Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rufusowa napisał(a):
:loveu: a czy odzywała się Pani w sprawie adopcji? pisała, że jest zootechnikiem i ma psy i chciała się czegoś wiecej dowiedzieć o Fąflu :p

Widzisz, to ja jestem osiołek, bo nie zauważyłam tej pierwszej wpłaty wietrzyka 5 zł:)
Na maila nikt nic nie pisał, Potter ma telefon, także nie wiem co tam słychać.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sprawie Fąfla dzwoniła tylko pewna studentka weterynarii z Lublina - zaoferowała DT dla jakiegoś schorowanego psa, np. Fąfla. Po dosyć długiej rozmowie, obiecała przesłać sms-em swoje dane - to było 3 dni temu, a do dzisiaj cisza... czyli jak zwykle.

Posted

[quote name='eliza_sk']Są nowe wpłaty :smile:

Zestawienie wpłat:
1.BITSOUP14 - 5 zł
2. RAMPANCASIA- 30 zł
3. EWELINA DENIUSZ - 28 Zł
4. MWISELKA - 10 zł
5. zolzunka - 10 zł
6. WIETRZYK83 - 5 zł
7. thelastdevil - 5 zł
8. gusia0106 - 5 zł
9. AGUSIA-D1 - 10 zł
10. LAKSEN - 20 zł
11. zus69 - 50 zł
12. Mattinka - 5 zł
13. DANLIS - 20 zł
14. jarec73 - 5 zł
15. _MLENA_ - 5 zł
16. buba 21 - 10 zł
17. WIETRZYK83- 5 zł

nowe wpłaty :
18. SUNNYCAT - 10 zł
19. Sylwuchha1. – 10 zł

już załatwiam :)

Posted

Potter napisał(a):
W sprawie Fąfla dzwoniła tylko pewna studentka weterynarii z Lublina - zaoferowała DT dla jakiegoś schorowanego psa, np. Fąfla. Po dosyć długiej rozmowie, obiecała przesłać sms-em swoje dane - to było 3 dni temu, a do dzisiaj cisza... czyli jak zwykle.

możliwe, ze to ta sama osoba, bo pisała, ze szuka "psa z problemami".
Nie pisała ze chodzi o tymczas :shake:

Dalej trzymamy kciuki za Fąfelka :happy1:

Posted

Trzymamy, trzymamy, nieustająco.
Niepokoi mnie zakup 10 cegiełek przez nowego użytkownika kosjolda i młody 69 też nie wpłacił za 10 szt :roll: Ale może źle nie będzie:)

Posted

eliza_sk napisał(a):
Trzymamy, trzymamy, nieustająco.
Niepokoi mnie zakup 10 cegiełek przez nowego użytkownika kosjolda i młody 69 też nie wpłacił za 10 szt :roll: Ale może źle nie będzie:)

kosjol, to moja znajoma :evil_lol: pisałam do niej wczoraj i już mam odpowiedz.... ma obecnie ciężką sytuację osobistą (ale nie finansową), więc napisała, ze wpłaci pod koniec tego tygodnia lub na początku przyszłego i zaznaczyła, ze jeśli to problem, to może sie postarać szybciej ale uspokoiłam ją i odpisałam, zeby wpłaciła kiedy będzie mogła, bo na prawdę dziewczyna ma teraz sporo na głowei :shake:

co do reszty to chyba dzisiaj wystosuje maila :diabloti:

Posted

rufusowa napisał(a):
kosjol, to moja znajoma :evil_lol: pisałam do niej wczoraj i już mam odpowiedz.... ma obecnie ciężką sytuację osobistą (ale nie finansową), więc napisała, ze wpłaci pod koniec tego tygodnia lub na początku przyszłego i zaznaczyła, ze jeśli to problem, to może sie postarać szybciej ale uspokoiłam ją i odpisałam, zeby wpłaciła kiedy będzie mogła, bo na prawdę dziewczyna ma teraz sporo na głowei :shake:

co do reszty to chyba dzisiaj wystosuje maila :diabloti:

aaa to wszystko jasne, bo wiesz myślałam że nowy użytkownik i mu się żartów zachciało:) Nowych wpłat brak.

Posted

Witam,

mlody_69 z Allegro to ja... a Zus69 to mój brat, któremu podesłałem link do akcji żeby też się udzielił... Przepraszam, ale wyjechałem na targi i wyleciało mi z głowy, aby wysłać pieniądze...:oops: Właśnie zrobiłem przelew, także pieniążki powinny być najpóźniej jutro na koncie waszego stowarzyszenia. :cool3:

Trzymamy z Ramzesem kciuki za małego Fąfla... :shake:

Pozdrawiam

Posted

muody napisał(a):
Witam,

mlody_69 z Allegro to ja... a Zus69 to mój brat, któremu podesłałem link do akcji żeby też się udzielił... Przepraszam, ale wyjechałem na targi i wyleciało mi z głowy, aby wysłać pieniądze...:oops: Właśnie zrobiłem przelew, także pieniążki powinny być najpóźniej jutro na koncie waszego stowarzyszenia. :cool3:

Pozdrawiam

ooo :) tak myślałyśmy, ze to Ty! :diabloti:
i z tego też względu ja przynajmniej sie nie niepokoiłam no bo kto jak kto ale taki miłośnik szarpkow na pewno by o Fąfelku nie zapomniał :evil_lol:

dziękujemy też za podesłanie info braciszkowi :cool3:

no i przy okazji...jak sie miewa Ramzes/Nord? :loveu: czy już jesteście "jego rodziną"?

Posted

muody napisał(a):
Witam,

Pozdrawiam

Ło matko, toż ja nie wiedziałam że młody to ty, tzn miałam takie przypuszczenia, ale rufusowa mnie niesłusznie naprostowała mówiąc, że muody z dogo to Zus z allegro, więc stwierdziłyśmy, że młody z allegro to ktoś obcy, czy jakoś tak :crazyeye:Ale się zamieszało:)

Fąfel dziękuje za wsparcie :loveu::loveu::loveu:

To Ramzes czy Nord, bo już się całkiem zamieszałam :???:

Posted

no ja na początku sie zakręciłam z muodym i z zus-em, bo obaj z sierakowa byli.
W każdym razie stwierdzilam ze skoro jest z Sierakowa i ma nick młody, to musi być nasz znajomy muody :diabloti:

a ZUS to brat :)

O ile się nie mylę sharpek muodego, to Ramzes - to jego imię z rodowodu ale na początku dziewczyny nie znały jego rodowodowego imienia i nazwały go Nord :p.....no i z przyzwyczajenia mowimy Nord lub Nord/Ramzes ;)

Posted

Dobrze, że się wszystko wyjaśniło i że nie macie mi za złe... :diabloti:

Pełne "nazwisko" naszego pupila to NORD Rysi Wykrot z domu RAMZES.:cool1: Mam nadzieję, że wszystko jasne... NORD z rodowodu... RAMZES z domu... ;) stąd tyle zamieszania... ja też początkowo myślałem, że vel NORD został ochrzczony przez właścicieli... a RAMZES z rodowodu, a tu niespodzianka i reagował odwrotnie :lol:

[quote name='rufusowa']
no i przy okazji...jak sie miewa Ramzes/Nord? :loveu: czy już jesteście "jego rodziną"?

Tak, na dzień dzisiejszy widać już po zachowaniu, że naprawdę już się zaadoptował... cieszy się jak kogokolwiek z domowników widzi... tuli się... łasi... poprostu do rany przyłóż...

Posted

[quote name='muody']Dobrze, że się wszystko wyjaśniło i że nie macie mi za złe... :diabloti:

powiedzmy, ze dostajesz szansę :diabloti::diabloti:

[quote name='muody']Pełne "nazwisko" naszego pupila to NORD Rysi Wykrot z domu RAMZES.:cool1: Mam nadzieję, że wszystko jasne... NORD z rodowodu... RAMZES z domu... ;) stąd tyle zamieszania... ja też początkowo myślałem, że vel NORD został ochrzczony przez właścicieli... a RAMZES z rodowodu, a tu niespodzianka i reagował odwrotnie :lol:

łooo matko...to ja zle zrozumiałam :mdrmed:
tak czy inaczej musimy sie w koncu przestawić na Ramzes :loveu:

[quote name='muody']Tak, na dzień dzisiejszy widać już po zachowaniu, że naprawdę już się zaadoptował... cieszy się jak kogokolwiek z domowników widzi... tuli się... łasi... poprostu do rany przyłóż...

ojejku....jak słodko :loveu::loveu::loveu:

Czy wszyscy przeczytali??? wdzięczność psa który był porzucony a teraz jest szczęśliwy... nie zna granić :loveu:

No.....to zaraz kolejka sie po Fąfelka ustawia :cool3:

Posted

[quote name='eliza_sk'][quote name='rufusowa']powiedzmy, ze dostajesz szansę :diabloti::diabloti:

Ale komisyjnie to zatwierdzone zostało ?:evil_lol:

:oops2: rozpędziłam sie :evil_lol: no to jak uważasz Eliza? co zrobimy z muodym :razz:

Posted

rufusowa napisał(a):
powiedzmy, ze dostajesz szansę :diabloti::diabloti:

:oops2: rozpędziłam sie :evil_lol: no to jak uważasz Eliza? co zrobimy z muodym :razz:

hmmmmm, myślę że stosunkiem głosów dwa - za, zero - przeciw, użytkownik muody vel mlody69 może dostać szansę.

zatwierdzono:
eliza_sk
rufusowa

Posted

eliza_sk napisał(a):
hmmmmm, myślę że stosunkiem głosów dwa - za, zero - przeciw, użytkownik muody vel mlody69 może dostać szansę.

zatwierdzono:
eliza_sk

rufusowa

:D jak łdanie :multi:
....swoją drogą...muody nie wygląda na urodzonego w 69 roku...:eviltong:

Posted

No jest w niej coś magicznego... :lol:. A tak wogóle to się nie czepiajcie... człowiek kiedy był młodszy to miał rózne dziwne pomysły, a dziś masz... nie chcę zmieniać konta, bo to za dużo zachodu i muszę kupować z takim nick'iem... :diabloti: :eviltong:

Posted

muody napisał(a):
No jest w niej coś magicznego... :lol:. A tak wogóle to się nie czepiajcie... człowiek kiedy był młodszy to miał rózne dziwne pomysły, a dziś masz... nie chcę zmieniać konta, bo to za dużo zachodu i muszę kupować z takim nick'iem... :diabloti: :eviltong:

No taka już nasza śledcza, babska natura. Trzeba nam wybaczyć :evil_lol:

Posted

muody napisał(a):

:roflt:
no dobrze juz dobrze...nawet Ci troche współczuję :evil_lol: ale widać, ze solidarność wśród braci jest :eviltong: