eliza_sk Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 rufusowa napisał(a)::loveu: a czy odzywała się Pani w sprawie adopcji? pisała, że jest zootechnikiem i ma psy i chciała się czegoś wiecej dowiedzieć o Fąflu :p Widzisz, to ja jestem osiołek, bo nie zauważyłam tej pierwszej wpłaty wietrzyka 5 zł:) Na maila nikt nic nie pisał, Potter ma telefon, także nie wiem co tam słychać. Quote
Potter Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 W sprawie Fąfla dzwoniła tylko pewna studentka weterynarii z Lublina - zaoferowała DT dla jakiegoś schorowanego psa, np. Fąfla. Po dosyć długiej rozmowie, obiecała przesłać sms-em swoje dane - to było 3 dni temu, a do dzisiaj cisza... czyli jak zwykle. Quote
rufusowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='eliza_sk']Są nowe wpłaty :smile: Zestawienie wpłat: 1.BITSOUP14 - 5 zł 2. RAMPANCASIA- 30 zł 3. EWELINA DENIUSZ - 28 Zł 4. MWISELKA - 10 zł 5. zolzunka - 10 zł 6. WIETRZYK83 - 5 zł 7. thelastdevil - 5 zł 8. gusia0106 - 5 zł 9. AGUSIA-D1 - 10 zł 10. LAKSEN - 20 zł 11. zus69 - 50 zł 12. Mattinka - 5 zł 13. DANLIS - 20 zł 14. jarec73 - 5 zł 15. _MLENA_ - 5 zł 16. buba 21 - 10 zł 17. WIETRZYK83- 5 zł nowe wpłaty : 18. SUNNYCAT - 10 zł 19. Sylwuchha1. – 10 zł już załatwiam :) Quote
rufusowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Potter napisał(a):W sprawie Fąfla dzwoniła tylko pewna studentka weterynarii z Lublina - zaoferowała DT dla jakiegoś schorowanego psa, np. Fąfla. Po dosyć długiej rozmowie, obiecała przesłać sms-em swoje dane - to było 3 dni temu, a do dzisiaj cisza... czyli jak zwykle. możliwe, ze to ta sama osoba, bo pisała, ze szuka "psa z problemami". Nie pisała ze chodzi o tymczas :shake: Dalej trzymamy kciuki za Fąfelka :happy1: Quote
eliza_sk Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Trzymamy, trzymamy, nieustająco. Niepokoi mnie zakup 10 cegiełek przez nowego użytkownika kosjolda i młody 69 też nie wpłacił za 10 szt :roll: Ale może źle nie będzie:) Quote
rufusowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 eliza_sk napisał(a):Trzymamy, trzymamy, nieustająco. Niepokoi mnie zakup 10 cegiełek przez nowego użytkownika kosjolda i młody 69 też nie wpłacił za 10 szt :roll: Ale może źle nie będzie:) kosjol, to moja znajoma :evil_lol: pisałam do niej wczoraj i już mam odpowiedz.... ma obecnie ciężką sytuację osobistą (ale nie finansową), więc napisała, ze wpłaci pod koniec tego tygodnia lub na początku przyszłego i zaznaczyła, ze jeśli to problem, to może sie postarać szybciej ale uspokoiłam ją i odpisałam, zeby wpłaciła kiedy będzie mogła, bo na prawdę dziewczyna ma teraz sporo na głowei :shake: co do reszty to chyba dzisiaj wystosuje maila :diabloti: Quote
Potter Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Nowy bazarek na jędrzejowskie psy: http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9894472#post9894472 Quote
eliza_sk Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 rufusowa napisał(a):kosjol, to moja znajoma :evil_lol: pisałam do niej wczoraj i już mam odpowiedz.... ma obecnie ciężką sytuację osobistą (ale nie finansową), więc napisała, ze wpłaci pod koniec tego tygodnia lub na początku przyszłego i zaznaczyła, ze jeśli to problem, to może sie postarać szybciej ale uspokoiłam ją i odpisałam, zeby wpłaciła kiedy będzie mogła, bo na prawdę dziewczyna ma teraz sporo na głowei :shake: co do reszty to chyba dzisiaj wystosuje maila :diabloti: aaa to wszystko jasne, bo wiesz myślałam że nowy użytkownik i mu się żartów zachciało:) Nowych wpłat brak. Quote
muody Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witam, mlody_69 z Allegro to ja... a Zus69 to mój brat, któremu podesłałem link do akcji żeby też się udzielił... Przepraszam, ale wyjechałem na targi i wyleciało mi z głowy, aby wysłać pieniądze...:oops: Właśnie zrobiłem przelew, także pieniążki powinny być najpóźniej jutro na koncie waszego stowarzyszenia. :cool3: Trzymamy z Ramzesem kciuki za małego Fąfla... :shake: Pozdrawiam Quote
ewelinka_m Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ale się cieszę, że bazarek takie powodzenie ma :loveu: Quote
rufusowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 muody napisał(a):Witam, mlody_69 z Allegro to ja... a Zus69 to mój brat, któremu podesłałem link do akcji żeby też się udzielił... Przepraszam, ale wyjechałem na targi i wyleciało mi z głowy, aby wysłać pieniądze...:oops: Właśnie zrobiłem przelew, także pieniążki powinny być najpóźniej jutro na koncie waszego stowarzyszenia. :cool3: Trzymamy z Ramzesem kciuki za małego Fąfla... :shake: Pozdrawiam ooo :) tak myślałyśmy, ze to Ty! :diabloti: i z tego też względu ja przynajmniej sie nie niepokoiłam no bo kto jak kto ale taki miłośnik szarpkow na pewno by o Fąfelku nie zapomniał :evil_lol: dziękujemy też za podesłanie info braciszkowi :cool3: no i przy okazji...jak sie miewa Ramzes/Nord? :loveu: czy już jesteście "jego rodziną"? Quote
eliza_sk Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 muody napisał(a):Witam, mlody_69 z Allegro to ja... a Zus69 to mój brat, któremu podesłałem link do akcji żeby też się udzielił... Przepraszam, ale wyjechałem na targi i wyleciało mi z głowy, aby wysłać pieniądze...:oops: Właśnie zrobiłem przelew, także pieniążki powinny być najpóźniej jutro na koncie waszego stowarzyszenia. :cool3: Trzymamy z Ramzesem kciuki za małego Fąfla... :shake: Pozdrawiam Ło matko, toż ja nie wiedziałam że młody to ty, tzn miałam takie przypuszczenia, ale rufusowa mnie niesłusznie naprostowała mówiąc, że muody z dogo to Zus z allegro, więc stwierdziłyśmy, że młody z allegro to ktoś obcy, czy jakoś tak :crazyeye:Ale się zamieszało:) Fąfel dziękuje za wsparcie :loveu::loveu::loveu: To Ramzes czy Nord, bo już się całkiem zamieszałam :???: Quote
eliza_sk Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ależ się namieszało, muody to młody a brat to Zus się znaczy ? :megagrin: Quote
rufusowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 no ja na początku sie zakręciłam z muodym i z zus-em, bo obaj z sierakowa byli. W każdym razie stwierdzilam ze skoro jest z Sierakowa i ma nick młody, to musi być nasz znajomy muody :diabloti: a ZUS to brat :) O ile się nie mylę sharpek muodego, to Ramzes - to jego imię z rodowodu ale na początku dziewczyny nie znały jego rodowodowego imienia i nazwały go Nord :p.....no i z przyzwyczajenia mowimy Nord lub Nord/Ramzes ;) Quote
muody Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dobrze, że się wszystko wyjaśniło i że nie macie mi za złe... :diabloti: Pełne "nazwisko" naszego pupila to NORD Rysi Wykrot z domu RAMZES.:cool1: Mam nadzieję, że wszystko jasne... NORD z rodowodu... RAMZES z domu... ;) stąd tyle zamieszania... ja też początkowo myślałem, że vel NORD został ochrzczony przez właścicieli... a RAMZES z rodowodu, a tu niespodzianka i reagował odwrotnie :lol: [quote name='rufusowa'] no i przy okazji...jak sie miewa Ramzes/Nord? :loveu: czy już jesteście "jego rodziną"? Tak, na dzień dzisiejszy widać już po zachowaniu, że naprawdę już się zaadoptował... cieszy się jak kogokolwiek z domowników widzi... tuli się... łasi... poprostu do rany przyłóż... Quote
rufusowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='muody']Dobrze, że się wszystko wyjaśniło i że nie macie mi za złe... :diabloti: powiedzmy, ze dostajesz szansę :diabloti::diabloti: [quote name='muody']Pełne "nazwisko" naszego pupila to NORD Rysi Wykrot z domu RAMZES.:cool1: Mam nadzieję, że wszystko jasne... NORD z rodowodu... RAMZES z domu... ;) stąd tyle zamieszania... ja też początkowo myślałem, że vel NORD został ochrzczony przez właścicieli... a RAMZES z rodowodu, a tu niespodzianka i reagował odwrotnie :lol: łooo matko...to ja zle zrozumiałam :mdrmed: tak czy inaczej musimy sie w koncu przestawić na Ramzes :loveu: [quote name='muody']Tak, na dzień dzisiejszy widać już po zachowaniu, że naprawdę już się zaadoptował... cieszy się jak kogokolwiek z domowników widzi... tuli się... łasi... poprostu do rany przyłóż... ojejku....jak słodko :loveu::loveu::loveu: Czy wszyscy przeczytali??? wdzięczność psa który był porzucony a teraz jest szczęśliwy... nie zna granić :loveu: No.....to zaraz kolejka sie po Fąfelka ustawia :cool3: Quote
eliza_sk Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='rufusowa']powiedzmy, ze dostajesz szansę :diabloti::diabloti: [quote] Ale komisyjnie to zatwierdzone zostało ?:evil_lol: Quote
rufusowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='eliza_sk'][quote name='rufusowa']powiedzmy, ze dostajesz szansę :diabloti::diabloti: Ale komisyjnie to zatwierdzone zostało ?:evil_lol: :oops2: rozpędziłam sie :evil_lol: no to jak uważasz Eliza? co zrobimy z muodym :razz: Quote
eliza_sk Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 rufusowa napisał(a):powiedzmy, ze dostajesz szansę :diabloti::diabloti: :oops2: rozpędziłam sie :evil_lol: no to jak uważasz Eliza? co zrobimy z muodym :razz: hmmmmm, myślę że stosunkiem głosów dwa - za, zero - przeciw, użytkownik muody vel mlody69 może dostać szansę. zatwierdzono: eliza_sk rufusowa Quote
rufusowa Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 eliza_sk napisał(a):hmmmmm, myślę że stosunkiem głosów dwa - za, zero - przeciw, użytkownik muody vel mlody69 może dostać szansę. zatwierdzono: eliza_sk rufusowa :D jak łdanie :multi: ....swoją drogą...muody nie wygląda na urodzonego w 69 roku...:eviltong: Quote
eliza_sk Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 no zupełnie nie wygląda, hmmmmm co to za magiczna liczba w takim razie :niewiem:??? Quote
muody Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 No jest w niej coś magicznego... :lol:. A tak wogóle to się nie czepiajcie... człowiek kiedy był młodszy to miał rózne dziwne pomysły, a dziś masz... nie chcę zmieniać konta, bo to za dużo zachodu i muszę kupować z takim nick'iem... :diabloti: :eviltong: Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 muody napisał(a):No jest w niej coś magicznego... :lol:. A tak wogóle to się nie czepiajcie... człowiek kiedy był młodszy to miał rózne dziwne pomysły, a dziś masz... nie chcę zmieniać konta, bo to za dużo zachodu i muszę kupować z takim nick'iem... :diabloti: :eviltong: No taka już nasza śledcza, babska natura. Trzeba nam wybaczyć :evil_lol: Quote
rufusowa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 muody napisał(a):No jest w niej coś magicznego... :lol:. A tak wogóle to się nie czepiajcie... człowiek kiedy był młodszy to miał rózne dziwne pomysły, a dziś masz... nie chcę zmieniać konta, bo to za dużo zachodu i muszę kupować z takim nick'iem... :diabloti: :eviltong: :roflt: no dobrze juz dobrze...nawet Ci troche współczuję :evil_lol: ale widać, ze solidarność wśród braci jest :eviltong: Quote
eliza_sk Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Dobra, bo sobie muodego obrazimy i co będzie, poddajemy się :chaos: Wpłat nowych brak ;) Quote
Recommended Posts