Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak tak dalej pójdzie to on niedługo taki ładny nie będzie. Takie maleństwa w schronie długo nie wytrzymują. Na kolana do Pańci trzeba go wysłać. Ciotki, specjalistki od ozdobnych piaków gdzie jesteście?

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):

Tylko Ty Bea jesteś w pełni zaznajomiona z rasami:diabloti:.A nie taka Oktawia - gdzie ona ma o Pekińczykach, Yorkach,shih tzu i innych ozdobniakach pojęcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a jeszcze dodaj Pit Bulla R.Nose'a z ADBA:siara::evil_lol:

czy nie ma kącika dla niego? DT chociaż?
ja mam full: 5 psów w kawalerce-proszę w drogę i psa zabierac bo zamarźnie-z domów ludzie szybciej adoptują niż ze schroniska-z tymczasu łatwiej wydac
P.S. czy maluszek ma allegro?

Posted

oktawia6 napisał(a):
a jeszcze dodaj Pit Bulla R.Nose'a z ADBA:siara::evil_lol:

czy nie ma kącika dla niego? DT chociaż?
ja mam full: 5 psów w kawalerce-proszę w drogę i psa zabierac bo zamarźnie-z domów ludzie szybciej adoptują niż ze schroniska-z tymczasu łatwiej wydac
P.S. czy maluszek ma allegro?

O Guciu mówisz? Toż to on jest mix asta z sharpkiem, a wiec rasowy bandog jak nic :diabloti:

Posted

ulvhedinn napisał(a):

O Guciu mówisz? Toż to on jest mix asta z sharpkiem, a wiec rasowy bandog jak nic :diabloti:

samiec-buchaj z piekła rodem - o takim mówię:evil_lol:by do tego każdy wściekły Pekin mógł go obszczekac i siknąc mu pod nos on językiem po głowie poliże:evil_lol:

Posted

Tymczas to najlepiej gdzieś we Wrocławiu znaleźć. Będzie najblizej. Cos wiecej na temat psiaka trzeba wiedzieć. No i allegro i ogłoszenia czy jak....

• 2 weeks later...
Posted

Jaka jest szansa na zabranie go ze schronu i na transport w stronę Katowic lub Krakowa?
Mam fajny, sprawdzony domek dla małego kudłatego psiaka.
Państwo mieszkają niedaleko, niedawno uspili staruszkę sunie shih-tzu z niewydolnoscią krażenia. Chętnie dadzą dom małemu psiakowi.

Posted

ewadr napisał(a):
Jaka jest szansa na zabranie go ze schronu i na transport w stronę Katowic lub Krakowa?
Mam fajny, sprawdzony domek dla małego kudłatego psiaka.
Państwo mieszkają niedaleko, niedawno uspili staruszkę sunie shih-tzu z niewydolnoscią krażenia. Chętnie dadzą dom małemu psiakowi.

Ale byłoby cudownie! Trzymam kciuki!!!!!

Posted

No własnie o tego pekina. Jak sie bardzo dokładnie przypatrzysz to ogon ma shih-tzu, łapki z pekina,sierść yorka, kolor kocura - czego chciec wiecej, jeszcze sie u mnie bedzie kolejka ustawiac od adopcji.:lol:

Posted

ewadr napisał(a):
Bea to sie zna na ozdobnych :razz:

No pewnie że sie zna!!! No Męda moja z takich przecież jest. Śpi na poduszce (jak mu sie uda wykopać pańcie z niej) Nie wyjdzie na mróz bez bluzy mojego syna. W sumie to taka chichuacha jest. A że 35 kg i 66 w kłębie :roll: to szczekólik :evil_lol: A za kokardkę dziekujemy. Grzywkę mamy obcietą i zapiąć nie będzie gdzie :lol:

Posted

Ale słodziak :loveu: Ewa dzięki za linka.
Wstawić go na stronkę w adopcje czy on jest już zaklepany dla kogoś? Czy ten domek który stracił Shih-Tzu to czasem nie ten który miał wziąć Snopika? :cool3:

Posted

Ulaa napisał(a):
Ale słodziak :loveu: Ewa dzięki za linka.
Wstawić go na stronkę w adopcje czy on jest już zaklepany dla kogoś? Czy ten domek który stracił Shih-Tzu to czasem nie ten który miał wziąć Snopika? :cool3:

Wrzuc go na stronke do adopcji, mam dla niego wprawdzie dom a nawet dwa:cool3:, ale jak bedzie na stronce może ktos go wypatrzy, zadzwoni, ze chce takie cudo, zapiszemy namiary i bedzie domek dla nastepnego kudłatego.
Tę panią tez biorę pod uwage bo dzwoni do mnie codziennie czy juz jest kudłaty piesek, ktory szyka domu:lol: