_sk']Nie ma problemu z moją pomocą, tylko niech się ten szalony tydzień i weekend skończy, bo mam urwanie głowy, w weekend szkoła i ogromne kolokwium, po kilka wysyłek z zakończonych bazarków dziennie i jeszcze praca, a nauka w lesie ...

Ale można na mnie oczywiście liczyć, tylko w weekend nie będę miała netu jak coś, bo do szkoły jadę w sobotę rano i wracam w niedzielę wieczorem:(

Ale jak coś korespondencję mogę prowadzić ;)[/quote]

uuuhhh...rozumiem Cie...ja też dzisiaj w pracy mam urwanie głowy :shake: nawet do Fąfelka nie mialam czasu wczesniej zajrzeć :-(
o studiach to juz nie będę sie wypowiadac ale widze ze mamy zjazdy na przemian ;)
trzymam kciuki za dobre oceny :cool3:

Posted

[quote name='maciaszek']Mój numer to 605 788 166. Jutro po południu powinnam mieć czas. W piątek różnie może być, bo wtedy będę w pracy.
A masz gg? Bo może tak będzie prościej się komunikować?[/quote]

hm....to jutro po południu, to chyba miało być to co minęło....ech... nie dałam rady niestety dzisiaj :-(
W każdym razie dziękuję za numer-juz zapisany i odezwę się na gg do Ciebie....

jak sie nie uda, to będę musiała sobie sama poradzić....jutro w pracy taki sam meksyk moze być, bo mamy urlopy więc jak jutro sie nie da, to może w sobotę na spokojnie będę wystawiać :diabloti:

Buziaki dla Fąfelka przesyłam :loveu: i mam nadzieje - do jutra!

Posted

[quote name='ewelinka_m']więc widzę, że prace nad cegiełkowym allegro trwają ! trzymam kciuki za efekty końcowe :cool3:[/quote]

dziękujemy ewelinko! kciuki jak najbardziej sie przydadzą...z moimi brakami w wystawianiu na allegro :evil_lol:

Posted

[quote name='rufusowa']dziękujemy ewelinko! kciuki jak najbardziej sie przydadzą...z moimi brakami w wystawianiu na allegro :evil_lol:[/quote]
rufusowa dasz radę ;) jeszcze z pomocą maciaszek i elizy to już w ogóle nie ma o co się martwić :cool3:

Posted

[quote name='rufusowa']więc jak jutro sie nie da, to może w sobotę na spokojnie będę wystawiać :diabloti:[/quote]Jutro i w sobotę po południu pracuję. Z telefoniczną rozmową może być różnie, ale na gg na 90% będę mogła się z Tobą konsultować :).

Posted

a oto efekt wspólnych wysiłków maciaszek i elizy_sk :)
[url]http://allegro.pl/item337871267_shar_pei_fafel_wymaga_leczenia_uratuj_go_.html[/url]
:multi::multi::multi:

zapraszam do rozpowszechnienia gdzie sie da :) i do pomocy :oops:

Posted

[quote name='rufusowa']a oto efekt wspólnych wysiłków maciaszek i elizy_sk :)
[URL]http://allegro.pl/item337871267_shar_pei_fafel_wymaga_leczenia_uratuj_go_.html[/URL]
:multi::multi::multi:

zapraszam do rozpowszechnienia gdzie sie da :) i do pomocy :oops:[/quote]
świetna robota :loveu:
trzymam kciuki:kciuki: oby dużo cegiełek poszło

Posted

eliza_sk myślę, ze za radą maciaszka dobrze będzie wysyłać osobom, które przelały pieniążki (poki co nikt nie kupil zadnej cegielki ale mam nadzieje, ze to sie zmieni :mad:) tekst, który zaraz przytoczę.

Gdybyś nie nadązała, to po prostu prześlij mi nicki kilkunastu osób które przelały już kasę i wtedy ja hurtowo ten tekst do nich prześlę (w miarę możliwości).

No i oczywiście będę wystawiać komentarze :)

oto tekst maciaszka:

"W mailach do kupujących (wysyłanych, gdy już wpłacą pieniądze) pisałam (przy aukcji Norda), że nie spodziewaliśmy się takiego odzewu, że koszty druku i wysyłek byłyby duże, więc wysyłamy fotki mailem i mamy nadzieję, że zgodzą się Państwo na przekazanie pieniędzy, które miały być przeznaczone na druk, na psiaka."

wyobrazam to sobie tak ze te osoby ktore będą chcialy w ogole fotki to podadzą adresy mailowe a te ktore nie będą chcialy nie podadzą :evil_lol: ale to wszystko moze mi sie tylko wydawac ;)

aha....i jeszcze jedno...będę na dogo dopiero w poniedziałek wiec mam nadzieje ze nie bedzie lawiny pytań jutro ;)

Posted

Dorwałam się do netu i co widzę :) Dzięki Rufusowa :))))
Czy wy też to widzicie i w tekście aukcji nie ma polskich liter-są kwadraciki zamiast nich, czy to u mnie coś dziwnie wyszło?

Posted

[quote name='margo001']No nie następny :-( zobaczcie tą bidę :-(

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9818120#post9818120[/URL][/quote]

ale bidula :placz:

Posted

[quote name='ewelinka_m']świetna robota :loveu:
trzymam kciuki:kciuki: oby dużo cegiełek poszło[/quote]

dzięki ewelinka_m kciuki sie przydadzą bo mimo wielu wyswietleń (juz prawie 600) cegielki poszly dwie i to moja kolezanka je kupila ;)

rozeslalam maila do znajomych z prosbą zeby w miare mozliwosci nas wsparli....bo chyba kazdy boi sie zacząc ;)

no i nie mam wielu komentarzy...moze to tez przeszkadza....a z tych co mam jest jeden negatyw od takiego gościa ze do dzis jak o nim pomysle to mnie krew zalewa :mad:

no ale jak człowiek chce byc uczciwy i wystawic komentarz ktory sie nalezy to dostaje jeszcze po pupie :shake:

Posted

[quote name='eliza_sk']Dorwałam się do netu i co widzę :) Dzięki Rufusowa :))))
Czy wy też to widzicie i w tekście aukcji nie ma polskich liter-są kwadraciki zamiast nich, czy to u mnie coś dziwnie wyszło?[/quote]

nie ma sprawy, ja tylko wystawiam :)

jak kolos? :cool3:

Posted

Rufusowa, coś nam się allegro ruszyło:))))

Jak możesz edytować opis aukcji to powiększ napis, żeby wszyscy dojrzeli:
[SIZE=3][FONT=Times New Roman,Times,serif][SIZE=4][COLOR=#47B100][B][COLOR=#FF1616]UWAGA!!![/COLOR] W tytule przelewu proszę podać swój nick + "dla Fąfla"
[FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=black]Aukcję do obserwowanych dodałam sobie ja, żeby nie szukać za każdym razem :) Także bez zbędnych radości, że ktoś obserwuje Fąfelka ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE]