Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tylko ogarnę sie z Liskiem i niespodzianka, ktora jedzie do mnie to podejde i pstrykne zdjecia. Piesio ma sie dobrze, moja córa ogląda go codziennie. Wesoły, zadbany. Jak jest na podworku a podejdzie się do bramki to hałas robi niemiłosierny. Jutro wraca z zimowiska starsza córka i bedzie Kleksik z moimi czipsami chodził na spacery.

• 1 month later...
Posted

W świetle tego co się ostatnio dzieje, byłabym spokojniejsza gdyby było wiadomo NA PEWNO gdzie jest ten piesek. I chyba nie tylko ja, ale i osoby które zakładały wątek, prawda?

Posted

Nie mialam przez dlugi czas dostepu do internetu.. wchodzilam na ten watek z nadzieja, ze zobacze zdjecia usmiechnietego Pekisia.A tutaj takie wiesci.. garnie mna strach i wyrzuty sumienia..mam nadzieje, ze to sie wyjasni..:placz::placz:Ewadr, prosze o dane wlascicieli psa.

Posted

Chodziło mi o to, że Ewa nie podpisywała umów nawet naszych fundacyjnych psów i trzeba było się o to prosić, albo samemu jechać i spisać umowę.

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Ulu, ale czy te psy były autentycznie wyadoptowywane? domy po pozniejszych wizytach poadopcyjnych nie budzily zastrzezen ??

Właśnie niestety budzi zastrzeżenia i to nieraz bardzo. Bardzo często psy wracały - albo były zwracane albo odbieraliśmy.

Posted

Kleks na trawie...
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/185/e322ca631a8e8c03.jpg[/IMG][/URL]
... i z nową Pańcią

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/195/fd535d9ae0092660.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Też morda mi się rozjechała jak zobaczyłam jego zdjęcia. Stęskniłam sie za tą czarną mordką. Straszliwie mi sie podoba pomimo że kropek nie ma :diabloti: Tylko nie mówcie tego mojemu Mędrusiowi :roll: bo chłopak w depresje znowu mi wpadnie. :evil_lol: